Jump to content
Порталът към съзнателен живот

JMJ

Участници
 • Общо Съдържание

  19
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от JMJ

 1. Снощи един приятел ми беше пратил една статия,която беше правел на български за италиански сеизмолог на име Рафаеле Бенданди, който е починал през 1979 г, но е можел с удивителна точност да предсказва земетресения. Според него прогнозата на земетресенията зависи от векторната сума на гравитационната сила на слънчевата система, планетите и Луната по отношение на различните региони на Земята. Някои от теориите и откритията на Бенданди: "Произходът на земетресенията според моята теория са космически. Според данните, събрани от мен, земетресението се предизвиква в момента, в който към месечния цикъл на лунната революция и действията на Луната се присъединят към действията на други планети. Луната, Слънцето и другите планети, водят до разширяване на земната кора и генерират земетресения. По тези причини земетресенията са напълно предсказуеми ", казва Бенданди в интервю на италианската телевизия РАИ, излъчено през 2009 г. и 11 февруари 2011 година. Рафаеле Бенданди е предсказал унищожително земетресение в Рим на 11 май 2011 г. Дали ще стане, ще разберем след няма и два месеца.
 2. Sinead O'Connor - Nothing Compares To You http://vbox7.com/play:2791fae4
 3. Добра идея даваш,само че за момента ядрените централи са единственото спасение от връщането ни към каменната ера... Но може да станат причина и за връщането ни към нея... А няма ли и водноелектрически централи, топлоелектрически централи и т.н.? Може би за да се постигне хармония в природата, човечеството все трябва да се откаже от нещо. Все пак технологиите както помагат, така и вредят (за справка: голяма част от децата и младежите страдат много повече от затлъстяване, гръбначни изкривявания, костно-ставни заболявания заради компютрите и застоялия начин на живот). Преди около малко повече от половин век почти нищо не е било обвързано с технологиите и електричеството до такава степен, че да бъде в толкова голяма зависимост, колкото е сега. Сега дори и едно по-мощно Слънчево изригване може да ни върне в каменната ера...
 4. А дали случващото се с ядрената електроцентрала не се опитва да ни покаже, че не е добре да използваме ядрената енергия, а да се ориентираме към други енергийни източници, по-безопасни за нас и планетата?
 5. Да, това е така, само че имам въпрос. Защо е казано "целта е да ги заставят"? Заставянето не е ли един вид принуждаване насила някого да извърши нещо? Не трябва ли всъщност всеки сам да осъзнае грешката си и доброволно чрез молитви и добри дела да променя себе си и случващото се около нас? <BR>Пример: земетресението сплашва хората, те разбират, че природата ги наказва, започват да поправят грешките си, но от <STRONG>страх</STRONG> да не се повтори земетресението, а не правейки го с Любов.
 6. Диана Илиева, а може ли да обясните по-подробно кое в обясненията на Еленко Ангелов е невярно и как всъщност стоят нещата със следите от самолетите?
 7. Ето нещо интересно за ХААРП и за това как да разпознаем по облаците в небета евентуално земетресение: http://vbox7.com/play:4bd66531
 8. Твърди се, че правителството на САЩ в тайно съглашение с Националното правителство (Новозеландия), регулярно използва самолети, за да пръска над населението с алуминий, барий и стронций, така че да отслабят човешката имунна система и дори човешката популация. http://vbox7.com/play:f4b5152b http://vbox7.com/play:7cbe518d http://vbox7.com/play:7cbe518d
 9. Слънчева е права. Целта на тези статии е да провокират хората да помислят над някои неща. Вярвам, че Бог ни обича и няма да позволи да ни се случи нищо лошо.
 10. Това са просто различни гледни точки. Лично за себе си не знам на кое да вярвам, може би с времето сам ще реша за себе си, но мисля, че е добре да публикувам различна информация, за да може всеки сам да прецени за себе си на кое да вярва и на кое не. Първата тоерия на Бенданди ми се струва наистина много разумна, за HAARP не знам какво да мисля, освен това, че ако е вярно, това е отвратително. Искрено се надявам да не е вярно.
 11. Естествено, че всеки има право да избира. Все пак всеки е свободен на този свят. Никъде не съм твърдял обратното. Иначе твърдението не е мое, просто представям информацията, такава, каквато съм я открил и съм извлякъл това, което ми се е сторило основното от филма. Това е само.
 12. Много е лесно да се отхвърли лесно. Както в баснята лисицата казала, че гроздето е кисело. В крайна сметка,всеки решава сам за себе си на кое да вярва и на кое не.
 13. http://vbox7.com/play:76408731 http://vbox7.com/play:3e0deccf http://vbox7.com/play:77eddb2e
 14. Много благодаря за интересния материал! Нека все повече хора да знаят за нещата, които се случват около нас.
 15. Още интересни неща за HAARP и Япония: http://www.vbox7.com/play:29b8e6ae http://www.vbox7.com/play:4cefab00
 16. Установката HAARP причинила земетресението в Япония? Поредната конспиративна теория или доказателства за това, че земетресението в Япония е било предизвикано от HAARP? Прочетете какво пише в този сайт: http://presscore.ca/2011/?p=1624 ВВС и ВМС на САЩ дадоха визуална представа за това какво е причинило земетресението (с магнитуд 9.0) в Япония на 11-ти март 2011 година в 5:46:23 UTC (Universal Coordinated Time ). Изображението , което виждате, е било изтеглено от интернет страницата на HAARP ((High Frequency Active Auroral Research Program). Тaзи спектрограма (координати – честотата и време) показва честотата на излъчване, регистрирана от индукционния магнитометър за HAARP. Този инструмент, предоставен от университета в Токио, отбелязва промените на ултраниските честоти (ULF – Ultra Low Frequency) в диапазона 0-5 Hz в геомагнитното поле (магнитосферата) на Земята. Забележките са добавени върху снимката, за да се покажа какво се е случило в деня на земетресението и вълните цунами. Ако се вгледате в спектрограмата на HAARP, можете да видите момента, в който земетресението настъпва (вертикална червена линия), и – какво се е случило преди и след. На спектрограмата може да се види постоянна честота 2,5 Hz, регистрирана от магнитометъра. Сигналът с честота 2,5 Hz е доказателство, че земетресението е предизвикано. В схемата, този сигнал е записан преди, по време и след земетресението. На 11-ти март 2011 год. сигнал с честота 2,5 Hz е записван от 0:00 ч. до около 10:00 – или в рамките на 10 часа. Ние знаем вече, че земетресението в Япония продължи само няколко минути, така че защо сигналът – „подпис“ на земетресението (с честота 2,5 Hz) е записан в рамките на 10 часа до сутринта на 11 март 2011 г.? Тъй като системата HAARP предава (излъчва) сигнал с честота 2,5 Hz и е предизвикала земетресение в Япония и последвалото цунами. Ако посетите официалния сайт на HAARP, можете лично да проверите дали сигналът с честота 2,5 Hz е излъчван не само 10 часа, той е непрекъснат 2 дни преди земетресението. Както можете да видите на страницата (http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?20110308) , сигналът се появява на 8-ми Март 2011 малко преди полунощ. Източник: http://30dumi.pozicii.net/2011/03/ustanovkata-haarp-pritchinila-zemetresenieto-v-yaponiya/
×