Jump to content
Порталът към съзнателен живот

JMJ

Участници
  • Общо Съдържание

    19
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

JMJ's Achievements

  1. Sinead O'Connor - Nothing Compares To You http://vbox7.com/play:2791fae4
  2. Добра идея даваш,само че за момента ядрените централи са единственото спасение от връщането ни към каменната ера... Но може да станат причина и за връщането ни към нея... А няма ли и водноелектрически централи, топлоелектрически централи и т.н.? Може би за да се постигне хармония в природата, човечеството все трябва да се откаже от нещо. Все пак технологиите както помагат, така и вредят (за справка: голяма част от децата и младежите страдат много повече от затлъстяване, гръбначни изкривявания, костно-ставни заболявания заради компютрите и застоялия начин на живот). Преди около малко повече от половин век почти нищо не е било обвързано с технологиите и електричеството до такава степен, че да бъде в толкова голяма зависимост, колкото е сега. Сега дори и едно по-мощно Слънчево изригване може да ни върне в каменната ера...
  3. А дали случващото се с ядрената електроцентрала не се опитва да ни покаже, че не е добре да използваме ядрената енергия, а да се ориентираме към други енергийни източници, по-безопасни за нас и планетата?
  4. Да, това е така, само че имам въпрос. Защо е казано "целта е да ги заставят"? Заставянето не е ли един вид принуждаване насила някого да извърши нещо? Не трябва ли всъщност всеки сам да осъзнае грешката си и доброволно чрез молитви и добри дела да променя себе си и случващото се около нас? <BR>Пример: земетресението сплашва хората, те разбират, че природата ги наказва, започват да поправят грешките си, но от <STRONG>страх</STRONG> да не се повтори земетресението, а не правейки го с Любов.
  5. Диана Илиева, а може ли да обясните по-подробно кое в обясненията на Еленко Ангелов е невярно и как всъщност стоят нещата със следите от самолетите?
  6. Ето нещо интересно за ХААРП и за това как да разпознаем по облаците в небета евентуално земетресение: http://vbox7.com/play:4bd66531
  7. Слънчева е права. Целта на тези статии е да провокират хората да помислят над някои неща. Вярвам, че Бог ни обича и няма да позволи да ни се случи нищо лошо.
  8. Това са просто различни гледни точки. Лично за себе си не знам на кое да вярвам, може би с времето сам ще реша за себе си, но мисля, че е добре да публикувам различна информация, за да може всеки сам да прецени за себе си на кое да вярва и на кое не. Първата тоерия на Бенданди ми се струва наистина много разумна, за HAARP не знам какво да мисля, освен това, че ако е вярно, това е отвратително. Искрено се надявам да не е вярно.
  9. Естествено, че всеки има право да избира. Все пак всеки е свободен на този свят. Никъде не съм твърдял обратното. Иначе твърдението не е мое, просто представям информацията, такава, каквато съм я открил и съм извлякъл това, което ми се е сторило основното от филма. Това е само.
  10. Много е лесно да се отхвърли лесно. Както в баснята лисицата казала, че гроздето е кисело. В крайна сметка,всеки решава сам за себе си на кое да вярва и на кое не.
  11. http://vbox7.com/play:76408731 http://vbox7.com/play:3e0deccf http://vbox7.com/play:77eddb2e
  12. Твърди се, че правителството на САЩ в тайно съглашение с Националното правителство (Новозеландия), регулярно използва самолети, за да пръска над населението с алуминий, барий и стронций, така че да отслабят човешката имунна система и дори човешката популация. http://vbox7.com/play:f4b5152b http://vbox7.com/play:7cbe518d http://vbox7.com/play:7cbe518d
×
×
  • Добави...