Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ivomira

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Ivomira's Achievements

  1. Здравейте, повода да ви пиша е един кошмар от тази нощ, а именно смъртта на моето малко момиченце, чувството е ужасно, преди години имах сънища свързани с децата ми т.е. преди да забременея сънувах децата си и трите, едно от които загубих веднага след съня ( спонтанен аборт) а двечките ги сънувах месец - два преди да забременея и знаех от какъв пол ще бъдат. Затова и сега се притесних много от този сън, четох че е свързано със страховете ни, но много ме разстрои този сън. Още един сън,който не ми дава мира от 3 години насам и то защото в съня ми беше казано - като станеш на 39 тогава- а аз станах на 39 тази година. Та съня ми е - сънувах дядо ми, който е починал, баба ми и баща ми които са живи да лежат на една голяма спалня, опитвайки се да вляза при тях баба ми не ме пусна да ги видя и тогава ми каза - Като станеш на 39 тогава ! Според вас какво послание ми носи този сън?
  2. Благодаря ти много много, наистина всички ми казват че съм силен човек и най-вероятно така ме виждат, макар, че съм голяма ревла и нервак, добре че съпруга ми ме търпи, а детството ми наистина е гадничко, но нали казват, че това което не те убива те прави по-силен, отдавна не живея в родния си град, работата ми е тук в града, където живея, работя с деца - доста отговорна и натоварваща, но мисля да си търся друга работа скоро, защото тази не ме удовлетворява, отдавна мислех да го направя, но на този етап няма как да стане. Отново да благодаря за отделеното време Диана - страхотна си!
  3. Здравей, благодаря ти за отделеното време, може би това което ти е направило впечатление.
  4. Здравейте, да ви помоля да разгледате и моята карта, ако можете. Родена съм на 02.03.1975 гр. Лом 12.58ч. по обяд
  5. Ники, много ти благодаря това е едно страхотно занимание за мен.
  6. Здравейте, ако имате време бихте ли погледнали и моите данни: 02.03.1975 Руслана Цецкова Милетиева. От беглите ми познания сбора от РД ми е 9, а също и на името - какво ли означава това? Интересно ми стана, защото миналата година и щерка ми се роди на 09.09. - много деветки много нещо.......Благодаря предварително за отговора!
×
×
  • Добави...