Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mamma_mia

Участници
  • Общо Съдържание

    34
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

mamma_mia's Achievements

  1. На мен като ми транзитира през 1ви дом,какво мога да очаквам? Любовник ли?
  2. Здравейте, и аз имам звездата на Давид с един липсващ аспект.Както казва Азбуки,се допълва от транзитиращите нептун,хирон и юпитер.Това се случва в края на 7ми и началото на 8ми дом. Какво мога да очаквам?
  3. Здравейте мили приятели. За много години! Най-вече здраве ви желая ИНтересува ме знаете ли някаква информация за съвпад на възлите,съвсем скоро ми предстои точен(към май месец). Северен водолей 7дом,южен лъв на АС. Само уточнявам: 1градус под ДС откъм 6ти и 1гр над АС откъм 12дом. Но аз винаги съм ги тълкувала като съвпад с оста ДС-АС. Мерси предварително
  4. Ами на мен като са ми господари на 7ми? Уран в 3ти ,а сатурн в 11ти. Уран ми транзитира на куспидата между 8 и 9дом(ха напред,после ретроградно), а сатурн го дели 1 градус от 3тия ми дом,в който се помещават плутон и уран....
  5. Да определено. Беше ми много тежък ден 3.11. Депресивен ден,без събития,но тежък.Нищо не ми се правеше,чувствах се зле. Днес съм по-добре. Но дали вчерашният ден е бил лош заради опозицията уран-сатурн?Точна ли е била? На мен ми се пада 2-8ми дом Много близо до 3-9ти.
  6. О Вендор, извинявай,че ви нарушавам темата Остава още един форум....ако и от там ме изпъдят....
  7. Здравейте, много интересно...тази карта много прилича на моята...е,но не е. Аз съм много близко родена като въпросната особа,но имам венера,марс и луна в 10ти,а сатурн в 11 ти. Интересно е, че току що ми приключи венериния възврат,но нищо особено не се случи....от любовна гледна точка. Съвсем скоро ми предстои съвпад със сатурн и тр.венера,какво може да се очаква....като цяло(11 дом).
  8. Здравей Вендор, как бих могла да разбера кой е първият аспект който прави слънцето ми? Аз съм жена,знам че слънцето ми прави секстил с луната? Мерси
  9. Здравейте, прочетох написаното от Оля и Атлантида за Хирон-транзити и останах изумена от истината.Направих съпоставка с транзита на "моя хирон" и установих,че е много вярно.Но как не е имало някой да ми каже... В момента го делят около 4 градуса от 8ми дом.А през престоят си в 7ми аз станах семейна(без брак) и имам вече бебе на 1 годинка Споменати са важните 4ри точки от хороскопа,а какво става като влезе в останалите домове,както е при мен-8 ми дом? Ще бъда благодарна да споделите с мен.
  10. В момента ми е започнал юпитеровият възврат.За трети път в живота. За предишните нямам спомен какво се е случило за съжаление.Мисля,че посещавах друга държава,ако не се лъжа.... Дали ще важи същото и за този възврат,не знам. Започнала съм и диета за отслабване,силно ще се надявам ,този път да е успешна,защото "диетувам" и мисля за такива работи,едва ли не от ноември миналата година. Забравих да спомена,че възвратът е в 6 ти дом. Досе га нища по специално не съм усетила,като премине ще ви разкажа ,ако се е случило нещо по-крупно. Даже сега видях,че е в точен съвпад. Стискайте палци,да няма лоши работи.
  11. Здравейте, аз ще споделя нещо Сатурн транзитира през 2рият ми дом. Странно ми е влиянието му.Защо? Мислех че като транзитира там,ще бъда по-пестелива,но...уви.Харча си доста.Не казвам че имам много,за да ги харча,но малкото които имам,се изпаряват.Верно е че не харча "за глупости",но не ги и пестя. Ще спомена,че на куспидата на 2рият ми дом е лъвът. А сатурн прави следните аспекти с нат.планети:прави тригон с венера и юпитер,квадрат с наталната си позиция и квадрат с нептун. Дали не е заради тригоните това харчене???
  12. Благодаря ви Азбуки и Вендор,че ми отговорихте Така като гледам аспектите ще са съвпад със слънцето,и секстил с луна и марс. Това обнадеждаващи аспекти ли са или да не се радвам много?? Съвпада мисля,че ще е с доста силен акцент,а за секстилите знам,че ще носат благоприятни възможности.....но какви ли ще са те???
  13. Значи ли това че може внезапно да замина за чужбина? Някъде прочетох,при транзитен уран в 9ти,че ще имам силно изразени ясновидски способности,както и телепатични връзки. Сещам се за някой,той вземе че ми се обади и т.н. Вие какво мислите?
×
×
  • Добави...