Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mamma_mia

Участници
  • Общо Съдържание

    34
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от mamma_mia

  1. На мен като ми транзитира през 1ви дом,какво мога да очаквам? Любовник ли?
  2. Здравейте, и аз имам звездата на Давид с един липсващ аспект.Както казва Азбуки,се допълва от транзитиращите нептун,хирон и юпитер.Това се случва в края на 7ми и началото на 8ми дом. Какво мога да очаквам?
  3. Здравейте мили приятели. За много години! Най-вече здраве ви желая ИНтересува ме знаете ли някаква информация за съвпад на възлите,съвсем скоро ми предстои точен(към май месец). Северен водолей 7дом,южен лъв на АС. Само уточнявам: 1градус под ДС откъм 6ти и 1гр над АС откъм 12дом. Но аз винаги съм ги тълкувала като съвпад с оста ДС-АС. Мерси предварително
  4. Ами на мен като са ми господари на 7ми? Уран в 3ти ,а сатурн в 11ти. Уран ми транзитира на куспидата между 8 и 9дом(ха напред,после ретроградно), а сатурн го дели 1 градус от 3тия ми дом,в който се помещават плутон и уран....
  5. Да определено. Беше ми много тежък ден 3.11. Депресивен ден,без събития,но тежък.Нищо не ми се правеше,чувствах се зле. Днес съм по-добре. Но дали вчерашният ден е бил лош заради опозицията уран-сатурн?Точна ли е била? На мен ми се пада 2-8ми дом Много близо до 3-9ти.
  6. О Вендор, извинявай,че ви нарушавам темата Остава още един форум....ако и от там ме изпъдят....
  7. Здравейте, много интересно...тази карта много прилича на моята...е,но не е. Аз съм много близко родена като въпросната особа,но имам венера,марс и луна в 10ти,а сатурн в 11 ти. Интересно е, че току що ми приключи венериния възврат,но нищо особено не се случи....от любовна гледна точка. Съвсем скоро ми предстои съвпад със сатурн и тр.венера,какво може да се очаква....като цяло(11 дом).
  8. Здравей Вендор, как бих могла да разбера кой е първият аспект който прави слънцето ми? Аз съм жена,знам че слънцето ми прави секстил с луната? Мерси
  9. Здравейте, прочетох написаното от Оля и Атлантида за Хирон-транзити и останах изумена от истината.Направих съпоставка с транзита на "моя хирон" и установих,че е много вярно.Но как не е имало някой да ми каже... В момента го делят около 4 градуса от 8ми дом.А през престоят си в 7ми аз станах семейна(без брак) и имам вече бебе на 1 годинка Споменати са важните 4ри точки от хороскопа,а какво става като влезе в останалите домове,както е при мен-8 ми дом? Ще бъда благодарна да споделите с мен.
  10. В момента ми е започнал юпитеровият възврат.За трети път в живота. За предишните нямам спомен какво се е случило за съжаление.Мисля,че посещавах друга държава,ако не се лъжа.... Дали ще важи същото и за този възврат,не знам. Започнала съм и диета за отслабване,силно ще се надявам ,този път да е успешна,защото "диетувам" и мисля за такива работи,едва ли не от ноември миналата година. Забравих да спомена,че възвратът е в 6 ти дом. Досе га нища по специално не съм усетила,като премине ще ви разкажа ,ако се е случило нещо по-крупно. Даже сега видях,че е в точен съвпад. Стискайте палци,да няма лоши работи.
  11. Здравейте, аз ще споделя нещо Сатурн транзитира през 2рият ми дом. Странно ми е влиянието му.Защо? Мислех че като транзитира там,ще бъда по-пестелива,но...уви.Харча си доста.Не казвам че имам много,за да ги харча,но малкото които имам,се изпаряват.Верно е че не харча "за глупости",но не ги и пестя. Ще спомена,че на куспидата на 2рият ми дом е лъвът. А сатурн прави следните аспекти с нат.планети:прави тригон с венера и юпитер,квадрат с наталната си позиция и квадрат с нептун. Дали не е заради тригоните това харчене???
  12. Благодаря ви Азбуки и Вендор,че ми отговорихте Така като гледам аспектите ще са съвпад със слънцето,и секстил с луна и марс. Това обнадеждаващи аспекти ли са или да не се радвам много?? Съвпада мисля,че ще е с доста силен акцент,а за секстилите знам,че ще носат благоприятни възможности.....но какви ли ще са те???
  13. Значи ли това че може внезапно да замина за чужбина? Някъде прочетох,при транзитен уран в 9ти,че ще имам силно изразени ясновидски способности,както и телепатични връзки. Сещам се за някой,той вземе че ми се обади и т.н. Вие какво мислите?
  14. Здравейте, много ви благодаря,че ми отговорихте. Все пак вашите мнения бяха насочващи относно моят проблем. Весели празници
  15. Здравейте, Aко стана вегетарианка дали ще отслабна?
  16. Муфи и Мона благодаря ви, мисля че има голяма доза истина в това което сте написали във връзка с моят сън. Може би наистина ме е страх да не ме изостави...някъде подсъзнателно.В момента няма такива изгледи,но знае ли човек. То и аз съм много ревнива и го ревнувам от въображаеми неща Въпреки че пак казвам,не съм му пратила някой да го следи Но според мен сте прави с вашите предположения. Аз днес му го разказах и той ми отговори,че прекаллено много мисля за тези неща-ревността,и за това сънувам подобни работи.
  17. Здравейте, вчера беше Игнажден,днес петък и дните покрай Коледа,дали предвещават сънищата нещо важно? И дали са вярни? Или лъжовни? Сънувах ярък сън,много истински ,но с неприятно за мен съдържание Че мъжът ми се е влюбил в моя приятелка и ми съобщава,че се разделяме защото иска да е с нея. Много ми беше неприятно и плаках в сънят си. Беше много коварно. Какво ли може да значи този сън?
  18. Благодаря ти Явно има и други като мен,абе, не може да не е вярно. Но не бих казала че одобрявам този мой "нов" характер. Явно дълго ще продължи.
  19. ЗДравейте,благодаря за отговорите Май не съм много дипломатична Върха на 10 дом ми е в овен,имах амбиция за кариера,но когато бях по-млада,сега изобщо нямам амбиции Колко жалко звучи.Имах амбиции във всичко,дори и в любовта....но сега в нищо. Венера ми управлява 4 дом. А простете, но не знам какво означава"ранен" меркурий ?
  20. Здравейте,благодаря ви Юпитер в радиска ми е в знака козирог в 6ти дом.Аспектите които сключва са :квадрат със слънцето което е в 9ти дом.Квадрат меркурий също 9ти дом,тригон с венера която е в 10 дом,квадрат с плутон който е в 3ти,квадрат хирон в 9ти. Ей така като ги написах гледам, май не е розова картинката с тия квадратури
  21. Здравейте, хайде бъдете така добри да ме насочите,какво мога да очаквам от този съвпад Като изключим разни други аспекти...просто този. И изобщо юпитер само късмет ли може да ми донесе или не съвсем... Здравето,служене и .... Моля споделете
  22. Очаквам след няколко месеца Уран да навлезе в 9тият ми дом.Ще бъде в съвпад със слънцето,секстил с луна и марс. Може би ще донесе доста внезапни промени с тази област. Дано да е за добро
  23. ЗДравейте Моят слънчев знак е риби,асцендента ми е лъв. Но напоследък съм озадъчена от промяната на характера ми.Чудя се мога ли да го отдам на някои важни прогресии??? Прогресивен асцендент и прогресивна луна са ми в знака дева.... Като че ли доста съм заприличала на девите. Първо- постоянно чистя,то не бе чистене-не бе чудо,някаква мания.А пък и се карам на близките си да си мият ръцете и прочие,правя си разни записки,умувам,анализирам.До маниакалност. И много често "яхям метлата" като девите,често избухвам.Това което съм наблюдавала от близки деви е че често се поскарват. Та се чудя мога ли да го отдам на тази прогресия. Прогресивното слънце от няколко години ми е в телец и взе че ме споходи едно неприятно нещо - надебелях.За голям мой ужас.Е,вярно е че е от бременност и раждане,но доста време мина, а отслабване не идва. Кажете,дали съм на верен път???
×
×
  • Добави...