Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Mоrena

Участници
 • Общо Съдържание

  7
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

2366 посещения на профила
 1. Mоrena

  Комплиментите

  Ще се радвам на комплимент стига да не се прекалява с тях и да е искрено, разбира се... сега се сетих как преди година едно момче в автобуса ме затрупа с комплименти, от които направо ми идваше да се втурна към вратата на автобуса, за да избягам от досадника.. когато не са казани в подходящото време и място не ти служат в твоя полза определено. Добре, че не пътувахме дълго беше ужасно преживяване.
 2. Mоrena

  Що е дух/ове?

  Има едни сенки, които кръжат навсякъде, това какво е ?
 3. Mоrena

  Аз казах, ти каза...

  Дали ще работи или не си е нейна работа, а и щом мъжа й може да я издържа не виждам смисъл защо трябва да се трепе по 10 часа на ден от работа за някакъв мухльо ,който ще и подхвърли 300 лв., дето не стигат за нищо. Има детенце нека си го гледа, сега има най-голяма нужда от майка си.. просто тези упреци са неуместни в случая, не я храниш ТИ, нали тогава какъв е този тон, който й държиш ... ? Ако си мислиш, че много лесно се намира работа особено за жена с малко дете си в голяма грешка и трябва да се осведомиш преди да съдиш жената. Направо е абсурно мъжа й сигурно не се оплаква, но някаква непозната от интернет му държи сметка защо издържа жена си, ами нали са семейство много ясно, че ще я издържа, на пътя ли да я изхвърли според теб?
 4. От какво те е страх? ...изброй всичко за което се сетиш ако нямаш нищо против...
 5. Maiami, има ли причина за тези симптоми? Искам да кажа преживяла ли си някакъв тежък инцидент или смърт на близък роднина/приятел?
 6. Mоrena

  Съвет?

  Здравейте, от няколко месеца чета форума ви, много е хубав и полезен.. и ето че и аз опрях до него за помощ. Някъде средата на ноември миналата година се случи това, за което искам да ви разкажа. Започна с усещане за загуба на енергия, усещане за слабост, виене на свят, отпадналост, гадене, липса на концентрация, спрях и да се храня. Подготвях се за изпити тогава, стигна се дотам, че не може да запомня дори и един абзац, а никога не съм имала проблеми с ученето дори за доста кратко време съм си взимала изпитите с 6 без никакви затруднения. И така да продължа нататък обливахаме топли и студени вълни, а съм доста млада да ми се случва това поред мен..:/,постоянно ми се спеше, както че ли нямах проблеми със съня ляга си по същото време както винаги. От тогава изпитвам някаква неоснователна мъка, тревога и страх да не се проваля, беше ме обзела апатия по едно време, плача без да има някаква причина. Сякаш имах куп проблеми на главата, но всъщност не е така, водя съвсем спокоен и нормален живот, не се оплаквам и за това ви пиша не знам защо ми се случва това... не откривам някакви причини, които да ме докарат до това състояние. Ходих да ми леят куршум имаше ефект за седмица сякаш се върна старото ми аз, но само за седмица после пак се върнаха симптомите. Ходи при една друга жена, която бае и лее куршум, от баенето се почувствах много добре, мен ме хващат уроки и си мислех, че е от това, а когато мина на процедурата с леенето на куршум ми каза, че някой ми е направил магия, не знам дали нещо ме лъже или проблемът е в мен, а не от външни хора.. направи ми восъколеене , появи се ясна фигурка на змия, сигурна съм, че ако потърся картинка в нета мога да посоча дори и кой вид е , чак очите й се бяха отпечатали на отливката... вярвам в магии, защото знам за хора, които правят и за ефекта от тях в/у този, за който е предназначена, та се чудя в мен ли е проблема , аз ли нещо трябва да променя в живота си или става дума за такава чужда намеса???
 7. Магия само със снимката на даден човек може ли да се направи? Ако, да, може ли човекът, който е поръчал това ''да те върти на шиш'' когато си поиска?
×