Jump to content
Порталът към съзнателен живот

maiamiii

Участници
  • Общо Съдържание

    31
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

2 Следващи

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

3023 посещения на профила

maiamiii's Achievements

  1. Искам да попитам може ли по време да цикъл да ми е лошо и то цял ден....ама интересува ме заради цикъла дали е възможно да е??? Че това е такова лошо...на корема да ти е лошо, то и другите дни ми е подобно....ама като че ли малко по друго!
  2. Не мила, не е така...аз получих първата си криза още докато работих в тази фирма, когато бях в обедна почивка един ден....и понеже ползвах болнични, защото не се чувствам добре ме освободиха от тази работа, направо си ме уволниха....ако мога така да кажа. Иначе бременността настъпи 3-4 месеца след тази криза....в този момент не работих! Иначе за всякакви техники, които биха могли да ми помогната се интересувам.
  3. Преди 3-4 години нищо специфично не се е случило, освен че работих работа, на която имаше доста напрежение и стрес, но същевременно много ми харесваше тази работа. Иначе съм щастливо омъжена с малко детенце на 3год., на което напоследък не мога да се радвам пълноценно, защото съм пълна със симптоми всекидневно, със страхове за болести / т.е. симптомите свързвам с тежки и неизлечими болести/ ...нямам желание да излизам, но го правя насила, заради детето...нямам желание да си играя с него понякога дори, защото само си мисля разни гадости и всеки ден имам по нещо симптоматично, което да ме мъчи. В момента не работя, пролетта като работих...се страхувах да го правя, защото на работното място получих 2-3 кризи и се уплаших, след това не съм работила, но зашото нямаше работа, а не заради това....но в интерес на истината аз всичко което ми предстои го претеглям през призмата на моите кризи и симптоми, дали ще ми стане зле, кога......и се страхува и да работя сега....т.е. не съм амбицирана да го правя, като съм така.Имам някаква топлина намоменти в главата и нещо като изтръпване и се плаша, но то всички симптоми ме плашат...
  4. Изследвания съм правила, всичко излиза в норма, поне последните от февруари това сочиха. Относно начина ми на живот, да има промяна на мястото, но аз това гадене го имам 3-4 години вече откакто получих за пръв път нещо като криза с прилошаване, тогава толкова лошо ми беше....че някак си това гадене и до днес си ми остана, имам установен рефлукс...и др. диагноза която са ми поставяли е вегетативна дистония!
  5. Здравейте! И днес пак ми се гади, а имах няколко дни затишие....опитвам се да дишам дълбоко, но това не помага.....много ми е неприятно това гадене, много искам да се отърва от него, защото от него ми следват и останалите притеснения в повечето случаи.... Някой има ли обяснение специално за това гадене??? Толкова ми е лошо, че пак се отчаях.....а си мислех че наистина ще се оправя, защото от месец не ми е било така зле....а сега отново ме налегна мисълта за болести(
  6. Г-н Баев, извинявам се че пак питам....но исках да ви попитам как точно да се науча да медитирам, защото знаете ли какво усещам....усещам, че сякаш не мога и това да правя, толкова стегната се чувствам и напрегната, че някак си дори не мога да се отпускам и да искам....искам да медитирам и релаксирам, но душата ми е толкова стегната, че повярвайте ми нищо не се получава? Възможно ли е това и как да се науча да го правя, как да отпусна тази моя моя стегната душица?
  7. Благодаря ви много! Ето точно на това трябва да се науча!
  8. Г-н Баев и първото и второто са абсолютно верни за мен....разбирам какво ми казвате и не го отричам, но някак си не мога да сама да вникна и да се опитам да разбера какво става...И да уплашено момиче съм...и днес на рождения си ден, аз пак съм в страх, зашото снощи не спах от разни неразположения и атаки Може ли да ми разясните как е възможно от предстоящи приятни емоции и преживявания аз да предизвиквам тези гадости в мен...и ми се ще тези методи за съвсем начинаещи има ли по подробни обяснения, тези съзерцания и....т.н. са много добре казани, но някак си трудни за мен....не мога да прилагам много добре....или може би с практика ще се свикне, трудно за мен е и замяната на отрицателните мисли с нещо положително...но то явно като цяло сам да се справиш е трудно. Благодаря ви много Г-н Баев за отделеното време.Бъдете здрав!
  9. Всичко съм изчела в този форум почти, чела чела....че чак вече не ми се чете....Какъв е резултата....моментно облекчение и кат ме нападне атаката и ми причернее и прималее и хайде пак във филма! Това четене не може да ми помогне да променя мисленето си, а това е много голям проблем....а още по-големия проблем е че не мога да си позволя терапия сега. Преди да се сблъскам с телесните симптоми на тази тревожност я нямаше мисълта, че нещо такова като паниката, треперенето, прималяването, може да се случи. И то съответно не се случваше. А сега точно тази мисъл затваря кръга. Достатъчно е да задълбая в нея, за да се почувствам напрегната. Ще си позволя да копирам думи казани от едно друго момиче във една друга тези на този форум, които са абсолютно верни за мен.....някак си не мога да приема и обикна нещо,което ме кара да не се чувствам добре, нещо което така ме плаши...та как е възможно това, поне на този етап така ми се струва!
  10. В старата тема където писах, ми ги публикуваха със закъснение, после ги изтриха и аз затожа отворих нова! ДА искам насоки и ще приема вашите съвети.....но това тихо и спокойно приемане нещо не го разбирам....ето затова искам разяснения за тези неща. А на alma 9 съвета нещо не го разбрах....не разбрах какво тр да си повтарям!
  11. Ходила съм по лекари още след първата криза....и всеки казваше че съм добре, но ето че всеки ден има нещо, което ме мъчи и кара да не се чувствам дообре, т.е. всеки ден симптом или направо криза, но кризите са по-редки.
  12. Здравейте на всички! Имам едно питане и то е как става това да спреш да се плашиш и да се страхуваш, когато ти дойде едно прилошаване ей така от нищото....на мен автоматичната ми реакция е да се изплаша и да се страхувам, дали няма да се повтори, какво ми става пак....и т.н., а искам да се науча да не се шашкам, а да приема това прилошаване и да дишам спокойно примерно - имам пресен пример от днес? Ами писна ми вече да живея в непрекъснат страх за това от какво съм болна, защо ми е лошо всеки ден, защо мис е вие свят, защо ми движи земята под мен...и какви ли не гадости? Не мога да случа на специалист нещо....а за посещение на такъв в софия на този етап нямам възможност! Моля ви дайте ми съвети как човек спира да се притеснява за всички тези симптоми? И още нещо, как е възможно аз сама да си предизвиквам симптоми и неразположения, когато ми предстои нещо хубаво, някакво приятно събитие или преживяване, защото така се оказа при мен?
  13. Благодаря ви г-н Баев за бързия отговор! Исках само да разбера тази топлина в главата , дори когато съм вътре....нормална ли е за състояние на тревожност, в каквото съм аз, защото който и да попитах за този симптом, става дума за хора с ПР...казаха, че не са го изпитвали и се притесних? Моля ви , дайте ми съвет как да се отърся от този проблем....в малък град съм и тук психотерапевти няма, а мен ми иска някой който е специализиран с ПР...да ме лекува, а тук такива няма....възможност за пътуване нямам!
  14. Здравейте, аз незнам точно в коя тема да споделя проблема си, но напоследък имам парене и топлина в задната част на главата, които ги получавам дори когато съм в хладно помещение или пък навън, когато е хладно да речем....незнам какво е това усещане, но много ме плаши....Ако някой може да ми отговори дали става въпрос за нещо сериозно...или??? Аз съм с типични за ПР и Вегетативна дистония оплаквания, които се редуват по степен и сила и период...но сега напоследък ме мъчи това парене ....изтръпване ли е?какво е?
×
×
  • Добави...