Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Chaos

Участници
  • Общо Съдържание

    61
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Chaos reacted to inera888 for блог пост, Аз ли съм най-лудата!   
    Аз ли съм най–лудата, че страдам, когато видя експлоатираните коне по улиците на София !
    Аз ли съм най–лудата, че нещо ме пробожда всеки път, когато видя тези беззащитни животни, които циганите третират без капка състрадание и любов !
    Аз ли съм най–лудата, която забелязва колко недохранени са бедните кончета, че чак ребрата им се броят !
    Аз ли съм най–лудата, че имам очи да видя всичко това !
    Аз ли съм на-лудата, че сега докато пиша това, плача от жалост към тези интелигентни и благородни животни, които теглят без почивен ден тези огромни претоварени каруци !
    Аз ли съм най–лудата, че ги виждам как падат, като се подхлъзват от трамвайните релси, които не са техния път, не са тяхното поле !
    Аз ли съм най–лудата, че искам да напиша това по всички форуми на България, за да ви накарам да се замислите !
    Аз ли съм най–лудата, че съм готова да изкрещя пред целия парламент за тази отвратителна и безчовечна експлоатация !
    Аз ли съм най–лудата, че не съм като другите, които забелязват само това, че конете цапат, а вместо това виждам страданието им !
    Аз ли съм най–лудата, че не се интересувам само за моя малък свят–дете–мъж–работа–оцеляване !
    Аз ли съм най–лудата, че се лишавах от храната си, за да давам на птиците, които от тежката зима не намираха храна ! На балкона ми идваха повече от трийсет горски птичета !
    Аз ли съм тази най–лудата ???
    В свят, в който хората безропотно и бездушно приемат една такава нечовешка експлоатация, никога няма да дойде благоденствие за никого !
    Кажете ми, че съм най–лудата...........НЕ МИ ПУКА!
    Аз съм една слаба жена, която вдига в този миг глас до Бога ! И знам, че съм чута поне от Него, защото го правя със сърцето си ! Искам целия свят да чуе моят зов и да направим заедно нещо по този въпрос...........

    Ако ти и ти, и ти, и ти се съберем, можем да направим нещо хуманно по този въпрос, който ще рефлектира върху нас и върху тези след нас. Бог позволи да има беззащитни, за да види какво ние ще направим срещу тези несправедливости ! Бог не иска да удряме глави пред олтари и икони, Бог не иска да месим козунаци и да ходим по църкви, за да го славим ! Бог иска да види, какво ще направим за страдащите и беззащитните, за тези без глас! Бог иска да види колко са големи сърцата ни ! Страданието на едно животно не е по–маловажно от страданието на един човек, защото те също имат душа, която страда не по-малко от нашата ...Хора, добри хора.......елате с идеи !...
×
×
  • Добави...