Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ceca

Участници
 • Общо Съдържание

  209
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

За Ceca

 • Ранк
  Новодошъл

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 1. Преместих питането си в дворцовите карти, където му беше мястото На въпрос какво трябва да промени човек в характера си се паднаха Крал чаши Жрец Кралица жезли.Тук има доста емоционален подход към живот,който трябва да се промени в рационален.Наличието на Жреца м/у Кралицата и Краля ми напомня на брак, т.е. човекът трябва да обедини емоционалността и енергията си и да ги интегрира в себе си.Как мислите,този Крал пречка ли е за Кралицата да се прояви или той я допълва и тя е следствие от него? Интересно ми е как тук двете дворцови карти си взаимодействат,защото м/у тях няма карти на промяната и трансформацията като Страшният съд,Смъртта ,Светът или Мага.Каква е ролята тук на Жреца и възможна ли е промяната изобщо?
 2. Привет! 4 меча, Крал меча, Р-р меча 6 пентакли, 3 чаши, 8 пентакли По първата тройка виждам един човек,който е рамкирал своя интелект чрез 4 меч и не иска да се промени...тук май виждам Императора,който се прикрива зад агресия и критикарство.За втората комбинация съм съгласна с теб.Ако 6 пентакли и 3 чаши е демонстрация на високо самочувствие, човекът определено има нужда да поработи върху това.Липсата на жезли ме навежда на мисълта,че на този човек му липсват динамичност и интуитивност.
 3. Ceca

  Таро и работа

  Кралица жезли, 9 чаши, 9 жезли 9 чаши, Кралица жезли, 8 жезли Аз тук не виждам никакви действия от този човек-липсват мечове, а и пентакли. Като че разчита на някаква странична помощ ,да ползва някакви роднински връзки,които да го уредят. Първоначалният устрем се размива и всичко се свежда само до база емоции.Не мисля,че ще се класира за тази позиция.А не знам дали този човек изобщо има смелост да се яви на този конкурс и мисля,че това ще наклони везните в посока да се откаже от първоначалните си намерения.
 4. За въпрос какво пречи на нещо да се осъществи се паднаха: Крал меч 4жезли Светът. А на това какво може да се направи,за да се осъществи?: 8 меч Крал меч 9 пентакли. Тук ми идва идея,че Кралят се е затворил като действие...,има идея,има и цел каквато е Светът,но няма реализация.Втората тройка ми е по-интересна-съветът.За да се осъществи това начинание е нужно действие,да се разсече блокажа на 8 меч.Времето е направило своят подарък,но всеки е затънал в своето удобство и е завързан в клетката на битието си и на собствените си страхове...за съжаление.Какво виждате вие тук?
 5. Привет и от мен! Зададох следните въпроси:Каква е позицията на Е.във вашата връзка?: 6 пентакли Отшелник Асо пентакли Този човек не е получил нещата,които е очаквал от теб и се е оттеглил,търсейки нови брегове. Изпадна Крал меч,с което показва категоричното му решение за това.Какво е състоянието на Е към този момент? 2 чаши 2 жезли Паж пентакли. Според мен този човек е участник вече в нов филм,но ти определено нямаш роля в него.Каква е посоката на връзката ви до 3 мес.? 7 жезли Крал чаши Сила-борбата ти е безсмислена и няма място за компромиси.
 6. Здравей,Виолина! Въпреки, че Маги е писала, че нямаш конкретни въпроси и вторият ти опит да питаш за проблемите ти е лишен от конкретика.Искаш ние да зададем посоките, в които да се задвижиш, а това няма как да стане. Нещата в живота на всеки се случват благодарение на изборите, които прави и усилията за посоката, в които да се случат. В нито един от въпросите ти няма спомената посока. Така че формулирай точни и конкретни въпроси.
 7. Здравей,Джули!Хвърлих карти за твоето положение и ето какво се получи: Ще постъпи ли Джули на желаната от нея работа до 3 месеца? Императрица Крал Пентакли Справедливост.Зададох още един допълнителен въпрос Каква е причината да си без работа? Тройката карти бяха Глупак 2 жезли Обесен.От двете комбинации съдя,че ти си имала работа,която те е удовлетворявала и с доста добро заплащане,но сама си сложила край на това,защото просто не си искала да се пренастроиш и си постъпила лекомислено.Справедливостта е карта,която няма как да ти даде шанс за постъпване на тази работа,а това мисля,че е основният ти въпрос.За другото ще кажеш ти.
 8. Имам наблюдения единствено по първата комбинация.Падна се в жрица на мъж на първа и втора позиция 1:1.
 9. Ceca

  Таро и работа

  Мисля,че това е продължение на въпросът ти с отговор 8 жезли 4 жезли 3 чаши или Има ли вече определен човек за длъжността? А сега следва отговор с 3 чаши Светът 7 пентакли.Тук не знам дали основата,която е 3 чаши може да "подхлъзне" нещата.Светът е предизвикателство,голямата цел,която си си поставила,а отговорът е 7 пентакли-,изчакване,но не в бездействие,а с надграждане.Работа и търпение.Макар,че водата на 3-ката може би ще превърне в тиня посятото от теб и няма да даде плод.
 10. - Има си и поговорка...:"По-добре късно,отколкото никога"
 11. ...Гледайки позиция 2.Слънцето...тук е упоменато като напълно непозната област...,но в описанието на Хайо Банцхаф е упоменато като неосъзнати процеси,които оказват влияние на личността ...Това Слънце би ли могло да се разглежда като влияние на Бащата върху личностното изграждане...?...
 12. ...1.2 меч...да,тук се познах...в повечето случаи следвам и търся логика във всичко...съмнявам се във вътрешния си глас...както знаем 2 меч е противоположността на Жрицата,доста често се съмнявам дори в очевидни неща...двоумя се,неуверена съм и не рядко това ми изиграва лоша шега..,.../не знам дали има някаква връзка със зодията ми Везни:)/...Може би точно това двоумене е заложено в мен,...,но определено работя по въпроса... ... ...2.Слънце...тук като непозната област Слънцето...нямам идея как да го анализирам...като нещо,което ми е чуждо може би...далеч от егоизма...и от светлината на прожекторите...поне това ми хрумва като идея ...3.Жрец като лице,което другите не познават в мен...подхождам винаги с доверие към нещата и хората...странно обаче е как това ми положение контрастира с 2-ка меч?!...Държа на морала...понякога повече от нужното...,но и тук се опитвам да работя по въпроса...,защото определено не е моя полза... ...4.Асо Пентакли...тук май хората ме виждат като преуспял човек...,на когото всичко му е наред...странното е,че се оказва,че е на место,което другите съзнават и виждат,а аз не... ...Не писах много по позициите,защото исках да видя дали това е начина на разбор на тази подредба...Иначе има още доста да се пише по значенията,но искам да видя дали това е посоката...?!...Ще съм благодарна на допълнения,пояснения и поправки... ...
 13. ...А,да...сега го зацепих... ...Та в това разминаване /за себе си/ с другите...всъщност взима ли се противоположното значение на картата...в моят случай...познатото за мен-Жреца...да е непознато за другите...означимо ли е с неговата противоположност в тази позиция?...И може ли да се приеме като съвет...да го разкрия?!
 14. ...Не,не ми се повтарят...просто мислех,че се разглеждат по 2-ки...вертикално и хоризонтално...,но явно съм в грешка...Всеки прозорец сам за себе си ли е...не се ли разглежда като комбинация със съседните...
 15. ......Ок...,аз ще пиша...В началото,предполагам както и при повечето съм пробвала няколко подредби...Една от тях е тази...записала съм и датата....29.10 миналата година...Резултата е следният:1.2меч 2.Слънцето 3.Жрец 4.Асо Пентакли... Имам няколко въпроса тук...като начало колко често се реди имайки предвид,че от тогава са минали 10-на месеца,ако наредя сега това показателно ли ще е за някакъв вид промяна или просто това си е личностна характеристика...като заложби с плюсове и минуси...както е при един хороскоп например...с отделните планети в отделните домове...И изобщо нека моите карти да са показно за това как се процедира...Тук е видно,че има 4 обособени 2-ки... 1.Познато за другите-2 меч Асо Пентакли 2.Непознато за другите-Слънце и Жрец 3.Познато за мен-2меч Жрец 4.Непознато за мен-Асо Пентакли Слънце Интересно ми е тук има ли значение дали се падат преходни или непреходни карти...и може ли да се извади като заключение дали нещо подлежи на промяна и търпи някакво развитие...това моментна снимка ли е...или си е принадлежане към определен типаж...
×