Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Лора Витанова

Участници
 • Posts

  845
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Пол
  Жена

Recent Profile Visitors

15,401 profile views

Лора Витанова's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

50

Reputation

 1. Здравей Най-важното в цялата ситуация е позицията на мъжа, ако той позволява на майка му да се меси, и на теб да ти става неприятно от това си помисли много добре. Истината е, че такива случаи са много често срещани, не си единствена, въпроса е как ще го преборите. Поговори с него и виж какво и той мисли по въпроса. Най-добре е да сте отделно, въпреки че и тогава майките си позволяват да се налагат. Ако той е на твоя страна, нещата ще са лесни, лесно ще я игнорираш, защото е мъчително да се живее в такава ситуация. Често майките не осъзнават колко вредят на синовете си, с тяхното неприемане на бъдещата снаха или приятелка на сина си. Отношенията са си ваши и такива трябва да си останат А пък и да не забравяме, че любовта на мъжа към майка му и към жена му е различна и е важно да не се смесва. Успех!
 2. Папата, Крал Меча, Рицар пентакли; Кралица меча, Кралица жезли, Смъртта; Силата, Слънцето, Паж жезли; Умереността, 5 жезли, Рицар пентакли; Ас пентакли, Умереността, Кралица жезли; Страшния съд, 2 чаши, Смъртта Това са карти за ситуация, която търпи промени в рамките на месец, месец и половина някъде. Това е последователността на картите, като мисля че има тенденции. Първо наличието на дворцови карти според мене говори за промяна касаеща хора, но хората са участниците, не обстоятелствата. Има наболял проблем /Крал меча/, който върви към разрешаване, промяна /Смъртта/ Ситуация, която отдавна е без разрешаване, има ескалиране. Отделно от това има подтискане /Силата и Слънцето/, не искане нещата да се разрешават, противопоставяне и отиване пак в началото, снижаването до Паж жезли, снижаване до "детето", удобното "местенце". Но отговорността и осъзнаването /Страшния съд/ в крайна сметка идва да се поеме. Промяната ще я има. Смърттта е и край и начало. Аз обаче се питам какво значение има тук Умереността . Баланса мисля, че не е възможен като цяло, но може и да греша. Рицар пентакли като повтаряща се карта дава сигурността за това дето се пита, възможно е бавно и сигурно това да се случи, а също мисля че това е и конкретен човек. Умереността - как да се намери или да вземеш това, което по-рано ти е отказвано. Смъртта - всичко касае промяна с външно проявление, но първо осъществена вътрешно, а след това и външната и проява. Вие може да имате и други наблюдения .
 3. Признавам си, че когато видях картите ми се сториха несъвместими с въпроса, но не обърнах внимание, а е трябвало. Мисля, че това ще се окаже най-трудното в Таро. Конкретно за тези карти, излиза, че въпроса за работата е неважен за човека , а е важна ситуацията, в която той самия се намира от известно време, а работата е част от цялото.
 4. Давам обратна връзка по картите. Човекът е доволен от заплащането, което ще получава. Колкото е обещано, толкова ще е .
 5. Мисля, че тази бременност е била ненавременна, съдя за това по Силата на първа позиция и Ас пентакли. Но мисля, че няма да има спонтанен аборт, по скоро би имало друг проблем по Умереността, но не мога да определя какъв. При втората комбинация ме озадачава Умереността и 6 пентакли, като и тук също мисля, че бремеността се е случила неочаквано, но мога и да бъркам. Искам да попитам имаме ли семейство тук, т.е. мъж и жена като двойка, може и без брак.
 6. Освен всичко останало, бих добавила и това, че човекът отхвърля варианта да започне от по-ниско стъпало в йерархията и да израства постепенно. Но, това е действителността. Картите са слаби, не показват бляскаво начало. Напротив, започва от най-ниското стъпало .
 7. На мен ми се струва, че по-добре щеше да е, ако 10 меча беше последна. Засега се бави само подписването на договора. Аз също имам няколко сценария за тия карти, както казва Деяна, може и да не е случайно. Споделям казаното от Таня по отношение на разочарованието и неголямата сума. А иначе в момента ми се струва, че започва игра на нерви и опъването им до краен предел, въпреки че липсва 10 жезли . Благодаря Ви!
 8. Доволен ли ще е един човек от заплащането си, визирам работна заплата - 8 пентакли, 10 меча, 2 пентакли По 8 пентакли се вижда, че това е ново за човека като работа, не го е вършел до сега и може да му се е видяло като игра /2 пентакли/, но в един момент излизат много неща на повърхността /10 меча/. И всъщност работата излиза сложна. Като видях картите си помислих, че са позитивни, но на втори план има нещо не дотам приятно като ситуация. Тази работа си мисля, че е трябвало да е преход /2 пентакли/, но 10 меча пречат на това. Как мислите Вие?
 9. По първата комбинация мисля, че ще успееш, колкото и да е трудно и да се закучи ситуацията. Възможно е и да зациклиш за известно време. Това върху, което ще работиш ще е ново за тебе и малко емоционално гледаш на него, но не е за подценяване. По втората, възможно е някой да ти помогне или нещо /6 пентакли/. Има ли вероятност и по-рано да го изискват това /8 жезли/? Някакво избързване мисля, че има тука. По третата мисля, че има още много време до тогава. Гледаш все още емоционално /Рицар чаши/ и си хванала здраво идеята. Но има още много неща за вършене. Успех!
 10. Човекът, така или иначе ще се оправи, но не по начина, по който на него му харесва. Като основен проблем над всичко обаче изпъква неговият ужасен инат. Натрупването на пентакли в обратен ред говори най-вече затова. А 6-ца пентакли специално е образ на времето, на отлагането на действието. Когато се появят наистина пробивни карти на освобождаването от товар, от тежест, може да се говори за намиране на трайно решение. Само с пентакли, това няма как да се случи. Да, той не иска да се стига до разбиване . Благодаря!
 11. Всъщност беше казано едно нещо, т.е. длъжност, после се оказа друго, че трябва да се почне от най-ниското стъпало и да се върви нагоре. Ако изобщо се почне. Мен точно Слънцето ме притесни като карта. И го усетих като изгаряне, затова и написах дали е по-добре да си вътре или да си вън .
 12. Самата бъбречна криза е била много силна като болка и продължителна с всичките придружаващи симптоми - гадене, повръщане, температура. Тя се състоя преди около 2-3 седмици, но досега камъка трябваше да излезе . Човекът е мъж. Благодаря за тълкуването!
 13. Ще изкара ли един човек камък до 2 седмици? Става въпрос за бъбречен камък, който е излязъл от бъбрека, но е в канала. Крал пентакли, 6 пентакли, 5 пентакли Мисля, че по тия карти камъка ще излезе, колкото и да е трудно. Другото може и да се размине, т.е. разбиването, и то заради 6 пентакли в средата. Прави ми впечатление, че от високия пентакъл /Крал/ отиваме към малките и това също може да сочи излизане, но може и да бъркам. Възможно ли е в тези карти да се вижда запречване, заклещване дори и от това да произлиза трудността по излизането /5 пентакли/?
 14. Извън въпроса ми хрумна нещо по отношение на самите карти като карти Ако приемем Слънцето и 6 пентакли една до друга биха били осъществяване на нещо много хубаво, 6 пентакли би се явила продължение на Слънцето. И ако Слънцето е нещо далечно, бленувано, мечтано, то 6 пентакли го осъществява, заземява, материализира, дава проявлението в живота. 6 пентакли е като подарък, дар дори, но в конкретния случай имаме разединение на 2 карти от дворцова, което прави тромаво всичко. В ръцете му е всичко и ако той реши ще се осъществи, ако ли не не. 6 пентакли е своего рода подарък обаче за какво - подарък за "да" или подарък за "не". Къде е по-добре вън или вътре?. Или на съвсем друго място .
×
×
 • Create New...