Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Tihomirski

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Tihomirski's Achievements

  1. Статуя (точно пък) на Учителя?!? Вероятно би искал да се запознаеш със следния текст: "Един ден българите ще познаят, че аз съм им бил един голям приятел. Но когато аз си замина, не искам никакви паметници, и ако ми направите такива, ще ги разруша. Любов иска Бог, да се обичат всички като братя и сестри, това са паметниците на бъдещето." http://triangle.bg/books/reference.2004/biography.html
  2. Като например, ако съм гладен да чакам от самосебе си да се нахраня? Или ако не съм се къпал, да чакам от небето да ми направят баня? Или ако имам изпит, да не отида и да чакам да ми пишат шестицата? Друго се има предвид - не е важното (толкова) какво ще се случи, важното е да действаш както е правилно и морално.
  3. Защо не беше вчера, защо не е било в същия ден Компетентни приятелю, може би не ти е хрумнало, че ако беше вчера (по светло), вероятно щеше да има немалко жертви? *** Прави впечатление, че на някои от пишещите тук им е много весело. Осъзнайте се малко, не е минало и денонощие от земетресението! Аз поне не виждам нищо смешно в такива събития.
×
×
  • Добави...