Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Goddess

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Goddess's Achievements

  1. Затова вметнах думата "отново" . Колко лечителя трябва да сменя, за да намеря точния? Загубих година и половина в лутане насам-натам. И ето ме пак прикована на леглото вкъщи, бездействаща по цял ден.
  2. Здравейте. Искам да попитам за съвет. Какво се прави в случай, че хомеопатията не ми помага година и половина след започване на лечението? Трябва ли отново да сменям лечителя, или просто този вид лечение не е за мен?
  3. Здравейте! Посещавам класически хомеопат почти година. В началото на лечението ходих на интервю всеки месец, впоследствие и по-рядко(през 2 или 3 месеца). Предполагам по-рядкото посещение е следствие от доброто лечение.. Вмомента ми се налага да го посетя, но съм възпрепятствана от разстоянието и работното време, което имам. Беше ми казано да ползвам последното предписано лекарство, когато се почувствам зле. Наскоро го смесих с алопатично лекарство и може би това повлия на състоянието ми. Въпросите ми са следните : 1) Алопатичните лекарства повлияват ли на хомеопатичните такива, и как? 2) Препоръчителна ли е смяна на хомеопата( дори временно ), заради възпрепятствеността ми? Редакция : Въпрос 3) Шуслеровите соли помагат или пречат по някакъв начин на класическата хомеопатия, понеже в отчаян опит да се излекувам си ги закупих?
×
×
  • Добави...