Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ashtoning

Участници
  • Общо Съдържание

    216
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Ashtoning

  1. Aхахахах. Това е толкова безумно, че не е истина. Обичам безумията.
  2. На дъното, дълбоко под повърхността на тихия океан, лежи тайнствен космически кораб. Необяснимо и странно е всичко свързано с него, ала най-вече СФЕРАТА. Какво се крие в нея - разум от друга вселена, проход към нови светове или смъртна заплаха за човечеството? Сред мъртвия, вледеняващ свят на океанските дълбини, първата контактна група от учени трябва да разреши тази страшна загадка, преди заплахата да се превърне в ужасяваща реалност.
  3. Естествeно че просто човешки ресурс и оборотен материал, малкото ми гяволче.
  4. Пътят свързва най-дълбокото минало и далечното бъдеще, и тези, които пътуват по него, имат достъп до отбивки, които водят до най-различни места и епохи. Кой и защо обаче е създал тази магистрала, никой не знае. А Ред Доракийн е решил да потърси отговора.
  5. Ама се получи страхотно шоу поне, ха-ха. Добре че имам филм за доглеждане. Смятам да направя правилното нещо и да отида да си догледам филма. Приятно обсъждане на истината.
  6. Верно, тоя номер с това как американците били зли, а пък всички останали невинни агънца започва да се изтърква вече. Ама пък поне все още е забавен.
  7. Не е нужно да си ракетен инженер, за да го разбереш това. Ясно е, че ислямският свят си е една голяма гротеска. Трябва ли да го преоткриваме всеки път отново и отново?
  8. В края на двадесет и второто столетие, в безкрайните подземни галерии на Вечния Център, милиарди човешки тела очакват своето възкресение…
  9. "Тhe Sum of All Fears" би било подходящо заглавие на тая тема. Горките молове на какви тежки атаки са подложени само. Силите на злото отново набират свежи сили за поредната си атака срещу горките и беззащитни молове, срещу горките и беззащитни консуматори посещаващи моловете в търсене на забавление и радост. Ще успеят ли моловете и консуматорите да устоят на протегнатата безмилостна ръка на злото, опитваща се да ги докопа и хване в безмилостната си хватка...
  10. Естествено, аз просто го разглеждам от забавната му страна. Иначе то това цивилизацията е опасно нещо. Трябва да се осъзнават хората кое е правилно и кое не. Това е много важно. Аз винаги подкрепям такива благородни каузи.
  11. Какво става, не се виждат много възторжени възгласи. Къде са елфите? Какъв идеален момент да обединим сили и да поведем битка срещу силите на злото и да се отправим към светлото бъдеще на всеобщо благоденствие и щастие! Трябва да допълня, че съм напълно съгласен с това послание. Трябва да намалим зависимостта си от електроенергията. Тя е зло!!! Даже ползването на никаква електроенергия е най - добре. Може би само ползването на свещи е добре. Никакви електрически крушки или такива разни неща, най - много ползване на свещи. Все пак трябва да се придържаме към доброто.
  12. Няма нищо лошо в това да е утопия. Утопиите са даже твърде забавни. Всеки може да си избере да живее според всякакви утопии. Дори и в утопията на учителя или на някой друг учител, или пък просто на някой си друг.
  13. Ха-ха. Не знаеш как да се държиш с лоши хора, дошъл си да питаш други лоши хора как да се държиш с лоши хора. По - добре се откажи, докато не е станало по - лошо.
  14. Хах, виж ти кой бил тука. Хермес, горкият той....
×
×
  • Добави...