Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Деница

Участници
 • Общо Съдържание

  5
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от Деница

 1. Зависи кой в какво вярва! Религиозният смята, че всичко в срани от вявранията му е ерес. Еретика - сектанта- смята, че обратното на вярванията му е грешното. Така, обаче, и двамата получават "учението". Всеки изучава според вярвнията си. А според мен разликата е основно в това, че главната фигура във вярвяниятя ня хората е една и съща, но с различни лица - за едни е Христос, за други е Буда, за трети и Аллах. Но според мен всичките са един, но всеки тълкува Учението по различен начин.
 2. Деница

  Има ли сродни души?

  Да, съгласна съм, че има сродни души..... в емоционално, любовно ниво. Незнам дали сте се вглеждали и забелязали факта, че повечето двойки си приличат визуално. Значи те не са случайно събрани. Вярвам в това ! Пожелавам Ви и Вие да намерите своята точна половинка!
 3. Мисля, че астрологичните предсказания не са точни и едва ли бихме могли да определяме дневните си занимания според това какво казва хороскопа ни ... поне никога не съм попадала на точен хороскоп и не вярвам, но и не крия любопитството си. Но аз вярвам в характеристиките на зодиите – личностни характери (ех, тук има и доза гадна заложба), положителни, отрицателни черти и прочее... няколко пъти съм провеждала проучване и се оказаха сполучливи.
 4. Деница

  Коледа

  Много актуална тема! Наистина моите наблюдения са, че много малко хора се замислят над същността на самия празник. Като че ли хората правят всичко по Коледа като по график, а вложените чувства са някък малко. Имам усещането, че вложеното чувство в Коледния подарък е някък си механично. Някък си духовните ценности са на заден план. За огормно мое съжаление повечето благотворителни акции се задействат само по Коледа... което е като “всяко чудо за 3 дни”. Но пък лично моето удоволствие е да пратя коледни картички по добрата старомодна поща до приятели из цял свят. Това ми носи огормно удоволетворение, не коства нищо, а донася много положителен емоционален заряд. По какъв начин вие радвате себе си, радвайки околните?
 5. Здравейте, Любов - тази дума има множество значения, лица. Съвсем наскоро се сблъсках с два различни вида любов - към майката и към съпругата. Ето давам поне две разновидности. И двете са силни, различни и пораждат следствието - ревност. Бях полу участник, полу наблюдател на нещо върху което не бях замисляла. От тук следва че има любав към истински приятел, любав към Господа и още други малко по-дребни примери.
×