Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Кон Круз

Участници_
  • Общо Съдържание

    1894
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    22

Кон Круз last won the day on Октомври 10 2021

Кон Круз had the most liked content!

За Кон Круз

  • Рожден Ден 31.01.2010

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Статус Обновяване

Виж всички обновявания по Кон Круз

  1. Искам да постигна част от това, което е постигнал в живота си цар Соломон. Пък като ми омръзне постигнатото, да обърна още по - голямо внимание на духовното, отколкото обръщам сега.

    1. Покажи предишните коментари  %s още
    2. Кон Круз

      Кон Круз

      Много ясно, че няма как само да се радваш и винаги нещата да се случват, както на теб ти се ще. Това обаче не би ме спряло да се стремя към постигането на едни или други неща (по - горе съм написал защо). Човек може да е гол като пушка и да е по - привързан към материалното, от някой който е заможен, с щастливо семейство и т.н.

    3. Кон Круз

      Кон Круз

      Не всички имат еднакви по брой и размер неприятности, не всички понасят неприятностите еднакво (някои страдат повече при определени несгоди, а други: по - малко).

    4. Кон Круз

      Кон Круз

      Нямам желание цял живот да живея в бедност, нито да живея още по - бедно от сега (да не си беден не означава обезателно да си милионер), нямам желание близките ми (сегашни, бъдещи) да се гърчат. Това, че много хора по света живеят в бедност поради различни причини не означава, че аз нямам право да се стремя да живея по - добре (една от причините за съществуването на бедността е липсата на определени качества у мнозина жители на тази планета). Велина, ти първо ми написа че нямало да имам сили да постигна дори само част от това, което е постигнал цар Соломон навремето (без да е уточнено за каква част иде реч), нямало да има сили които да ме подкрепят в постигането на желанията ми (без дори да съм ти посочил и едно от тях, макар че споменаването на Соломон препраща към определени представи), вятърът духал в противоположна посока и видиш ли аз нямало да постигна неща, които са за мое лично благо. След това, смени плочата и започна да противоречиш на самата себе си, понеже написа, че ако съм искал, щяло да ми се даде исканото, но съм щял да платя цената за постигнатото, защото еди какво си. Запази си поученията за някой, който има потребност от тях.

×
×
  • Добави...