Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Кон Круз

Участници_
 • Posts

  1,894
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Кон Круз last won the day on October 10 2021

Кон Круз had the most liked content!

About Кон Круз

 • Birthday 01/31/2010

Profile Information

 • Пол
  Мъж

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Кон Круз's Achievements

 1. Каква подигравка бре, млади момко. Туй е самата истина.
 2. "Като не щеш мира - на ти секира" (хан Крум).

  Шибанистанчо, не стига, че сайтът яко умре, ами се оказа, че още имам лимит в броя на публикациите, които мога да направя в рамките на едно денононощие. Много си ПроС, Ивье.

 3. Ако наистина не си ме блокирала във Фейсбук, както ми писа преди месеци, значи някой от обкръжението ти го е сторил.:o

 4. Христос може и да не се е смял навремето, но сега като чете коментари из Интернет със сигурност му се случва да се смее.
 5. Акаша по - сигурен източник ли е на сведения от историческите документи, предмети и легендите?
 6. Здравейте. Интересува ме кога ще получа достъп до пощенската ми кутия. Поздрави.

 7. Тук става дума за сравнение между две цивилизации, което в ден днешен няма същата актуалност, иде реч за една обща картина. Хора всякакви. Освен това понякога по - тъпият може да каже нещо по - умно от някой, който като цяло е по - умен.
 8. От 1-2 констатации (особено, ако не са подкрепени със силна емоция), реалността няма да се промени. Нещата не са толкова лесни иначе щеше да настане страшен хаос. Има разлика между това да посочиш една действителност и това многократно, дълго време, емоционално да я подхранваш. Кришнамурти е казал, че човек трябва да признае нещата такива, каквито са, а не да бяга от тях. Ако си крадец и т.н., да го признаеш, а не да казваш на черното бяло.
 9. Ехоо:P

  1. Show previous comments  3 more
  2. JULIET

   JULIET

   Да кажем,че и аз съм добре

  3. Кон Круз

   Кон Круз

   Това "да кажем" има ли общо с короната. ;)

  4. JULIET

   JULIET

   Съвсем не :)въпреки че последните месеци от цялата пулмология нищо не остана  ... всичко е корона :D  

 10. Може да се каже, че сънищата с "русо зло" престанаха. Баба ми пък я сънувах много по - рядко от преди години.
 11. В минали епохи от историята на човечеството, хората като цяло са били по - склонни на физическо насилие и повече са го ползвали, то им се е виждало по - малко възмутително от днес. В този ред на мисли: много повече ли са били някога психопатите? Психолозите са изработили критерии по които да определят кой какъв е, включително дали е психопат. Тези критерии важат ли за Средновековието и Античността например и ако да - в същата степен както днес ли?
 12. Мен не ме влече да играя паневритмия, но и не бих пречил на желаещите да го правят. По времето на Дънов, а и днес е имало хора с различни виждания, които са желаели доброто на българския народ, но не са съзнавали, че учението не е зло и че ако бяхме го приложили дори отчасти, България сега щеше да процъфтява.
 13. Това е много добро и е от списание "Житно зърно" от 1940 г.: https://beinsa.bg/newsletters_s.php?s_type=koren&id=1358&status=1&high=Семе&fbclid=IwAR2rMenX2MfVOraH9fgaAj2B0Fq5-GKfG6lU-EsMTvvcGFMR52CkLvLxPRM .
×
×
 • Create New...