Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kirau

Участници
 • Общо Съдържание

  63
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Здравейте! Да попитам понеже говорите за "Завета". Насакоро си го купих (миналият четвъртък)- книжката е джобен формат, с кожена тъмночервена/кафеникава корица. Ето какво пише на последната страничка: Седмо издание подготвенмо по първото издание от 1912г. Редактор: Димитър Калев Предпечат: Иван Джеджев Общество Бяло Братство Издателство Бяло Братство София 2006 Кажете ми, че това НЕ Е непрепоръчваното от Ради издание, т.е. това Е правилното. Това ли е правилната книжка? Кое е фототипното издание и как изглежда? Благодаря предварително!
 2. kirau

  За вярата

  Да, благодаря! И извинете за отклонението. Относно вярата.... Вярата в Господа е това, което ни прави Човеци сред хората. И само тя е важна, защото вярата, че можем да излъчваме Любовта и тя да се излъчва в нас кара самата Любов да съществува. Ако се изразих правилно....
 3. kirau

  За вярата

  Ох, тази книжка е "леко" трудна за намиране! Някой да знае книжарница в Пловдив, откъдето мога да си купя "Завета на цветните лъчи"? Има десетки други книги, но не и това, което търся Блгодаря.
 4. kirau

  За вярата

  Bugi, благодаря- предполагам, че това се отнася за моя проблем. Ще се опитам да си я намеря. Приятна вечер и благодаря отново.
 5. kirau

  За вярата

  Благодаря, хамелеоне! МИсля, че наистина търсенето в себе си е по-добро от мнението на този или онзи. Но съмнението винаги ме преследва- "ами, ако само си въобразявам? Ако това, което праз/усещам/мисля е заблуда от страна на егото?" А ако отговорите, които намеря в себе си се основават всъщност на клишираните светски основи на егото? Тогава как да разбера, че греша? Надявам се, обаче да успея да сеп онеса на "крилата на Любовта"...
 6. kirau

  За вярата

  Вярата.... Къде е моята вяра? Не знам- тръся я. Важна е, но аз съм я загубила. Напоследък си върнах късче вяра, но объркването се изправи с все сила пред мен. Един казва- това е твоята вяра. Друг- не, това е тя! И аз не знам накъде да вървя. Търся и ровя - частичката вяра да намеря. Е, къде е тя? Вътре във тебе! А може би не е... P.P. Напоследък попадам на неща, които напълно резонират с вътрешните ми разбирания и казват това, което винаги съм си мислела. Но после се появява още едно мнение, което казва неща вярни и донякъде съвпадащи с мислите ми. Предупреждава- внимавай, пътят е този и не трябва да се отклоняваш. Направиш ли го си загубена! Бог е казал това, но и другото мнение твърди същото - уж времето доказвало неговата праведност. Аз как да разбера? Не обичам да ме ограничават, но ако наистина Господ е казал така и аз нарушавам заповедите му, мислейки си че върша правилното?Толкова е объркващо, че вече не знам какво да правя. Наистина съм объркана... Затова и искам да ви помоля за съвет - не желая повече да се съмнявам това или онова е правилното мнение- доста е измъчващо.
 7. Tattoo, забрави- това, което мислиш за наркотиците като начин за "доближаване" е огромна заблуда! Говоря ти за нещо, което ми е познато- колкото и слаб контакт да съм имала с наркотични вещества, знам какви са последствията. И повярвай ми - това не го пожелавам на никого! Еуфорията и притъпеността на съзнанието са неща за които плащаш после. И то доста висока и неприятна цена. Съмнявам се, че някой от Учителите на човечеството ще желае да постигне контакт по такъв начин- изключено! Виж, вътрешната хармония, еуфория и радост са по-приемливи и май единствените условия за постигане на "доближаване" до нашите водачи.
 8. Това е книгата Oera Linda, която намерих онлайн: http://www.cruisenews.net/atlantis/oeralinda.html А това намерих на друг сайт - има и речник към термините, използвани в книгата. http://www.earth-history.com/Europe/Oera/ Надявам се да е това, което търсиш
 9. Благодаря на всички- страхотни сте! Надявам се следващият път да се видим, а защо не да се засечем и на Рилските езера Благодаря и приятна среща!
 10. Приятели, не се съобразявайте с мен! Няма да успея!!! Разгледах примерни маршрути за стигане до Боянската църква и просто няма да успея физически да стигна до там в 15 часа. А не искам да ви карам да ме чакате. Ужасно много съжалявам, че протаках утвърждаването на срещата, а сега ми се налага и да я пропусна. Извинете ме отново!!! П.П. Моля модераторите да изтрият gsm номера ми от предният пост. Благодаря и приятна вечер!
 11. Добре, разбрахме се! Срещнете се сутринта, няма проблеми. После само не забравяйте да слезете към 15 часа, за да се присъединя към вас. Среща пред Боянската църква в 11 часа (официално), а аз ще разваля организацията като се присъединя към 15 часа, ако слезете към църквата отново Благодаря, че се съобразихте с мен! Много поздрави и приятна вечер на всички!
 12. kirau

  Постите

  Здравей, Велина и балгодаря за отговорите! "В седмицата , в която смяташ да вземеш Причастие, не се яде растително масло- само варени зеленчуци, компот, варива." - какво ще рече да взема Причастие? Аз не съм кръстена, а и нямам никаква представа от религиозните ритуали - така че това ми е непонятно. Питам само за храната понеже ми е ясно това за другата част от поста- емоционалния и мисловния. Макар че той ми се струва по-труден, просто желая да съм по-добре информирана относно физическата част- храната. За това и питам. И благодаря за отговорите днес минах покрай няколко църкви и щях да питам, но бяха затворени. Утре и без това ще питам сутринта Благодаря за инфо-то и приятна вечер
 13. Здравейте и благодаря за отзивчивостта! Предложението и на jul и на на Орлин ми харесват Предполагам, че повечето от хората ще се срещнат по-рано и ще си направят разходката в планината - няма смисъл специално да чакат мен или някой друг А след това преспокойно може да слезнат до църквата, за да се присъединят и останалите, които ще дойдат по-късно. Така срещата ще бъде една, но на два етапа П.П. Орлине, предполагам, че и двамата (а може би и други, които ще могат да дойдат по-късно) можем да се срещнем в центъра и след това да се отправим към църквата. П.П.П. Надявам се предложението да се приеме в окончателен вид и форма до няколко дни- нека се съгласуваме Приятен ден
 14. kirau

  Постите

  Искам да попитам по-конкретно: от коя дата нататък не се ядат млечни продукти, яйца и храни, приготвяни с олио? И следа като се избягват храни, приготвени с яйца и/или олио това изключва ли солетите, хляба, бисквитите и спагетите?
 15. Здравейте, съфорумци! Да знаете само какво съвпадение! Разглеждам си сайта, попадам на тази темичка случайно и какво да видя- срещата е за 22.10! Аз на тази дата ще бъда в София и ще ми бъде приятно да се запознаем. Но относно времето мисля, че ще мога да съм свободна към 15-16 часа. Надявам се накой милостив да ми помогне с отиването до Боянската църква, защото нямам представа как се стига от центъра до нея. Ако се съгласите срещата да се състои тогава и има доброволец, който да ме "забере" от центъра /или ми кажете как се стига до Боянската църква, защото наистина дори нямам представа как изглежда, камо ли как се стига дотам/ - ще се радвам да ви видя и общувам с вас Благодаря и приятна вечер
×