Jump to content
Порталът към съзнателен живот

dyankovm

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://regresia.bg/

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    София
  • Интереси
    Психотерапия, регресия, хипноза, хипнотерапия, медитация, езотерика, квантова физика и др.

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dyankovm's Achievements

  1. Днес, всички говорят за Подсъзнанието и неговия скрит потенциал. За подсъзнателни най-често се считат процесите (емоции, настроения, чувства, мисли, думи и действия), които остават извън обхвата на нашето Внимание (например, поставени в една и съща ситуация, реагираме по един и същ начин, не се чувстваме добре от това, но никога не си задаваме въпроса “Защо правя така?”). Подсъзнателните действия, ментални и/или физически биват забелязвани главно, когато техните следствия са оценявани от нас като негативни. Поради това, стремежът да се изследва и опознава собственото Подсъзнание е Ключ към постигането на желани психо-физични състояния, въпреки че често самият той е подсъзнателен... Вижте цялата статия ТУК!
  2. Извинявам се, ако повтарям нещо вече написано, но не можах да се сдържа да не публикувам. Древното познание навсякъде около нас е. Скрито пред очите на всички, безмълвно то говори единствено на тези, които разбират. Мъдростта на отминалите епохи до нас достига на парчета и изисква знание, смелост, вяра и мълчание, за да бъде усвоена. Поставен пред злободневните си изпитания, земния човек заспива буден и често остава на материалното в плен. Но душата отвътре се бунтува и чрез интуицията шепне на разума. Който познава природните закони - знае, че те неотменими са и действат както извън човека, така и вътре в него. От тях никой да избяга е неспособен, но упоритият ученик, чрез знанията си да ги използва може да научи. Каквото е Горе, това е и Долу, Светът е ментален и ментално се управлява, Смъртта е врата към Живота и Нищо не е в покой - всичко се движи и всичко вибрира. Вижте цялата статия ТУК!
  3. ПРИЛОЖНА ХИПНОЗА По ред причини (главно - слаба осведоменост), хипнозата продължава да бъде възприемана погрешно. В общия случай това създава негативна нагласа към нея, а впоследствие и въздържане от използването й. Затова, малко допълнителна информация за нейната същност, вероятно ще бъде полезна. Хипнозата може да бъде обяснена дори ако се абстрахираме от научните доказателства (каквито са налични). Нейните елементи възникват спонтанно в ежедневието ни и ако наблюдаваме достатъчно дълго произволно избран човек, той ще прояви всички тях: ще заспи и ще се събуди; ще пропусне да забележи (особено ако е мъж smile emoticon ) нещо, което е под носа му или ще си въобрази, че вижда нещо, което не е там, където той смята (например, ще види в мрака зловеща змия, която всъщност е старо въже); ще забрави важни за себе си факти или внезапно ще си спомни нещо отдавна забравено; ще се вглъби дълбоко в дадено занимание и ще загуби представа за времето (а може дори да се нарани без да забележи); ще се отпусне в удобна поза и ще помечтае и др. Всички ние сами се хипнотизираме и разхипнотизираме всеки ден. Нещо повече - може да ви звучи неправдоподобно, но всъщност през по-голямата част от времето си сме под хипноза. Хипноза, под която напълно доброволно се поставяме, защото действаме предимно неосъзнато, дори когато мислим, че съзнаваме. Какво е внушението? ... Вижте цялата статия: http://regresia.bg/my-practice/hypnosis-and-hypnotherapy/ Още за хипнозата: http://regresia.bg/useful-the…/trance-hypnosis-hypnotherapy/
×
×
  • Добави...