Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Кремена Панева

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Кремена Панева's Achievements

  1. Здравейте др Първанов. Вие как бихте ми помогнали? Кремена Ви пише от темата за тревожно разстройство. Психотерапия на място или онлайн? 

  2. Осъзнавам това и съм минала 3 пъти безуспешно със спирането. Колко време би отнел този процес на осъзнаване и премахване?
  3. Много ти благодаря, Орлин. Аз съм готова да поема истинският път без химия. Би ли ми дал съвет как да я спра?
  4. Здравейтe! Безкрайно ми харесват Вашите статии, свързани с проблеми като паническо разстройство, тревожност. Когато съм ги чела, получавам ясна и точна представа за състоянието си и наистина отдавна не се плаша. От 8г.страдам първоначално от паническо разстройство, в последствие от тревожно такова. Паника няма при мен. Сутрин се събуждам с топка в стомаха напрегнатост тревожност в слънчевия сплит. Пия антидеоресант сероксат, четвърт ривотрил. Тоеа сутрин. Вечер половинка флуанксол. През деня особено следобед пак тревожност. Нямам обяснение за нея. Вечер съм ок. През всички тези 8г се лекувам. С 3 прекъсвания чо 3 4 месеца и срив отново. Искам, много искам да се справям без медикаменти. В момента с това лечение се чувствам стабилна и много ми се иска да ме напътите към вярното решение. Не знам дали има връзка моето състояние с това, че майка ми вече 26г е с пр. Когато се отключи при нея, аз бях на 17г. Баща ми ни остави сами и си отиде на села, дразнейки се от нея. 5г беше много зле без лечение а аз 17 годишна виждах всичко. Тя и до днес е на подфържаща терапия. Колкото до мен, изплаших се много от първата си па и побързах да отида при психиатъра й, спомняки си колко затъна тя. Може би там ми е на й голямата грешка. И ето ме сега. Жизнен човек съм, активна, хофя на работа, счортувам, чета книги, разходки и всичко приятно. Но без АД тревожността се завръща с пълна сила. А не искам да е така. Не желая цял живот хапчета. Много ви моля, да ми помогнете. Предварително ви благодаря!
×
×
  • Добави...