Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Надежда

Участници
 • Общо Съдържание

  183
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение


Репутация Активност

 1. Like
  Надежда got a reaction from mochito in Целта на духовния Път   
  Според мен Целта не е в края на Пътя.
  Целта е в самият Път...
 2. Like
  Надежда got a reaction from Мария-София in Весела Коледа!   
  Весела Коледа на всички!
  Желая много щастие, късмет и вяра!

 3. Like
  Надежда got a reaction from Мария-София in Весела Коледа!   
  Весела Коледа на всички!
  Желая много щастие, късмет и вяра!

 4. Like
  Надежда got a reaction from Мария-София in Весела Коледа!   
  Весела Коледа на всички!
  Желая много щастие, късмет и вяра!

 5. Like
  Надежда got a reaction from KirilChurulingov in Настинка - как да я лекуваме?   
  Има една рецепта за настинка още при първите симптоми.
  Изцедети сокът на 2 лимона и добавете мед. Пие се бавно, за около час.
  Може да повторите на следващия ден. Ударната доза витамин С действа безотказно ако започнете веднага.
  Друго много важно е психологическата нагласа. Ако започнете да си повтаряте, че се разболявате, това неминуимо ще се случи. Просто помнете, че от вас зависи здравето ви и ще усетите подобрение
 6. Like
  Надежда got a reaction from valiastoeva in Примерен хороскоп   
  Здравейте, Паулина
  Ако разрешите да ви ползвам за учебни цели, ще се включа и аз
  Моля Ви, имайте предвид, че не съм астролог!
  Анализът ми е на база положението на Слънцето, възлите, Хирон, и някои други елементи, които ще спомена. Разбира се, не може да е пълен и изчерпателен. Ще се наложи да напишем цяла книга...Само ще добавя някои неща към вече казаното.
  Хирон на Асцендента ви е дал силен отпечатък още с първата глътка въздух. Може да прочетете повече за това в темата за Хирон. Мен ми се иска да добавя още нещо към значението му, което не е споменато там. Освен всичко друго, Хирон олицетворява търсенето на цел в живота. Хората като Вас, белязани от планетата изпитват непреодолима нужда, дълбок копнеж да открият смисъла на съществуването си във физическо тяло. Искате да знаете защо сте тук и каква е задачата ви. Вие сте като канал, през който нахлува информация за духовните светове отвъд нашия. Това понякога ви измъчва. Може доста време да прекарвате в съмнения, въпроси и търсене /Меркурий в Дева/. Понякога това познание ще го получавате и без да търсите. То буквално ще нахлува във Вас чрез сънища, видения, мисли /Нептун в 8 дом в Скорпион, тригон с Асц и Хирон/ Необходимо е да разберете, че душата ви е “ранена” с това познание и е изцяло във Ваши ръце начина, по който ще го ползвате.
  Избрали сте си трудна задача в този живот /Слънце квадратура с възлите в ъглови домове/. Често ще се чуствате като разпъната от вси страни, от Вас ще се изисква много и ще Ви се струва, че е повече, отколкото можете да понесете. Животът отново и отново ще Ви представя своите горчиви чаши и те няма да са една и две. Това е кармично определено. Помнете, че това е Ваш избор. Ние сами избираме трудностите, които ще ни дадат максимално духовно израстване. Добрата новина е, че звездите ви закрилят/ голям тригон на Слънце, Луна и Юпитер в земни знаци/. Вие сте великодушен и щедър човек, отзивчив и благороден по един земен, достъпен начин. Винаги може да намерите спасение и утеха в малките неща, физически сетивното ви успокоява и просветлява, обичате природата. Мила, разбираща, съчустваща./Асц Риби/
  Високо интензивната енергия на Хирон трябва да си намери отдушник. Вашите духовни търсения са продиктувани преди всичко от огромното ви желание да разберете мисията си в живота, да надникнете отвъд материята и формата. В състояние сте дори физически да се разболеете, ако не намирате отговор. Душата Ви е търсеща, пробудена. Лечителска дарба.
  Положението на Слънцето в 7 дом показва, че се идентифицирате с партньора в живота ви. Той ви придава завършеност и цялост. Управлява се от Меркурий в 6 дом /може да сте се запознали по време на работа, но не е задължително/. Дава Ви обективна представа за вас като личност, каквато винаги сте търсили. С него се чуствате истинска жена. Внасяте много чар и романтика в общуването си с другите/ Венера и Марс в Лъв, в 5 дом/.
  Децата са вашето щастие. Семейството ви е утеха, пристан на който с радост да положите уморената си от житейски мъки глава /Северен възел в 4 дом в Близнаци, Локус фортуна в 4 дом в Рак/ .Отдайте им цялата си любов, топлота и сърдечност. Те ще Ви дадът ключа към разбирането Ви за себе си. Мъдро ще ги наставлявате и най-вече общуването Ви с тях ще ви изпълни с така жадуваната хармония. Не се съдете строго за грешките, гледайте напред и помнете, че каквито и бури да Ви връхлитат, Вас Бог ще Ви пази…Винаги!
  Сърдечен поздрав
 7. Like
  Надежда got a reaction from mochito in Целта на духовния Път   
  Според мен Целта не е в края на Пътя.
  Целта е в самият Път...
×