Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Примерен хороскоп


Recommended Posts

Примерен хороскоп

Предлагам да разгледаме заедно една рожденна карта тук. Ако някой има желание да разгледаме неговия хороскоп - да каже. Ако не - може да използваме инфо на някоя известна личност. Дайте идеи.

БЕЛЕЖКА от Модераторския екип: Не изготвяме безплатни хороскопи в астро форума. Тази тема е само малка импровизирана демонстрация за тълкуване на рожденен / натален хороскоп. За информация как да си разтълкувате сами рожденния хороскоп, вижте тази тема: Натална карта - как да я разтълкувам

Линк към коментар
Share on other sites

Чудесна идея! Ето една дата - 16.09.1964 г. - моята !

Трябва да кажеш също име, пол, място на раждане и час/минута на раждане. Също ако обичаш се регистрирай (ТУК), за да можем да поддържаме контакт с тебе. Ако дадеш снимка също би помогнало много.

Линк към коментар
Share on other sites

Паулина,

16.09.1964, 18:15

София (43N42, 23Е20), България

Рожденна карта:

horos_sample.jpg

Основни данни:

АСЦ - 16,51 Риби

ИЦели - 23,18 Близнаци

Десц - 16,51 Дева

МЦели - 23,18 Стрелец

Слънце - 23,49 Дева - 7 дом

Луна - 24,10 Козирог - 11 дом

Меркурий - 6,09 Дева - 6 дом

Венера - 8,53 Лъв - 5 дом

Марс - 0,55 Лъв - 5 дом

Юпитер (Р) - 26,07 Телец - 2 дом

Сатурн (Р) - 0,01 Риби - 12 дом

Уран - 11,18 Дева - 6 дом

Нептун - 15,46 Скорпион - 8 дом

Плутон - 14,20 Дева - 6 дом

Сев възел - 27,35 Близнаци - 4 дом

използвана програма за изчисление и за картинката: World of Wisdom

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей Паулина :)

Липсва ти елемента въздух, но това показва, че си изградила нов начин на комуникиране. Както актьорите -кукловоди. Играеш невероятната роля на обществено активен човек- в семейството, сред приятелите, съседите.

Има нещо с което ги привличаш и си мисля, че това е начина ти на общуване. Изградила си различен начин за показване на чувства и мисли, имаш талант в тази област. Обичаш да изслушваш, да анализираш. Даваш на хората вяра.

Младежки дух, детска усмивка, :P аз те виждам като човек без лоши чувства, ти не знаеш какво е това, извинявай, че въобще го написах :thumbsup:

Ти си идеалната съпруга, събеседничка, идеалния бизнес партньор. Ти си ментор, на определена група хора. Действаш им като учител, лекуваш им душите ...но имаш неувереност, тя е дълбока несигурност по отношения на признанието. Задавайки си въпроси от вида: Дали добре се справям? Дали успявам да помогна? Дали съм нужна? Дали добре се изразих?...всичко е дълбоко вътрешно преживяване и страшно лично, подсъзнателно си затворена и колеблива. Успяваш да се пребориш с този вътрешен глас, има нещо което те кара да не се предаваш и да излезеш от емоционалната криза. В противен случай кризите ще се редуват, ти ще си несигурна и за да намериш себе си, ще се отдадеш на работата, но преди всичко здравето е най-важното.

Огромна енергия. Притесняваш се, че от прекалена заетост, обвързаност не обръщаш внимание на деца( ако имаш), или на нещо твое лично. Гъвкава, неуловима, състрадателна, интуитивна. :hypocrite: , понякога желанието ти да властваш идва в повечко на партньора ти.

При всички положения обичаш музиката и то доста специална музика. Нещо като медитиращи звуци. Много чувствителна душа, много мечтателна, в същото време земна.

Не се интересуваш от пари, но са важни за да постигнеш целите си. Имаш някакви мечти, за прекрасен свят, за Рая тук и сега. Искаш да го постигнеш, ...желая ти успех.

Не зная с какво се занимаваш, но предполагам, че с толкова таланти , може би се изразяваш, чрез рисуване, една песен може да те изпее цялата, или си лечител на човешката душа.

Ако си психолог или лекар със своя практика, ти си незаменима.

Ще спра до тук, нека някой друг да потвърди думите ми или да ме опровергае. А си работохолик, от тези които все нямат време за почивка.

Изпитах истинско удоволствие да се занимавам с картата ти:)

Поздрави и Късмет

Кардинални- Луна

Фиксирани- Юпитер, Марс, Венера, Нептун

Променливи -Северен възел, Меркурий, Уран, Плутон, Слънце, Сатурн, Хирон

Ъглов -Слънце

Следващ- Юпитер, Марс, Нептун, Луна

Падащ- Меркурий, Уран, Плутон, Сатурн

Огън- Марс, Венера

Въздух- Северен възел- липсва планета

Земя- Юпитер, Меркурий, Уран, Плутон, Слънце, Луна

Вода- Сатурн, Нептун

На трон- Меркурий

Заточение- Луна

Падение и екзалтация няма.

Интересна и опозицията на Луна- Марс и Луна в Козирог. Освен това Квадратурата на Сатурн и Юпитер. Стелиума в 6-ти дом, ме кара да мисля, че става въпрос за работа, но Управителя на АС е в 8-ми дом, освен това и Луната е в заточение ...тук възниква въпроса, за работа ли става въпрос или за здраве? Залагам, на това, че работи в областта на медицината, може би е изследовател или лаборант, или това би било добре да избере като професия :) Ако обърнем внимание на Юпитер в 3-ти дом, освен добри връзки със съседи, братя и сестри може би има чести кратки пътувания, може да работи в банка с пари и по-цял ден да се усмихва на клиентите, както и козирога в 11 също дават такава насока, но с Луната там, може да се каже, че приятелите, клубовете или организациите в които членува са в някакво противоречие със необмислените рискове които поема понякога. И пак Юпитер в Телец, да внимава за килограмите. И какво ли, ще предизвика съвпада на Хирон и Уран на АС?

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря за хубавите думи! Наистина ли всичко това "извадихте" от моя хороскоп? Сякаш ми "извадихте" душата, за да я погледна отстрани. Почти 100% е вярно! Казвам почти, защото това с професията само сякаш не съвпада (съжалявам за залаганията). Сигурно за това и работата, която съм упражнявала до сега не ми е най-любимото занимание, но пък се старая и там да съм добра. Свързана е с голяма по обем документация и си е скука общо взето. Наистина осъзнавам, че трябваше да постигна много повече в професионалния си живот, но все не ми достига смелост когато става дума за мен. Или може би амбиция... За това пък личният ми живот е нещо прекрасно! Имам чудесен съпруг и деца! Но останалото е само разочарование. Не зная дали звездите нашепват и за непрестанните драматични сътресения, които ни поднася животът, но както разбирам те също така ми помагат и да ги преодолея и да запазя себе си. Много неща в този свят ме учудват, за много неща търся отговори и за това се опитвам да намеря онова "нещо мое лично", с което да се занимавам, което да ми дава отговори на разни въпроси и да ме кара да се чувствам комфортно в нашето време. Още го търся.....

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей :)

Душата ти е като написана книга, а това което ти се случва е като филмирани части от нея. Получават се разлики, понеже всичко е в твои ръце. Имаш възможност за промени, ако желаеш разбира се.

Истината може и да не е тази, може да се бръкне много по-надълбоко, но зависи дали човек е готов да чуе и узнае всичко за себе си.

Аз написах като обем три пъти повече, за да го пусна тук му намалих обема :)

Първата част е за теб, по комерсиално представена. Останалото е един вид, "служебна " информация. Малки отметки под чертата за тези които ще гледат картата и ще тълкуват. Споделям впечатленията си от транзитите- моментното влияние на звезди и планети върху твоята карта.

Избора на професия си е лично право на всеки и "ГОЛЯМА" работа, че не съм "познала" :thumbsup: Защото представи си всичко да успявах да "видя" :angel:

Освен това управителя на 6-ти дом, е в 6-ти дом, в дева. Практичност, сдържаност, систематичност, наблюдателност. Обичаш да служиш на другите. Не е лош избора на професия, даже напротив. Зависи какво си искала ти самата. Хората казват: "Здрав дух, здраво тяло". Прави това което е нужно за да се чувстваш добре. Драматичните сътресения, само ни помагат като паднем да станем и да продължим. Няма път без камъни.

П.С. Хирон в съвпад с АС ще стане към 2007 година. Самата аз нямам наблюдения върху него, затова го написах, за да може ако някой е наясно да сподели с нас. :)

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей! Минавам и аз на "ти". Успя да ме заинтригуваш още повече. Особено за онзи обем от информация, който е останал скрит. Очаквам с нетърпение още нещичко от теб или от някой друг, който би ме "поразнищил". Странно е, но ми харесва!

Линк към коментар
Share on other sites

При преминаването на Хирон през Асцендента може да се предизвикат опитности свързани с лечителство общо казано, нещо научено в тази област.

Хирон дава сръчност, но е много ментален. Превес на ума над чувствата.

При теб Хирон е на Асцендента, там той влияе по-силно.

Много е възможно да притежаваш способности в областта на лечението и медицината, да имаш интереси там.

Освен че Хирон е в 1 дом, Слънце е в Дева, както Плутон, Уран и Меркурий.

Последните 3 планети са в 6 дом, а Венера е точно на върха на 6 дом.

Дева и 6 дом са свързани и със здравето на човека.

Поздрави,

Ради

Линк към коментар
Share on other sites

Не зная дали звездите нашепват и за непрестанните драматични сътресения, които ни поднася животът, но както разбирам те също така ми помагат и да ги преодолея и да запазя себе си. Много неща в този свят ме учудват, за много неща търся отговори и за това се опитвам да намеря онова "нещо мое лично", с което да се занимавам, което да ми дава отговори на разни въпроси и да ме кара да се чувствам комфортно в нашето време. Още го търся.....

Здравейте, Паулина :)

Ако разрешите да ви ползвам за учебни цели, ще се включа и аз ;)

Моля Ви, имайте предвид, че не съм астролог!

Анализът ми е на база положението на Слънцето, възлите, Хирон, и някои други елементи, които ще спомена. Разбира се, не може да е пълен и изчерпателен. Ще се наложи да напишем цяла книга...Само ще добавя някои неща към вече казаното.

Хирон на Асцендента ви е дал силен отпечатък още с първата глътка въздух. Може да прочетете повече за това в темата за Хирон. Мен ми се иска да добавя още нещо към значението му, което не е споменато там. Освен всичко друго, Хирон олицетворява търсенето на цел в живота. Хората като Вас, белязани от планетата изпитват непреодолима нужда, дълбок копнеж да открият смисъла на съществуването си във физическо тяло. Искате да знаете защо сте тук и каква е задачата ви. Вие сте като канал, през който нахлува информация за духовните светове отвъд нашия. Това понякога ви измъчва. Може доста време да прекарвате в съмнения, въпроси и търсене /Меркурий в Дева/. Понякога това познание ще го получавате и без да търсите. То буквално ще нахлува във Вас чрез сънища, видения, мисли /Нептун в 8 дом в Скорпион, тригон с Асц и Хирон/ Необходимо е да разберете, че душата ви е “ранена” с това познание и е изцяло във Ваши ръце начина, по който ще го ползвате.

Избрали сте си трудна задача в този живот /Слънце квадратура с възлите в ъглови домове/. Често ще се чуствате като разпъната от вси страни, от Вас ще се изисква много и ще Ви се струва, че е повече, отколкото можете да понесете. Животът отново и отново ще Ви представя своите горчиви чаши и те няма да са една и две. Това е кармично определено. Помнете, че това е Ваш избор. Ние сами избираме трудностите, които ще ни дадат максимално духовно израстване. :angel: Добрата новина е, че звездите ви закрилят/ голям тригон на Слънце, Луна и Юпитер в земни знаци/. :king: Вие сте великодушен и щедър човек, отзивчив и благороден по един земен, достъпен начин. Винаги може да намерите спасение и утеха в малките неща, физически сетивното ви успокоява и просветлява, обичате природата. Мила, разбираща, съчустваща./Асц Риби/

Високо интензивната енергия на Хирон трябва да си намери отдушник. Вашите духовни търсения са продиктувани преди всичко от огромното ви желание да разберете мисията си в живота, да надникнете отвъд материята и формата. В състояние сте дори физически да се разболеете, ако не намирате отговор. Душата Ви е търсеща, пробудена. Лечителска дарба.

Положението на Слънцето в 7 дом показва, че се идентифицирате с партньора в живота ви. Той ви придава завършеност и цялост. Управлява се от Меркурий в 6 дом /може да сте се запознали по време на работа, но не е задължително/. Дава Ви обективна представа за вас като личност, каквато винаги сте търсили. С него се чуствате истинска жена. Внасяте много чар и романтика в общуването си с другите/ Венера и Марс в Лъв, в 5 дом/. :sorcerer:

Децата са вашето щастие. Семейството ви е утеха, пристан на който с радост да положите уморената си от житейски мъки глава /Северен възел в 4 дом в Близнаци, Локус фортуна в 4 дом в Рак/ .Отдайте им цялата си любов, топлота и сърдечност. Те ще Ви дадът ключа към разбирането Ви за себе си. Мъдро ще ги наставлявате и най-вече общуването Ви с тях ще ви изпълни с така жадуваната хармония. Не се съдете строго за грешките, гледайте напред и помнете, че каквито и бури да Ви връхлитат, Вас Бог ще Ви пази…Винаги! :hypocrite:

Сърдечен поздрав :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

От всички Вас сякаш получих глътка от онзи "въздух", който иначе липсва в астрологичната ми карта. Благодаря!

От друга страна си мисля, че май повечето неща са откъм добрата им светлина, а аз съм готова да чуя и нещо по-различно. Сами виждате от казаното до тук, че приемам всякакви житейски уроци и не задържам в себе си лоши чувства...

:feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

От друга страна си мисля, че май повечето неща са откъм добрата им светлина, а аз съм готова да чуя и нещо по-различно. Сами виждате от казаното до тук, че приемам всякакви житейски уроци и не задържам в себе си лоши чувства... 

                                               

Здравейте!

Хе, мисля, че Слънце в Дева вече ни изкритикува :harhar:

Необходимо е да погледнем на нещата и от друга страна, за да се постигне балансираност и обективност ;) (Слънце в 7 дом). Това в кръга на шегата.

Радвам се, Паулина, че не сте пасивна страна. Срещата с астролог предполага преди всичко диалог между двамата. Нашата цел не е да ви смайваме с подробностите, които могат да се видят. Задачата е да помогнем с каквото можем, но затова е необходимо да споделите какво по-точно ви интересува. Анализът може да е много дълъг и подробен, но най-добре е вие също да ни насочите към областта, представляваща интерес за Вас.

Проблемните места в една карта са много, засегнати са доста елементи. От пръв поглед се забелязва, че при Вас не са толкова финансови (с Юпитер в тригон с Луна и Слънце) е налице ако не благополучие, то най-малкото обезпеченост. Струва ми се, че по-сериозно може да бъде уязвено здравето Ви. Шести дом е доста тревожен. В съчетание с Хирон на Асцендента и Сатурн в 12 дом в Риби може да е индикация за боледуване, което да се съчетае и с престой в болнично заведение. Господарят на 12 дом - Уран в 6 дом също дава такава възможност.

Вероятно е също да се грижите за болен близък, например майка ви(Сатурн управлява Луната).

Това е само една възможна посока за анализ. Останалото зависи и от Вас.

Поздрави :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте!

Шегата си я бива! Ето на това казвам "нагледен пример"!

Започвам най-напред с това, че наистина се грижих за болната си майка, която почина преди 10 години. От тогава насам започнаха и грижите от всякакво естество, особено финансово. Вече, за съжаление, не ми остана никаква "обезпеченост" - разделих се с всичко, което имах. Като че ли забелязвам и някаква цикличност, особено на по-сериозните сътресения (да кажем през 4 г.). Дали пък някоя планета не се движи в такъв момент? :hmmmmm:

Здравето за сега не ми създава проблеми, но...знае ли човек... Всеки си има слабо място. Бих се радвала, ако знам за моето, разбира се! А и след гореспоменатата тревожност в Шести дом съм още по-любопитна. Все пак май мислите ми са по-ангажирани със здравето на съпруга (1998 г.) и децата, отколкото със собственото ми и това сигурно e да кажем от ... АС-Риби (извинете ме, опитвам се да вляза в тон) ;)

Очевидно е, че и материалното ме вълнува, защото наистина положението е много неприятно (то пък за кого ли е приятно, но това е друга тема). Невероятно е почти да си постигнал "своя Рай" и да ти се изплъзне от ръцете по един, бих казала, наивен начин (2002 г.).

Впрочем не зная дали е редно да навлизам в повече подробности, защото става прекалено лично. Задавам си много въпроси, но когато трябва да ги систематизирам нещата се размиват и става философски монолог. А и всичко е свързано с невидима нишка. Зависи сигурно и от картата на партньора, зависи от средата в която живея и работя, зависи от безброй неща. Разбира се най-вече от мен самата!!!

С поздрав :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте!

Анализът в тави тема е върху вашата натална карта. Това означава, че изследваме влиянието на звездите в мига на вашето раждане. Това е вашият потенциал, какво ви е дадено и с какво трябна да се преборите. Това какво точно ще ви се случи и кога не може да бъде видяно тук. За целта е необходимо да ви се направи карта на транзитните влияния в съответния момент. За тази цел е нужно да се знае местоживеенето ви и точния ден и час, за който ви интересува. Може да се направи и годишна прогноза към момента на слънчевото възвръщане всяка година.

Тогава вече излизаме малко от темата, но не е изключено и да стане ;)

Използвах "тревожно" по отношение на шести дом, за да опиша състояние(по рождение) на една изключително натоварена нервна система. Здравето освен физическото, включва и психичното ни състояние. С това темпо, което следвате се натоварвате неимоверно много. Ако не са налице съответни канали, по които да разтоварвате, може тази енергия постепенно да се натрупва в тъканите и органите и с течение на години да предизвика смущения. Не бива да стигаме дотам, нали <_< .

Имате натоварени подвижни знаци, в падащи домове, което е знак за внимание към психичното здраве. Естествено всички мъки, терзания и мисли намират отражение в нашата физика. Пазете се от прекомерно ангажиране с проблеми, наблегнете повече на своите, отколкото на чужди. Не позволявайте да ви "товарят" излишно, това не ви е нужно. Вашата отзивчивост и състрадателност може да ви натежат повече, отколкото можете да понесете.

Хубаво ни влизате в тон, отдава ви се :king:

По отношение финансовото благополучие е възможно да има известна неточност в първоначалните данни. Там е посочен Юпитер във втори дом, което след споменатото от вас ми се струва нелогично.

Диляна споменава Юпитер в трети дом, което е възможно от използване на друга домова система. В такъв случай тълкуването се изменя. За разглеждане на финансовите възможности в една карта се разглежда Юпитер, 2 дом, също 8 при наследства и 10 дом за професионална реализация. Или няколко минути разлика в часа на раждане също могат да предизвикат подобно отклонение.

Всичко казано дотук да се има предвид по отношение на основата, откъдето сте тръгнали. Останалото е вашият път...

Поздрави :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей Паулина :)

Има още много което може да се каже, разчитайки картата. Когато изказах мнение за периодите на несигурност и прекалено вълнение, бях деликатна. :) Няма нищо страшно при теб, само че, аз не обичам да говоря за лошите страни. Предпочитам психо -портрета, понеже ако прочетеш някоя книга, а след нея друга може да се объркаш тотално. Всеки автор твърди, че неговата истина е най-истинска. Няма да влизам в подробности, просто ще допълня разглеждането на наталната ти карта. Надявам се и астролозите да се включат. Да уточня, че не съм астролог. :)

Интерсептираните знаци. В случая по домова система Плацидус наблюдаваме 4 интерсептирани домове и два интерсептирани знака.

Това са Овен и Везни. В лъв няма планета, това означава, че самият дом 1-ви има нужда от специално внимание. Поглеждам към трети квадрант и там, правя следното заключение за седми дом. В него са намира знака везни, и липсва планета- следователно той също се нуждае от специално внимание.

В първия случай, първи дом- там е твоето аз, начина по който те възприемат околните, самоличността ти- без паспортни данни. Начина по който изразяваш себе си, ще се свърже освен с Асцендета риби, и с Овен, както и с Марс в Лъв (5-ти дом). Според моето мнение, тъй като риби е двойствен знак, ще си с две лица. Може би си дейната и реализиращата проектите в ежедневието, а може и да си мечтателката която ще се отдава на миражи за блаженство и безгрижие. В първия случай за теб ще важи правилото, щом участваш и си се захванала с нещо може да победиш, но с достойнство ще понесеш и загубата, с философското виждане, че в живота не всичко е осеяно с рози.

Обаче ако си от втория тип, ще си меланхолична и мечтателна, носиш се по реката на живота, и с течение на времето може да изпаднеш в дълбока заблуда за това какво е станало с плановете ти. В един момент реалността ще размие своите граници. Искам да уточня, че тази разлика между двете части на едно цяло, са доста скрити, вътре в душата.

С интерсептирания Овен в 1 дом, може да се приеме, че си активната и борбената, тази която поема инициатива. Там се вижда начина по който, си правиш реклама, как се представяш пред света. Доста неспокойна и леко не дипломатична. Смела и отстояваш себе си. Ако успееш да ме дочетеш до края, все пак Овена не ти се отразява отрицателно :) С Марс в Лъв, ако не ти хареса написаното ще ти се иска да ме изтриеш :) Ще си жадна за внимание, обичаш да ти се обръща внимание.

Нека да обърна внимание и на Везни в 7-ми дом, който също няма планети, а Венера се намира в Лъв, в 6-ти дом.

Освен, че си супер партньорка, ще си човек стремящ се към хармония(бизнес, брак, развод, партньорство, правни отношения).

Когато излезеш от своя свят на въпроси и меланхолия, ще се стремиш към симбиоза с друг човек. За теб ще е като танц, ще се опитваш да разгадаеш следващата стъпка, не искаш да настъпиш партньора си. Усмивка, мимика, поглед това ти дава верния код за общуване. Искаш да се показваш в обществото с твоето семейство, с партньора, с твоя успех. Искаш да ти се оказва нужното внимание. Може би си пламенна и романтична, с Венера в Лъв, ще ти се иска и във филм да се снимаш. А 6-ти дом, ти дава стил в работата. Не стига, че си работохолика, но и го правиш с финес, чаровница зад бюро :)

Външния вид и това как те възприемат е важно. Егото е доста силно изявено. Имаш самочувствие и то е оправдано. Също така и отстояването на позиции и личния периметър, партньорството. Общуване и хармония. :hypocrite:

Интерсептирани домове

Върховете на 3 и 4-домове попадат в близнаци, Меркурий е в на трон в Дева в 6-ти дом. Делата и действията които се пораждат от тези домове се преплитат. Имат общо влияние върху близнаци и обратно.

Приемам, че 3-ти дом е домът на средствата с които живееш, братя, сестри, начин на комуникация, писане, разговори, кратките пътувания, средното образование. За 4-ти дом, родина, майка, семейство, дом, роднински връзки, корените, наследството, родителя който има влияние върху теб.

Напълно е възможно в твоя живот брат или сестра да заемат важно място, или да живееш заедно с роднини. Тълкуването в случая, е доста лично, зависи от теб самата. Може да пътуваш много често до дома на родителите си.

Другата двойка интерсептирани домове, са 9-10 в Стрелец, Юпитер е във 2-ри дом, в Телец.

9-ти дом- висш разум, религия, закона, науката, идеалите, висшето образование и сънищата, далечните пътувания, чужбина.

10-ти дом- положение в обществото, слава, амбиция, бащата.

Щом тези два върха са в стрелец, то тяхната комбинация ще е много важна за теб.

За теб, хуманитарните каузи ще са на първо място. Една майка Тереза.

Понеже и АС е Риби, може да се заключи, че си религиозна и спазваща законите, с гражданско самосъзнание. Ще се опитваш да си навсякъде и до някъде ще успяваш. Ще искаш да пътуваш, да опознаваш други религии, други народи. Ще се стремиш към лична свобода, към свободен дух. Възможно е да учиш и да работиш едновременно. Възможно е да имаш връзка с чужбина, която да е свързана с професионален растеж.

Общителна и активна, приятелски настроена. Ще искаш да достигнеш връх в кариерата, ако може и някое откритие да направиш. Може и да се радваш на одобрение на по висшестоящите, или печелиш доверието на подчинените си. Обаче, понеже Юпитер има квадратура към Сатурн, най-вероятно нещо ще те спъва в пътя към успеха, към пълна удовлетвореност. Успеха е възможно да дойде по-късно.

Извинявам се за дългото писане, мога и по-дълго :(:unsure: Мога ли?

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей Наде :)

Това, че Юпитер е в трети дом, това е транзит към 02.04.04г.

Започнах писането на обяд, продължих когато имах време. А и ми трябваше консултация понеже такъв роман бях написала :)

Приятели очаквам и вашите преценки.

Може да прогнозираме как изглежда Паулина.

Със Слънце в дева, може да е като момченце, тип Мег Райън, но пък АС Риби си казва думата. Може да е закръглена и нисичка, но пък Везни и в трети квадрант, а и стрелец е също в трети квадрант. Мога да предположа, че е висока. Още повече, че Овен оказва доста голямо влияние върху нея. Най-вероятно има красиви големи очи. :)

А от транзитите към този момент, мога да предположа, че Паулина, ще има какво да научи от този форум. Ще е доста заинтригувана и ще влага много чувства във това което може да спечели. За нея приятелите в този момент са по-скъпи от всички богатства и финансови постъпления. Замисля някаква изненада и може би е насочена към съпруга. Някаква красива изненада за децата :) И, че утре в 13.30 ще има истинска радост, както и в 20.55 :) Но, зависи къде е в момента. Това е по моето географско положение.

Линк към коментар
Share on other sites

Да, и аз не съм любител на черните краски. Винаги се опитмам да гледам положително. Не бих си го позволила в крайни оценки, но Паулина сама пожела да сме откровени.

Не бях изследвала транзитното влияние в нейната карта, защото ни е необходимо да знаем местоживеенето й в момента. Но ако сподели това с нас, може да го направя, доколкото е по силите ми.

Много ми се иска да и вдъхнем кураж, от който сякаш се нуждае :) .

За външния й вид не мога да кажа, не ми е специалитет ;) .

Но душата й, това е друго. Много, много има нужда от подкрепа, пътят и не е лек...

Наистина малко включване от астролог няма да е излишно...

Поздрав!

Линк към коментар
Share on other sites

Това наистина съм аз!!! :thumbsup2:

Здравейте!

Така добре сте ме описали, че направо се познах! Само няма да коментирам за външния вид, за да не повлияя на някой, който би се включил.

Разбирам, че е много важно къде се намирам - в София - и общо взето през живота си не съм я напускала за дълъг период от време.

Дългото писане ми харесва и може мнооого да ми пишете... Наистина съм заинтригувана от всичко което се случва и се чувствам по-обогатена от тези контакти! Странно е, че сте уловили дори нуждата ми от подкрепа в момента. Толкова ли ми личи? През годините загубих по един или друг начин много роднини и приятели и подобен род отношения поддържам единствено в семейството си - съпруг и деца (ето и за това сте прави!).

А що се отнася до "изтриването" (Марс в Лъв) - за нищо на света!!! Засмях се за снимането във филм, защото това ме накара да си спомня една отдавна забравена детска мечта - исках да ставам говорителка по телевизията. :D

Заинтригува ме комбинацията на двата върха в Стрелец. Откривам невероятно близки неща, касаещи мястото където работя. Основна спънка за удовлетворяващ ме професионален растеж е образованието, за което смятам че май ми е късно. :hmmmmm:

Бих могла и аз доста да попиша, отговаряйки на всичко казано по-горе, но не знам дали ви е необходимо. Във всеки случай посоката ви е не само вярна - тя просто си е тази !!! Та ако трябва да отговарям на някакви въпроси - готова съм!

С поздрав :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте!Много ми е приятно да съм в сайта и да чета теми ,които ме вълнуват.Имам еин въпрос към вас може ли да се направи хороскоп без да се знае часа на раждане?По стечение на обстоятелствата не се знае-нито го имат в общинските регистри. B)

Ако може нещо да се направи ще се развам.

Весели празници!

Линк към коментар
Share on other sites

Имам еин въпрос към вас може ли да се направи хороскоп без да се знае часа на раждане?

Здравей Дани. Да може. Метода се нарича "ректификация". Обикновенно за него се прави списък на значими събития от живота ти и по тях се ректифицира часът на раждане. За това вече беше споменато ТУК. Ако имаш други въпроси, моля не се колебай да ги зададеш в специлно откритата за целта тема: Хороскоп. Въпроси от начинаещи.

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей Паулина :) Радвам се, че сме ти полезни :) И сме на верния път. Може да разкажеш нещо за себе си или да питаш каквото решиш. Всичко е в твои ръце. Ако искаш нещо конкретно да се види в картата само кажи. :)

Наистина не е лесно да се направи хороскоп, особено ако трябва да се вземат всички части да се разгледат и после да се обединят в едно. Най-сложното е да се направи извод, на базата на всичко написано до тук.

Когато планетите се разположат в наталната карта, мислените линии които се изчертават и отбелязват тяхната връзка се наричат аспекти. Обобщавайки цялата картина, понякога се отчита образуването на различни геометрични фигури. При теб има 3- хвърчило, 2-тау квадрат, 1 голям тригон.

Хвърчило

1. Фортуна, Слънце, Селена, Хирон

2. Фортуна, Плутон, Нептун, Хирон

3. Фортуна, Плутон, Селена, Хирон

Тау- квадрат

1. Фортуна, Прозерпина, Луна

2. Северен лунен възел, Слънце, Лилит

Голям тригон

Юпитер, Слънце, Луна

Имаш и три ретроградни планети, това се Юпитер в Телец, и Сатурн в Риби, Хирон в съвпад с Асцендента.

Когато се прави цялостна разработка на наталната карта, се намесват " различно действащите" ретроградни планети.

Юпитер в Телец, в 3-ти дом действа като банкомат, или поне като успех в печатането на пари :) то със сигурност щом Юпитер е ретрограден, ще се измени действието му. Следователно ще ти е по-трудно печеленето. А може да се отрази на оптимизма ти, в един момент си краен оптимист или пък си абсолютния песимист. Ти вероятно имаш изградени свои идеи за добро, зло, разбирателство, любов. Не ти е нужно, да отвориш книга или да питаш някога за да разбереш, какво е справедливост. Ти си тази която раздава правосъдие. Такова впечатление ти правят детайлите. Когато наблюдаваш картина, за теб вероятно не е важно само какво е изобразено, а как и по какъв начин. Не се доверяваш на клюки и винаги, градиш свое мнение за човека. Това ти е като житейски принцип. Недоволството по отношение на образование, пари, държава е натрупвано с години- това не е само от това прераждане. От минали инкарнации са ти останали идеите, че трябва да постигнеш повече в живота си, с което ти си вътрешно неудовлетворена, и винаги очакваш още нещо.

Сатурн, ретрограден, в заточение в Рак, 12-ти дом.

Ти си сериозна, задълбочена. Тук и сега, ще учиш и то много. За хората, за чувствата, за приятелите. Как да възпитаваш, как да допуснеш да бъдеш поучавана. Предпазливост, пестеливост. Всяка стъпка я изживяваш дълбоко и многократно. Вървиш като през тъмна гора. Леко протягаш ръце, докосваш- отдръпваш се. Опознала стъпката, събираш смелост и започваш да проучваш втората. Сигурност, защита, закрила.

Това са кармични позиции. Сатурн е ранил Юпитер.

Тук ще напиша нещо кратко за:

Земния тригон

Юпитер- Слънце- Луна. И трите планети са в земен знак, сключват по между си аспекта-тригон.

Би трябвало да имаш вкус, към красиви неща, материални придобивки.

Хвърчило

Хвърчилата са три, в тяхната основа залягат три тригона. Тригоните са водни, и дава афинитет към творческа изява. Затова бях предположила, че обичаш музика и дори сама можеш да свириш поне на пиано. Възможно е да имаш потенциал в рисуването, но с големия земен тригон си по скоро меценат. Обичаш да купуваш красиви предмети на изкуството, картини или пластики. Те са непреходни и инвестицията е защита от резки промени в икономиката.

А самото хвърчило включва три различни аспекта : тригон, секстил, опозиция.

Всички те са свързани с Хирон. Което ме навежда на мисълта, че си лечителка на душата и не само. Може да изглеждаш крехка, но всъщност си доста силен човек.

Тау квадратурите, може някой друг да поиска да ги разгледа. Ако не се навие никой, аз ще довърша. Обаче нали правим хороскоп, трябва от " а" до "я". А и ми е интересно какво мислите за Прозерпина в 8-ми?

Линк към коментар
Share on other sites

Името ми е Румен роден съм на 27.08.1969 г. в гр. Попово, Търговишка област.

За часа на раждане не сам много сигурен но някаде около 21 часа. Но все пак трябва да се направи Ректификация. Все пак трябва да отбележа за мен, че сам еднояйчен близнак и сам се родил с Цезарово сечение, което е от значение за определянето на точното място на Асцендента - може би Овен, тъй като сам роден с операция - Марс (дали има бебета родени чрез операция които не са със асцендент Овен ). При раждането брат ми се е родил първи, а аз втори но по тежък от него с половин килограм :). За съжаление брат ми Радослав е живял само 9 , 10 дни,:( и е починал. Това може ли да покаже астрологията и все пак да послужи като информация за определянето на точното място на моя асцендент с точност до минута/секунда. Дали минутите/секундите в астрологията имат много голямо решаващо значение, и кога е от значение това все пак при мен има понеже брат ми е живял само 9 дни, а аз съм вече на 34 - 35 години жив. Ще ми е много интересно да ми се изтълкува хороскопа.

С уважение и признание към Астрологията.

Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.

×
×
  • Добави...