Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ана_1

Участници
 • Общо Съдържание

  138
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За Ана_1

 • Ранк
  Новодошъл

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 1. Смятам, че картите дават съвет на жената да преоцени позицията си и да започне да се грижи за себе си.
 2. Нещо не мога да пиша под цитата, не знам защо... 4 чаши - Рицар жезли - Рицар чаши Мисля, че не са много хубави отношенията. Останало е нещо неясно, тормозно, недоизговорено между тях, което е отровило атмосферата и вероятно някой от тях вече е решил да се отправи в някаква нова посока, вероятно свързана дори с нови чувства или поне се чувства добре с това решение. П.С. Не знам дали не значат картите, че тези хора се люшкат от една крайност до друга. Жезли и чаши...? Звездата - Справедливостта - 8 пентакли Тук се колебая дали пък не става дума за търсене на решение и евентуално ново начало? Но не знам... Тази Звезда ми е трудна винаги.
 3. Благодаря ти! Утре ще последвам съвета ти, но днес си изплаках очите и нямам повече сили за това. Утре ще бъда добре. Може би.
 4. Водата и огъня са нещо, с което съм родена. Двете стихии са в основата на моята личност в този живот. Т.е. не е проблем. Проблемът вероятно е в нещо друго, но може би просто тези карти вече са отминали и сега са някакви други. Така или иначе този човек на няколко пъти почти буквално ме уби. Добре, че съм жилава и във всеки от пътите ми оставаше частица огън, частица вяра, частица любов, частица смисъл... И затова още съм тук. Това, разбира се, са си мои проблеми и мои уроци. Просто навремето, когато изтегли за мен тези карти, аз обичах този човек с цялото си сърце и ужасно много вярвах в него. И много им се зарадвах на тези карти. Затова ги коментирах.
 5. Не зная кой е мъжа на сърцето ти и още по-странното е, че искаш да знаеш нещо, което знаеш вече. Ти нямаш адекватно поведение спрямо този човек. Можеш да имаш това, което искаш, но хвърчиш в облаците и си задаваш въпроси, повече отколкото би трябвало. Тази среща за теб е съдбоносна и всичко зависи от теб. От Кралица чаши се превърни просто в една Кралица жезли. Картите ти са - 9 пентакли, 6 пентакли, Кралица чаши. Да ти кажа, това е най-големият урок, но и изпит - да станем други и да се променим, нещо в поведението ти не е както трябва. Т.е. всичко зависи от теб. Хвърчиш и ще изгубиш. А времето минава. P.S. Преместих мнението ти тук, защото това е темата. Би трябвало да си видяла, че има отделни теми. Моля ви, четете, преди да пишете. И тук да дам "обратна връзка". Въпреки, че последвах съвета да се превърна в Кралица жезли, в крайна сметка се оказа, че това е единственият мъж, когото познавам, който в отношенията ни стигна до там, че да се опита да ме "удави в капка вода". Никога не съм познавала до този момент някой, който да прояви такава жестокост към мен и нямам представя с какво я предизвиках. Не знам как е възможно нечия любов да предизвика подобно нещо. Не знам на практика как това се връзва с картите...
 6. Пропуснала съм да кажа как са се развили събитията тук, а съм обещала. По пръвата комбинация - да, нищо не се случи. Нещата се размиха с времето. Не знам кой, какво, как и защо, но нищо реално не се случи. По втората - не е продължил да опитва. По третата - да, доколкото знам не се е интересувал от моя проблем повече.
 7. Моля те, направи демонстрация! Мисля, че това ще помогне.
 8. То, че е интересно е безспорно, обаче защо трябва кралете да са първи, а кралиците - последни и какво би се променило, ако беше обратното?
 9. Ана_1

  9 пентакли

  Много интересно. Преди два дни като отговор на въпрос ще се случи ли нещо, моята комбинация беше Колесницата - 9 пентакли - 9 чаши За съжаление, мисля, че така обърнати нещата, вече говорим за липса на пробив май... /9 и 10 чаши са карти, които мисля, че никога няма да разбера, въпреки всичко което съм чела за тях тук, но това не е за тази тема.../ Всъщност, в тази комбинация може би проблемът идва от липсата на действащо лице, каквото е Кралят на мечовете в горната. Колесницата ми прилича на някакво отчаяно "драпане" към целта, но 9 пентакли в случая май стои като твърде висока цел за прескачане.
 10. Мисля, че към терапията трябва да се подходи по необичаен начин. Да се потърси нов подход. Не знам какво представлява тази терапия, но ако до този момент тя се е провеждала по определен начин или схема, мисля че тези схеми няма да проработят по начина, по който са прилагани или описани. Трябва да се потърси или нова аудитория или нов терапевт. Но все пак, имайте предвид, че аз съм начинаеща...
 11. И на всичкото отгоре, аз в момента и не я искам въпросната база, защото чакам едни други неща да видя накъде ще отидат, за да знам дали ще успея да се "нагърбя" и с този проект... Че никак не е малък, даже напротив Но, както казва Лиула, сега нещата не зависят от мен и ми остава само да чакам.
 12. Благодаря, Лиула! Ти явно си видяла повече от мен - някакви двери Господни... Аз такова нещо не видях изобщо. Нито в картите, нито в реалността... Нищо, ще се уча още. П.С. Всъщност, разбрах те. Дверите са от Жреца, нали? Обаче май той показа развитие на ситуацията, която се случи ден по-късно. Аз имах нужда от общуване с тази жена, за да мога да получа достъп до определена база данни без да имам обичайните пречки, създавани в подобни случаи. Няма да конкретизирам повече, защото не е необходимо. Ден по-късно се случиха събития, в резултат на които това вече не зависи от въпросната жена, а от друг човек.
 13. Ана_1

  Келтският кръст

  Аз си мисля, или по-скоро, това което ми направи най-силно впечатление са двете пресечни карти - Висшата жрица и 5 чаши. И ми се струва, че основата на проблемите е загубата на връзка със собствената същност; липсата на опора в себе си, на доверие в гласа на душата, която знае пътя. И последвалата сериозна депресия и объркване /5 чаши/. Всичко останало някак ми се струва, че допълва това.
×