Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nofunatall

Участници
 • Общо Съдържание

  4
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от nofunatall

 1. чудя се дали сънувам всяка вечер,защото много рядко си помня сънищата. много бих искала да си ги помня поне само за малко ,за да знам за какво е ставало дума и дали това има нещо общо с предстоящия ми ден.Вие колко често сънувате?Иначе може ли да се накарате да сънувате нещо чрез някакви специални медитации или нещо от сорта?
 2. ами ритуала ли..то аз си го съчиних-думите,които искам да изреча,божествата ,към които се обръщам,също така да е на някой от трите дни на пълнолуние,мястото,и предметите,които ще ми трябват.тогава имах личен проблем ,който много ме измъчваше и се възползвах от знанията ,които имам върху уичкрафт и реших да си направя този ритуал ,в който все пак ставаше дума за защита от един човек.просто бях сигурна ,че той ми е направил нещо,а даже той почти си ми го каза.и за мое щастие след ритуала нямах вече проблеми с него-това беше така нареченото "заключване".надявам се да сте ме разбрали )
 3. nofunatall

  За самочувствието

  според мен самочувствието зависи много от хората около теб и ако те те хвалят и ти правят комплименти и то всеки ден ,то това ти се втълпява и започваш да си изграждаш самочувствието.за жалост има хора с много високо самочувствие ,без покритие,а има и такива ,които нямат почти никакво/казвам почти ,защото едва ли има човек ,който да не харесва поне 1 нещо в себе си/ и се чувстват нищожни.то си зависи много от характера,от натурата,ако си много отворен и разговорлив,ясно ,че ще се чувстваш на по-виско ниво,а ако си скрит,избягващ хората ще ти е и ниско самочувствието!
 4. ами стана ми много интересно в този форум ,а съвсем случайно попаднах аз имах един пророчески сън ,който никога няма д азабравя,защото ми остави много голямо впечатление!и най-интересното е ,че аз сама спомогнах ,за да го сънувам.тогава правех нещо като ритуал /преди да заспя/,опитах се да поврвам в това,което правя.след като изпълних задачата си реших да си легна.тогава като ан филм ми се появиха много епизоди от бъдещия ми живот ,свързани изцяло с ритуала и изобщо идеята ,проблема ,който меинтересуваше.в реалния живот всичко се разви за около 2 дена!всичко стана ,както в съня и наистина странно ,но много хубаво ми беше после ))
×