Jump to content
Порталът към съзнателен живот

xermes

Участници
 • Общо Съдържание

  10
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

2 Следващи

За xermes

 • Рожден Ден 04/03/1970

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://www.vbox7.com/play:eb9392f0
 • Skype
  kapelano

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  Бургас
 • Интереси
  :))

Последни Посещения

5007 посещения на профила
 1. В Бургас по Телевизия Канал 0 - коментари за Паневритмията.
 2. В Бургас по Телевизия Канал 0 - коментари за Паневритмията.
 3. Виж, Вендор, за мен е просто: нали Бог е в нас и вън от нас. Ние сме Божии чада, следователно Божията воля е в нас, но ние не я разбираме поради замъгленото си съзнание. Нали в източните учения ясно се говори за низшето и висшето естество на човека. За това става въпрос - в низшето, в неразбирането ни и в чисто интелектуалните спекулации е човешкото, а във висшето просветлено съзнание е Божественото. От древността до днес истинските Учители се опитват да ни помогнат да открием себе си, т.е. висшето си, Божествено естество, за да изпълняваме Волята Божия, т.е. да живеем разумно, смислено, щастливо. И Слава Богу Учителя Беинса Дуно ни предаде по много хубав начин и с хубави методи това, което всеки от нас да може да реализира - казано с твоя пример, като се научи да умножава да разбира какво е умножил, защо го е умножил и какво благо носи това за теб, а покрай теб и на другите. Приятели...надявам се мога да нарека всички така, които търсят това за което всички сме в този форум...Ключовата дума е "Приемане"...да приемеш нещата независимо, че не ти харесват, тогава кокато не се променят въпреки усилията ти, въпреки невъзможността ти да реагираш...."В изпълнение Волята на Бога, чрез Любовта е Силата на човешката душа"! Това не просто изречение..а много силна формула!
 4. Да наистина...Има ли някъде където Учителя обяснява йерархиите на Божествения, ангелския и духовния свят..? И кой ангел ил и архангел за кое отговаря, и може ли да се търси помощ от него, при какви условия за да не се обръщаме към съществувания, и да ги молим за нетипични, и неотговарящи за тях неща..?
 5. Ако започва по-голяма стръмнина не говорете...като дишате вдишвайте с крачка, с десен крак..и издишвайте с ляв...при вдишване-през носа, при издишване през устата..ако може вкарайте мисловен музикален ритъм-ако не..Аум-мантра..мислено-за да дишате..това е при големи натоварвания.Не яжте нищо преди да достигнете желаната цел.При малки почивки-само вода.Облягайте се за почивка на дървета но не от към северната им страна...друга тема е според часа и зодията..на кое дърво да се облягате...ако го има разбира се...но да не навлизаме в подробности...гледайте да сте с лице към слънцето или поне към изток като почивате.
 6. АМИ ЗАТОВА СТАВА ВЪПРОС...ДНЕС СИ ПРЕМЪЛЧАВАМЕ ЗА ЕДНО..УТРЕ ЗА ДРУГО..И КАК ДА ОПАЗИМ БИЛО ПРИРОДА..БИЛО ПО-СВЕТИ МЕСТА..КАТО ФИЛОСОВСТВАМЕ ЛИ..ТОВА Е МНОГО УДОБНО..НО ЛОЗЕТО ИСКА МОТИКА..А НЕ МОЛИТВА....ТАКА ЧЕ НЕ ВСЕКИ ДА СЕ ПРАВИ НА МНОГО УМЕН И КОЙ КАКВО Е ПРОЧЕЛ..АМИ ДА ЗАПРЕТНЕМ РЪКАВИ И ДА СЕ ЗАЕМАМЕ..КАКТО КАЗВА УЧИТЕЛЯ..В КНИГА НА ЖИВИТЕ:"АКО ИЗМЕСТИШ НЯКОГО, ЩЕ ПОСТРАДАШ.ДЕТО Е ЩАСТИЕТО НА ЕДНОГО, ТАМ Е НЕЩАСТИЕТО НА ДРУГИГО.ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ.ДАДЕНО ТИ Е МЯСТО, ПАЗИ ГО!"ТАКА И НА НАС--ДАДЕНО НИ Е МЯСТО..А НИ Е ФИЛОСОСТВАМЕ..А НЕ ГО ПАЗИМ..КУПОН ЛИ..!!Я МАРШ...КУПОН..НА ТОВА МЯСТО....ААА !!!!КУПОН НА РИЛА..АААААЯ ДА СЕ МАХАТ ВСИЧКИ "КУПОНЖИИ"...МАЛКО ЛИ СА МЕСТАТ И БАРОВЕТЕ И ЗАВЕДЕНИЯТА И ДРУГИТЕ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ..ЧЕ КУПОН НА РИЛА ЩЕ МИ ПРАВЯТ...И ТО ПОД НОСА НИ..В ХИЖАТА..ОЩЕ МАЛКО ДА НИ СЕ КАЩАТ НА ГЛАВАТА..А НИЕ ДА ПЛЯСКАМЕ С РЪЦЕ И ДА СЕ ОБИЧКАМЕ КАТО ПЧЕЛИЧКИТЕ И ЦВЕТЧЕТАТА..АА....Я ДА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ..?КОЙ Е ЗА БОРБАТА..И КОЙ Е ЗА СВАЛЯНЕТО НА ГАЩИТЕ А..?И ПАК ЩЕ ЦИТИРАМ УЧИТЕЛЯ ОТ СЪЩАТА КНИГА:КОЛКОТО ПО-ДОБЪР СТАВА ЧОВЕК ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ БОРБАТА НАРАСТВА.ДОШЛО Е ВРЕМЕ ДА СЕ ХВАНЕМ ГУША ЗА ГУША Администраторска бележка: Моля не пишете с главни букви. Счита се за крещене!
 7. Абсолютно поддържам това мнение на Максим! Ще добавя още, че лично аз не съм влизала вътре, но само гледката отвън ми действаше подтискащо! По разкази на "потърпевши" - одеялата не са сменяни и прани откакто са купени, а спалното бельо имах възможност да виждам проснато пред хижата и цветът му беше няколко нюанса по-тъмен от белия, така че не знам за какво извозване на прането в Самоков споменава хижарката!? Възможно е да е въпрос на интереси, но пък и положението, такова каквото е в момента, явно също обслужва нечии други, макар и по-дребни интереси. И също мисля, че актът на затваряне не е насочен срещу Бялото братство. Не знам..може и да сте прави..лично аз обаче няма да се чуствам добре..да знам че в хижата е пълно с купонджии, които са дошли точно тук да си правят веселото за сметка на нашята философия и живот...защо да идват тук..като може да са на новата хижа да речем...някак си няма да ми е комфортно да се напиват и други неща...а ние да сме наоколо..все пак си има места за всичко това..
 8. В Изпълнение Волята на Бога се крие Силата на Човешката Душа! Здравейте. След около 3 години и половина чакане..разговори с хора от Братството , които ми обяснаваха, колко било трудно да приемат дарението което искам да направя за Бялото Браство, защото имало ремонтни работи..--а именно една къща с голям двор с плодови насеждения, тераси, градина, място за бесейн, подпочвена вода...слънцето от изгев до залез грее и се вижда..на южен скон..вижда се и Ри-Ла, и Пирин..до Кюстендил...борова гора зад къщата и дъбова....на края на селото-спокойно може да се пее и играе паневритмия.... И така...реших да поднеса тази информация тук..за да знаете, че в мен гори желанието тази къща да бъде летен лагер на всички братя, които искат да бъдат полезни и за себе си, и за идеята, и да са близо, и до Ри-ла, до природата, ако искат да се занимават в градината или с овошки, или с билки, или да ходят на разходка.. След години виждането ми е половината къща да бъде с деца..под една или друга форма—летен детски лагер, или горско училище, или природосъобразно училще, така че децата на живо да виждат идеите на братството реализирани за природата—градина, двор, овошки, облагородена местност..да растат децата с живото впечатление какво е природосъобразен начин на живот...да бъдат впечатлени на живо от хората, които надявам се, ще подържат природата около къюата и така.. Да дадем жив, истински пример на подрастващото покление..да видят реализирани идеите на Учителя как да се отнасяме към живота около нас...и те така да продължават..никое дете няма да забрави една уредена градина..или двор...и красота..а това остава впечатление в душата за цял живот..и човек се стреми към това и подсъзнателно и съзнателно..ето връзка в интернет на Английски за къщата,която е актуална само като снимка и местност..не като предлагане...тогава небях осъзнат...ДАВАМ БЕЗПЛАТНО КЪЩАТА!!!!!!! На Английски: http://ka6tata.googlepages.com/ На български: http://xermes.snimka.bg/other/k-shta.569672.22355100 само моля обърнете внимание 4е там където ви се вижда 4е има празно между знаците в горния адрес—няма такова а има долна 4ерта, която за съжаление не излиза...така 4е като копирате адреса-ако не се отвори страницата за къщата-причината е че трябва да сложите долното тире ръчно...АКО ви дава празно място.. И така..обръщам се към всички вас, които познавате Братя или съмишленици – да помогнат за това-по възможност хора извън България, необременени от битовизмите и вождачеството на повечето Братя тук в България, а с истинската светлина в душата си... За това сега със чуство към тези думи се обърнете...и не ги подмнавайте...не спете..!Към идеята ръка протегнете..и на децата-бъдещите хора на земята-пътя да покажем помогнете.! Защото Учителя ви гледа...и преценя..с голямото си сърце..и очи...и двете!Амин! В Изпълнение Волята на Бога се крие Силата на Човешката Душа! tato@dir.bg
 9. В Изпълнение Волята на Бога се крие Силата на Човешката Душа! Здравейте. След около 3 години и половина чакане..разговори с хора, които ми обяснаваха, колко било трудно да приемат дарението което искам да направя за Бялото Браство, защото имало ремонтни работи..--а именно една къща с голям двор с плодови насеждения, тераси, градина, място за бесейн, подпочвена вода...слънцето от изгев до залез грее и се вижда..на южен скон..вижда се и Ри-Ла, и Пирин..до Кюстендил...борова гора зад къщата и дъбова....на края на селото-спокойно може да се пее и играе паневритмия.... И така...реших да поднеса тази информация тук..за да знаете, че в мен гори желанието тази къща да бъде летен лагер на всички братя, които искат да бъдат полезни и за себе си, и за идеята, и да са близо, и до Ри-ла, до природата, ако искат да се занимават в градината или с овошки, или с билки, или да ходят на разходка.. След години виждането ми е половината къща да бъде с деца..под една или друга форма—летен детски лагер, или горско училище, или природосъобразно училще, така че децата на живо да виждат идеите на братството реализирани за природата—градина, двор, овошки, облагородена местност..да растат децата с живото впечатление какво е природосъобразен начин на живот...да бъдат впечатлени на живо от хората, които надявам се, ще подържат природата около къюата и така.. Да дадем жив, истински пример на подрастващото покление..да видят реализирани идеите на Учителя как да се отнасяме към живота около нас...и те така да продължават..никое дете няма да забрави една уредена градина..или двор...и красота..а това остава впечатление в душата за цял живот..и човек се стреми към това и подсъзнателно и съзнателно..ето връзка в интернет на Английски за къщата,която е актуална само като снимка и местност..не като предлагане...тогава небях осъзнат... На български: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=38...;pid=12920405С И така..обръщам се към всички вас, които познавате Братя или съмишленици – да помогнат за това За това сега със чуство към тези думи се обърнете...и не ги подмнавайте...не спете..!Към идеята ръка протегнете..и на децата-бъдещите хора на земята-пътя да покажем помогнете.! Защото Учителя ви гледа...и преценя..с голямото си сърце..и очи...и двете!Амин! В Изпълнение Волята на Бога се крие Силата на Човешката Душа! tato@dir.bg
×