Jump to content
Порталът към съзнателен живот

savoy

Участници
 • Общо Съдържание

  4
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За savoy

 • Рожден Ден 04/18/1970

Метод за Връзка

 • AIM
  goldring27

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  Sofia
 1. Анонимността -част от истината ли е? любител на форума Здравейте, Много често чета този форум и накрая реших да се опитам да се включа в темите... Първото нещо, което ми прави впечатление е, че всички сте анонимни -но говорите прекалено много за истината, духовността, взаимоотношенията и т.н. все хубави и интересни теми. Ще бъда щастлива ако ми пишете и решите да обсъдим темата..Анонимност, защото тя присъства не само тук -но навсякъде около нас в живота ни...Благодаря предварително. Модераторска бележка: Темите са обединени
 2. Здравейте, Мисля си че човек през целият си живот се опознава и трябва да е много щастлив ако открие че се познава.., самопроценката може да спомогне да се опознаваш и това става задължително осъзнато -иначе не би си задавал въпроси..., промяната идва когато човек се опознава..
 3. Здравейте, Мисля че секса е тези трите неща + още други неща...Секса напоследък или може би винаги -незная..се е превърнал в чисто физическа потребност плюс моментно емоционално блаженство и с това приключва...търсим поредната муза..правилният човек....сродната душа....и т.н. За мен секса е много повече от секс...незнам как да го опиша точно..
 4. savoy

  Има ли оправдана изневяра?

  Мисля че единственото оправдание което съществува -това е пред себе си, ако използваме тази дума. Изневяра може да има само към собствените си ценности, морал, отношение, съвест, емоция, чувство, решение, възгледи и т.н. Мисля че сложността идва от емоциите, които са водещи при изневярата.. и разбира се причината... След като си изневерил какво е усещането??? приятно -неприятно...защо и как...дали съм прав/а или не....и т.н. -това е разума! когато има баланс между разум и усещане -човек не мисли за изневяра -не в общоприетият смисъл..
×