Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Жаки

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Жаки's Achievements

  1. А какво точно правят лекарите в тази тема на разговор? Явно нещо съществено съм изпуснала!!!
  2. Виждам, че си голям капацитет,но въпреки всичко моето мнение не се променя! Аз изучавам астрология от 3-4 години и до никъде не съм стигнала. Знам,че струва пари ,знам,че е точна наука знам,че трябва да си малко психолог ,но мойте уважения ако нямаш вътрешен глас и нещо, което да те ръководи отгоре нищо не става.Занимавам се с математика (не съвсем,но така ще го обобщя) и нямам проблем с стоежа на рожденната карта (затова и мисля,че астрологията е точна наука),но от там нататък всичко е забулено в мъгла.Ако найстина не се нуждаех в момента , никога нямаше да оповестя данните си в някакво публично пространство. А ти по-добре кажи,че не можеш да ми помогнеш... не ми говори каква наука е и колко струват разходите по нея. П.П. Съжелявам ако съм била по-рязка, но винаги казвам това, което мисля. Асцендента ми е в Стрелец и заедно с Водолея се получава една комбинация, която аз самата трудно издържам!!!
  3. Аз бях сигурна,че ще получа подобен отговор. Аз найстина вярвам в астрологията и имам някакви общи познания обаче нямам много време за четене и изучаване,защото работя като ...За нищо на света не бих отишла при хора ,който взимат пари за това, защото мисля ,че умението да разчиташ дадена съдба се дава СВИШЕ и се прави просто на добра воля!!! Живота ми е на път да се промени към по-добро и искам да знам каква крачка аз да направя за да помогна на себе си и на всички около мен.
  4. Моля Ви се помогнете ми да разчета хороскопа си! 10.02.1978г. 4:20часа гр.София. Ще съм много благодарна на всеки ,който ми окаже помощ,защото се оплетах в планети, аспекти,възли и т.н.
×
×
  • Добави...