Jump to content
Порталът към съзнателен живот

tais

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  1. Ще се радвам, ако събудя интерес към положителното мислене, който очаквам да споделите. Вярвам в слата на положителното мислене.Преди време, докато още учех, преди изпит винаги си представях, че съм взела изпита и излизам усмихната от кабинета на преподвателя.В 90 % от случаите това действа.Естествено човек трябва да положи малко труд и от себе си, а да не разчита само на мисленето.Ще ми е интересно да науча нещо повече за проектираното мислене и неговата сила.
  2. Здравейте, аз съм нова.Помня сънищата си.Преди време/около 2 год/сънувах странен съм, в който настоявах да се грижа за едно момче,но една жена упорито се опитваше да ме разубеди, но аз надделях.Това, което помня най-ярко са силните чувства към това момче, чието лице не виждах, а до днес нямам точна представа кое е.Оттогава насам много често сънувам един мой познат, който е много по-малък от мен, но се разбираме изключително добре.
  3. Аз също съм учител и мисля, че за да се оправят нещата в образованието трябва да се насочат погледите към кадрите, които излизат от висшите учебни заведения.Имат ли нужните уменея, за да практикуват дадената професия.Ако вземането на изпит е въпрос на връзки и пари нищо няма да се промени.Нашата професия е специфична, защото работим с характери, които са в процес на развитие и ако не сме достатъчно добри в професията си маже да опропастим нечий живот.
×