Jump to content
Порталът към съзнателен живот

shivani

Участници
 • Общо Съдържание

  29
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Благодаря, Клаудия за хубавия отговор! Живея с детето си и татко му. И двамата не сме начинаещи в постене, гладуване и нямаме странични фактори, които да пречат. Въпросът ми беше продиктуван от това, че и при житния режим се получава пречистване, от което отровите се отвеждат от организма. Исках да попитам за житния режим, тъй като сега през февруари ще го правя за първи път и искам да съм сигурна, че в кърмата няма да попаднат тези отпадни вещества, освободени от житния режим. А за житото ( и кълновете му ) и неговите свойства няма нужда да говорим - жива храна, изобилстваща от енергия и носеща информация за спокойствие, ефир, благоденствие и още много! Благодаря, ще се опитам да направя сега житния режим. Усещам, че имам нужда и съм готова!
 2. Въпросът ми е дали е възможно да се спазва житен режим от майка, която кърми все още детето си?!
 3. "ЗА ЧИСТА ХРАНА, ЗА ЗДРАВА ЗЕМЯ ! БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" На 31 януари 2010 г., в неделя, 12.00 – 14.00 ч. . Събиране на участниците между 12.00 и 12.30 ч. в градинката пред Народната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий”, демонстрация-шествие между 12.30 и 13.10 ч. по описания маршрут и митинг на крайната точка, градинката до Народното събрание, между 13.10 и 14.00 ч. Маршрут: Начална точка на шествието: градинката пред Народната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий”. Оттам шествието тръгва наляво по ул. „Шипка” и се придвижва направо до края на Докторската градина, където завива надясно по ул. „Сан Стефано”. Шествието продължава надолу по ул. „Сан Стефано” до сградата на Българската национална телевизия, където ще има кратък престой. След това шествието продължава до края на ул. „Сан Стефано” и оттам надясно по локалното платно на бул. „Цар Освободител”. Придвижва се по тротоара покрай сградата на Софийския университет до пешеходната пътека на кръстовището на бул. „Васил Левски” и ул. „Шипка”. Оттам шествието пресича пешеходната пътека и завършва в градинката между Ректората на СУ „Св. Климент Охридски”, Националната художествена академия и Народното събрание. На крайната точка ще се състои кратък митинг и информационна среща за генно-модифицираните организми. ВАЖНО!!! Носете: плакати, свирки, тъпани, мегафони, артистично облекло... Организатори: Коалиция „За Да Остане Природа в България” (www.forthenature.org) и Инициативен комитет на родители от форум „BG-MAMMA” и др. гражданска позиция срещу разпространенитето на ГМО http://www.youtube.com/watch?v=HRAUQnOYQJg .
 4. Допълвам този цитат взет от форума за Храненето със статията "Генетично-модифицирано бъдеще" http://www.bnap.org/?p=557 и с доклад "ИЗСЛЕДВАНЕ НА ГЕНЕТИЧНО МОДИФИЦИРАНИ ХРАНИ В БЪЛГАРИЯ В ПЕРИОДА 2004-2009 г. http://www.sriokoz.com/documents/temi/hran...ood_sept_09.htm Нека бъдем будни и осъзнати за произхода на храната, която купуваме!
 5. Вики, ще очаквам информация тази учителка, за която споменаваш. Интересувам се от повдигнатата тема! А Рин тин тин имат страница във фейсбука!
 6. shivani

  Хлябът

  предлагам на вниманието ви една статия за маята http://www.recipemagician.com/polezno/vsic...-hlebnata-maia/ ние вкъщи правим хляб в хлебопекарна и сега сериозно се замислям да намеря алтернатива на маята! ако имате идея как се прави закваска в домашни условия ще съм ви много благодарна!
 7. един сайт "Магията на суровата храна" http://www.recipemagician.com/ приятно разглеждане и приготвяне на вкусните и питателни рецепти от този сайт!
 8. една статия: Храната ни съдържа ГМО, а никой не ни информира за това" http://forthenature.org/news/1242 и петиция: http://forthenature.org/petitions/12/Петиция_за_забрана_на_царевичния_хибрид_MON810 _в_България ако не сте безразлични към качеството на храната ни, моля, подпишете петицията! от нас зависи дали ще допуснем ГМО в Б-я! http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4629&sectionid=5&id=0001301 бъдете будни!
 9. Ако смятате, че имате право на избор, както всеки един европеец, то моля, включете се! http://www.bgpetition.com/lipsa-na-izbor-p...rane/index.html Не е реклама!
 10. ето и от мен нещо:
 11. http://www.youtube.com/watch?v=13h0M9RSOGo&feature=related
 12. Едното се съдържа в другото погледни багуа
×