Jump to content
Порталът към съзнателен живот

слънчице

Участници
  • Общо Съдържание

    19
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    слънчице got a reaction from Дъгата in Паралели - Учителят Дънов и Мастер Чоа Кок Суи   
    "...Това невидимо сияйно енергийно поле, което следва очертанията на видимото физическо тяло, се нарича вътрешна аура. Когато енергийното тяло се раболее, това може да е причинено от общо или местно изчерпване на прана в енергийното тяло. ..... Болестта може да е причинена също и от излишък на прана в определена област или области за продължителен период от време. ... Това означава, че праната не може да протича свободно навътре и навън през засегнатата област..."

    Източник: Чудеса на лечението с прана" от Чоа Кок Сюи
  2. Like
    слънчице got a reaction from Слънчева in 30.11. от 19 ч. в София - Световна медитация за мир   
    Тази медитация на Мастър Чоа Кок Сюи е наречена е още Техника за просветление, защото помага също за постигане на божествено съзнание или просветление.

    При редовно практикуване, се постига повишаване яснотата на ума, усилване на психичните способности и повишаване на интелекта и способността за разбиране - различни преимущества за която и да е професия.
    Тя се използва и като форма на служба към човечеството - чрез нея могат да бъдат хармонизирани различни зони на Земята, а също и Земята като цяло.
    Когато медитацията е групова, ефектите от нея се умножават. Получава се така наречения синергизъм т.е. когато медитират 7 човека заедно, това се равнява приблизително на 100 човека поотделно.

    Заповядайте да медитираме заедно!
×
×
  • Добави...