Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Вог_

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  1. Здравейте!И аз бих искал да се възползвам от предоставената възможност,интересува ме каква е интерпретация на следния аспект,който се получава в моя хороскоп - секстил на Венера и Марс.Благодаря Ви.
  2. Здравейте! Темата за науката "Хиромантия" е много интересна и се радвам,че попаднах на място,където може да се научат нови неща.Прегледах мненията дотук и реших да ви попитам нещо.Имам по рождение една бенка на дясната ръка,мислия,че е на венериния хълм,ако не се лъжа(този,който е в основата на палеца).Бенката е с размер на средномалка слънчогледова семка.Някои запознат ли е какво може да означава това?Опитах се сам да намеря отговор,но до момента не съм успял.Ако има човек,който знае нещо по въпроса,много ще съм му благодарен,ако го сподели с мен.Благодаря Ви!
  3. Здравейте!Радвам се,че най-накрая успях да намеря това,което отдавна търся.Искам да ви поздравя за интересния форум,който сте направили,и още повече за идеята-хороскоп с научна цел.Много бих искал да ми бъде направен и на мен хороскоп,ето и личните ми данни-Мариян Иванов Михалев,роден в гр.Силистра на 28.07.1981г. в 01:40.Предварително ви благодаря и ще очаквам с голямо нетърпение отговора.Чао!!
×