Jump to content
Порталът към съзнателен живот

drakon

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За drakon

  • Рожден Ден Октомври 13

Профил Информация

  • Пол
    Жена

drakon's Achievements

  1. Здравейте Чебурашка!Нито съдя,нито имам право на това.Просто изказах мнение.Знам,че бог е любов.Също така обаче знам,че много хора злоупотребяват с това понятие.Ако сте прочели внимателно мнението ми бихте видели,че не заклеймявам изцяло заплащането.Но категорично съм против тези които се облагодетелстват за сметка на чуждото страдание.И не мога да се съглася с вас,че ако неплатиш то екстрасенса ще ти вземе енергията или ще ти прати лоша.Нима Петър Дънов,Димков,Тома и Дамян и още стотици други са вземали енергията.Хората са ги обичали и са им давали каквото могат и то за благодарност.Затова техните имена са се запазили неопетнени до ден днешен,а колко мислите от имената на днешните ще останат.Това,че трябва да се дава колкото се може повече е измислено от такива които искат да оправдаят алчноста си.Те манипулират хората и ги карат да се страхуват,че нещо лошо ще им се случи.Защо ги защитавате?Нима и вие сте от тях?И ако ви помоли някой за помощ, но няма възможност да плати бихте ли го изгонили?Аз никога.Правила съм много услуги и ще продължавам да помагам безкористно с каквото мога.Защото колкото повече даваш,толкова повече ти се връща.Защото както и вие казвате-бог е любов.Нали?
  2. Здравейте!Ето и аз се включвам в дискусията.Според мен има наистина сред нас хора с отворено трето око или надарени с тази дарба.А има и много измамници.Мисля си,че тези които са осъзнали тази си дарба и че тя не е тяхно лично постижение,а им е дадена отгоре с по-висша цел не могат да искат пари.Такива извисени хора вземат колкото ти се откъсне от сърцето.Те не целят с помоща си да забогатеят,а да преживяват.Защото както им е дадена тази дарба така и ще им бъде отнета ако са недостойни за нея.Как могат някои така наречени ясновидци да взимат еднакво на бедния и богатия.По-богатия ще заплати,а този който няма възможност ще си поплаче и ще си остане с проблемите и страданията.Как нямат страх от бога тези които вземат крупни суми.Четох книгата за Петър Димков и мога да го посоча за един от истински призваните.Жалко,че не живее в наше време за да даде урок на мнозина самозабравили се екстрасенси.
  3. Безпокоя се за сина си защото освен черна луна17гр. в съединение с плутон20гр. в 11дом,те са в опозиция на меркурий16,56 в телец в 5 дом.Меркурий е управител на 6 дом,а е в 5.Луната е в 0гр.и 33.в близнаци.Освен това луната прави квадрат с марс4гр. и 28. в риби.Нервите са му в лошо състояние и ме е страх от по лошо.Успокоява ме факта,че юпитер е в рак6гр.16.и е в 7 дом,а също така акцендента му е стрелец.Има и венера21гр.и 54. в риби в 3дом.А луната има и тригон със сатурн25гр.и 17. в козирог.Синът ми е на 19 години.Още съм в началото в астрологията,затова искам съвет.Благодаря на всички предварително.
  4. Сина ми има плутон в съединение с черна луна в Скорпион в 11дом.Дайте съвет за здравето му.
×
×
  • Добави...