Jump to content
Порталът към съзнателен живот

baby777

Участници
 • Общо Съдържание

  157
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

7 Следващи

За baby777

 • Ранк
  Новодошъл
 • Рожден Ден 05/24/1989

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София

Последни Посещения

7497 посещения на профила
 1. Здравейте! Имам една комбинация, за която се чудя - 4 жезли, 7 чаши и 7 меча. Пита се дали дадени отношения ще се развиват за напред? Първите две карти за мен са просто уточняващи сегашното положение. По-скоро съм се концентрирала върху 7 меча и имам чувството, че, да в нея има реално развитие и случване на нещата. Вие как смятате? Ще се радвам на отговори
 2. Здравей, Таня. И аз не виждам голяма вероятност за получаване на пари по тези карти. Може би, ако имаше пентакли, различни от Пажа би било по-различно. Мисля, че добре си тълкувала картите си.
 3. Здравейте мацки Аз съм за предложението на Lifetime за Toba&Co, мисля, че е готино място (тук) , или пък за някъде навън (ако е готино времето, разбира се).
 4. Благодаря ви, момичета за мненията Проблемът между нас е наистина стар и сериозен, от преди малко повече от 20 години и той в своята същност не е делба на наследства (макар че има и подобни случки), дължи се на цялостното отношение на тази жена към семейството на сина й(баща ми т.е.). Ние станахме фактор в живота й откакто тя остана сама. Преди това не съществувахме, тя никога не беше насреща за каквото и да се отнасяше, казваше "всеки да си носи кръста". И всеки си го носеше - майка ми и баща ми изнемогваха от работа, както и другите ми баба и дядо, за да имаме къде да живеем и да можем да си позволим нормално съществуване. Докато сестрата на баща ми имаше всичко - апартаменти, коли и каквото й се поиска. Сега така наречената ми баба се опитва всячески да се добере до нас, не защото има емоционална нужда от нас, а за да се подсигури по някакъв начин. Зададох въпрос на Таро, защото се опасявах зад това "драпане" да не седи нещо по-сериозно. Благодаря ви още веднъж! Целувки
 5. Здравейте, момичета. Имам една комбинация, която се чудя как да тълкувам. Става дума за майката на баща ми, с която никой друг освен него не поддържа връзка. До скоро живееше в провинцията, но след дълга борба от нейна страна идва да живее в София. Попитах какви са намеренията й към семейството ми, крои ли нещо: 2 жезли, 10 пентакли, 7 пентакли. По време на разбъркване изпадна 6 меча. По тези карти смятам, че тя иска да се сближи пак с нас, да заеме място в семейството, да се "внедри" отново, нещо подобно... Ще се радвам на вашите мнения! Поздрави
 6. На мен тук 3 меча и Глупакът ми приличат на едно състояние, в което много пъти съм изпадала. Да се случи тъкмо обратното на това, което си искал, изпитваш огромно разочарование и болка в първия момент, а в следващия сякаш всичко загубва смисъл и значение и просто усещаш, че не ти пука - за нищо. Хем ти е смешно, хем ти е странно. Може би е просто моментът, в който ти е ясно, че вече няма какво да губиш и ти е леко...
 7. Жур, ти проявяваш ли активност във всички тези ситуации или си по-скоро пасивна? Според мен Колесницата има отношение към това човек да мобилизира всичките си сили в името на нещо, да си постави цел и да я следва упорито... Може би, ако не го правиш, е време да го направиш. Ако пък го правиш, може би е сигнал, че игнорираш други важни неща, следвайки тази цел и стратегия, че си готова да минеш "през трупове" за да постигнеш желаното, а това невинаги е правилното... Това са две посоки, в които отиде мисълта ми
 8. Хехех, Вятър ти какво си - вечната оптимистка? Толкова ли не познаваш хората? Ясно е като бял ден, че този човек си търси конфликт и поведението му е ориентирано само към това да дразни останалите. Ти видя ли някъде негово мнение за Таро, някакво тълкувание, предположение, нещо???? Защото аз НЕ!
 9. А ти какво по-точно ще правиш на тая среща, БожидарЧО? Искаш да направиш конфликт очи в очи ли?? ... Е, чудя се на нагли хора като тебе, дето се бутат при положение, че никой не ги понася... Този форум е отворен за всеки, както и срещите му, но на хора като тебе не им е тука мястото. По простата причина, че ти не се интересуваш от Таро, единствената ти цел е да избиваш комплекси. На мен ще ми е изключително неприятно да те видя на тази среща, Администраторска бележка: Моля спазвайте дух на уважение и толерантност към участниците във форума. Форумът е отворен за всички участници стига да спазват правилата за участие.
 10. Отдавна ли познаваш този човек? Имало ли е търкания между вас, нещо което тотално да е променило отношенията ви? Има много положително отношение, силна симпатия. Човекът е стабилен и способен на дълбоки чувства, според мен, аз мисля, че той вижда и се надява на развитие с теб, предполагам, че се познавате от немного отдавна.
 11. Само Рицар пентакли, според моя опит, може да има положително влияние, когато питаме за любов и чувства. Рицар чаши е доста незрял в емоционално отношение, неспособен да контролира емоциите си и да ги изразява правилно, Рицар жезли пък няма търпение да доведе нещата до край, той е пленник на момента -- когато моментът отмине, отминава и ентусиазмът му.
 12. Струва ми се,че отскоро се познават. Свързан ли е рицарят с него? Аз така си мисля, че описва неговия характер. Човек, пълен с енергия, не може да седи на едно място, много често прибързан. Дори да се познават от по-отдавна,не се познават добре според мен. Но мъжът се надява да опознае жената, има симпатия към нея.
 13. Започнах да си мисля за твоята комбинация, възможно ли да е има лъжа тук? Т.е. тя да го е заблудила за някои неща, не сам да си е въобразил нещо?
 14. Аз лично не разбрах какъв ти е въпросът? Хем питаш за бившия, хем не го искаш. Нов искаш, пък и за друг сегашен се чудиш... Формулирай нещо, което искаш да знаеш, напиши името си, както и това на човека, който те интересува и ще ти се отговори.
 15. baby777

  Таро и работа

  Аз също така мисля. Сблъсък със сигурност ще има, ще бъде по-трудно, отколкото си мисли. Нещата са доста по-сложни като цяло, тук играят роля много неща. Това съдя и по келтския кръст, който наредих по темата. За него много фактори играят роля. На първо място стремежът да не разочарова родителите си, той се чувства длъжен да остане там и да се реализира по някакъв начин, заради многото пари, похарчени за образованието му. Неговите желания в момента, според мен, са огледало на желанията на техните и не знам всъщност какво той желае, сигурна съм и той не знае (затова не мога да тълкувам Слънцето като целеустременост в този случай). От друга страна е наясно, че има голям шанс да не започне бързо работа и съответно е супер притеснен.
×