Jump to content
Порталът към съзнателен живот

baby777

Участници
  • Общо Съдържание

    157
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от baby777

  1. Здравейте! Имам една комбинация, за която се чудя - 4 жезли, 7 чаши и 7 меча. Пита се дали дадени отношения ще се развиват за напред? Първите две карти за мен са просто уточняващи сегашното положение. По-скоро съм се концентрирала върху 7 меча и имам чувството, че, да в нея има реално развитие и случване на нещата. Вие как смятате? Ще се радвам на отговори
  2. Здравей, Таня. И аз не виждам голяма вероятност за получаване на пари по тези карти. Може би, ако имаше пентакли, различни от Пажа би било по-различно. Мисля, че добре си тълкувала картите си.
  3. Здравейте мацки Аз съм за предложението на Lifetime за Toba&Co, мисля, че е готино място (тук) , или пък за някъде навън (ако е готино времето, разбира се).
  4. Благодаря ви, момичета за мненията Проблемът между нас е наистина стар и сериозен, от преди малко повече от 20 години и той в своята същност не е делба на наследства (макар че има и подобни случки), дължи се на цялостното отношение на тази жена към семейството на сина й(баща ми т.е.). Ние станахме фактор в живота й откакто тя остана сама. Преди това не съществувахме, тя никога не беше насреща за каквото и да се отнасяше, казваше "всеки да си носи кръста". И всеки си го носеше - майка ми и баща ми изнемогваха от работа, както и другите ми баба и дядо, за да имаме къде да живеем и да можем да си позволим нормално съществуване. Докато сестрата на баща ми имаше всичко - апартаменти, коли и каквото й се поиска. Сега така наречената ми баба се опитва всячески да се добере до нас, не защото има емоционална нужда от нас, а за да се подсигури по някакъв начин. Зададох въпрос на Таро, защото се опасявах зад това "драпане" да не седи нещо по-сериозно. Благодаря ви още веднъж! Целувки
  5. Здравейте, момичета. Имам една комбинация, която се чудя как да тълкувам. Става дума за майката на баща ми, с която никой друг освен него не поддържа връзка. До скоро живееше в провинцията, но след дълга борба от нейна страна идва да живее в София. Попитах какви са намеренията й към семейството ми, крои ли нещо: 2 жезли, 10 пентакли, 7 пентакли. По време на разбъркване изпадна 6 меча. По тези карти смятам, че тя иска да се сближи пак с нас, да заеме място в семейството, да се "внедри" отново, нещо подобно... Ще се радвам на вашите мнения! Поздрави
  6. На мен тук 3 меча и Глупакът ми приличат на едно състояние, в което много пъти съм изпадала. Да се случи тъкмо обратното на това, което си искал, изпитваш огромно разочарование и болка в първия момент, а в следващия сякаш всичко загубва смисъл и значение и просто усещаш, че не ти пука - за нищо. Хем ти е смешно, хем ти е странно. Може би е просто моментът, в който ти е ясно, че вече няма какво да губиш и ти е леко...
  7. Жур, ти проявяваш ли активност във всички тези ситуации или си по-скоро пасивна? Според мен Колесницата има отношение към това човек да мобилизира всичките си сили в името на нещо, да си постави цел и да я следва упорито... Може би, ако не го правиш, е време да го направиш. Ако пък го правиш, може би е сигнал, че игнорираш други важни неща, следвайки тази цел и стратегия, че си готова да минеш "през трупове" за да постигнеш желаното, а това невинаги е правилното... Това са две посоки, в които отиде мисълта ми
  8. Хехех, Вятър ти какво си - вечната оптимистка? Толкова ли не познаваш хората? Ясно е като бял ден, че този човек си търси конфликт и поведението му е ориентирано само към това да дразни останалите. Ти видя ли някъде негово мнение за Таро, някакво тълкувание, предположение, нещо???? Защото аз НЕ!
  9. А ти какво по-точно ще правиш на тая среща, БожидарЧО? Искаш да направиш конфликт очи в очи ли?? ... Е, чудя се на нагли хора като тебе, дето се бутат при положение, че никой не ги понася... Този форум е отворен за всеки, както и срещите му, но на хора като тебе не им е тука мястото. По простата причина, че ти не се интересуваш от Таро, единствената ти цел е да избиваш комплекси. На мен ще ми е изключително неприятно да те видя на тази среща, Администраторска бележка: Моля спазвайте дух на уважение и толерантност към участниците във форума. Форумът е отворен за всички участници стига да спазват правилата за участие.
  10. Отдавна ли познаваш този човек? Имало ли е търкания между вас, нещо което тотално да е променило отношенията ви? Има много положително отношение, силна симпатия. Човекът е стабилен и способен на дълбоки чувства, според мен, аз мисля, че той вижда и се надява на развитие с теб, предполагам, че се познавате от немного отдавна.
  11. Само Рицар пентакли, според моя опит, може да има положително влияние, когато питаме за любов и чувства. Рицар чаши е доста незрял в емоционално отношение, неспособен да контролира емоциите си и да ги изразява правилно, Рицар жезли пък няма търпение да доведе нещата до край, той е пленник на момента -- когато моментът отмине, отминава и ентусиазмът му.
  12. Струва ми се,че отскоро се познават. Свързан ли е рицарят с него? Аз така си мисля, че описва неговия характер. Човек, пълен с енергия, не може да седи на едно място, много често прибързан. Дори да се познават от по-отдавна,не се познават добре според мен. Но мъжът се надява да опознае жената, има симпатия към нея.
  13. Започнах да си мисля за твоята комбинация, възможно ли да е има лъжа тук? Т.е. тя да го е заблудила за някои неща, не сам да си е въобразил нещо?
  14. Аз лично не разбрах какъв ти е въпросът? Хем питаш за бившия, хем не го искаш. Нов искаш, пък и за друг сегашен се чудиш... Формулирай нещо, което искаш да знаеш, напиши името си, както и това на човека, който те интересува и ще ти се отговори.
  15. Аз също така мисля. Сблъсък със сигурност ще има, ще бъде по-трудно, отколкото си мисли. Нещата са доста по-сложни като цяло, тук играят роля много неща. Това съдя и по келтския кръст, който наредих по темата. За него много фактори играят роля. На първо място стремежът да не разочарова родителите си, той се чувства длъжен да остане там и да се реализира по някакъв начин, заради многото пари, похарчени за образованието му. Неговите желания в момента, според мен, са огледало на желанията на техните и не знам всъщност какво той желае, сигурна съм и той не знае (затова не мога да тълкувам Слънцето като целеустременост в този случай). От друга страна е наясно, че има голям шанс да не започне бързо работа и съответно е супер притеснен.
  16. Да, той учи и ще учи до края на май 2012, но трябва да започне да търси работа горе-долу през септември тази година. Той учи в Америка и много му се иска точно там да остане, само за това е сигурен, но в другото изобщо не е ориентиран - няма някаква сфера или определена професия, към която много да се стреми. Иначе специалността му е бизнес администрация. И на мен на второ четене ми хрумна, че може би нещото, което ще намери няма да го удовлетворява. Много благодаря за отговора, Жур
  17. Здравейте, момичета Зададох въпрос дали един човек ще си намери работа до края на годината: 3 жезли + Слънце + Рицар мечове. На мен тези карти не ми казват нищо повече от това, че той има големи очаквания, а рицарят накрая ме затруднява. Първото ми усещане е, че очакванията няма да се осъществят, т.е. разочарование, което води до яд и агресия... Как мислите вие? Изобщо дали са достатъчно категорични тези карти или да попитам пак след време?
  18. Здравей Картите, които изтеглих са Кралица жезли + Паж чаши + 8 чаши. Видно е, че тази жена до скоро се е борила да запази семейството, мъжа си. Според мен обаче не е имала реална представа за много от нещата около този човек, мисля, че се е предоверявала, в следствие на което сега е разочарована. Аз не виждам добро, дори някакво развитие на нещата в рамките на зададения период. На тази жена сега й предстои вътрешна промяна, налага й се да осъзнае много неща и да премине на друго стъпало.
  19. Аз бих тълкувала така, както и права. Според мен в този случай, когато е обърната това само засилва значението й- безпочвени страхове, притеснения малко от типа "нероден Петко", параноии и всичко, онова което е изброила Lifetime.
  20. Мила, въпросът ти трябва да е в тази тема: ТУК
  21. Права си за много от нещата, които каза. Проблемът беше наистина на психическа основа. В началото на връзката ни, той ме възприемаше като някакъв идеален образ и постоянно беше супер притеснен как ще се представи пред мен. След първия път когато стана, тотално полудя и всеки следващ път се случваше същото заради страха от провал. Сериозно си беше убеден, че ще го зарежа и проблемът се задълбочаваше. И наистина само говоренето помогна. Много щуротии надрънках, но си струваше, знаех, че това е единствения изход. Това се случи миналото лято, сега всичко е наред, нещата малко по малко си дойдоха до нормално, даже перфектно състояние Моля, беше ми приятно ( не чак толкова де) да покажа комбинации по темата
  22. Здравей от мен Изтеглих за теб карти. на въпрос как ще е най-добре за теб да постъпиш - 2 пентакли, 10 пентакли и 4 жезли. Не мога да ти кажа: постъпи така и така, мога да кажа само едно, което е видно от картите ти - твоето щастие е при семейството ти, там можеш да общуваш най-пълноценно, така мисля аз. Но решението трябва да вземеш сама, никой не може да ти каже кое да избереш. Успех!
  23. Аз имах подобен проблем в моята врзъка, т.е. приятелят ми. Комбинациите, които са се падали: Обесен + Паж жезли + Император - на въпрос за причините. И изобщо Обесеният доста се падаше в комбинации, не съм записала всички или просто не мога да ги открия. Има ли физически проблем: 3 чаши + 7 жезли + 9 меча Ще се нормализират ли нещата: Умереност + Рицар жезли + 10 чаши Ако искате може да дадете предположение, пък аз после ще кажа как се развиха нещата.
  24. Здравейте мили хора отдавна не бях отваряла форумчето, но явно днес го направих в точния момент. Бройте и мен за срещата! Целувки
  25. Ще споделя моето мнение за картите на Мона. Първо бих разгледала Крал меча, защото той е в началото. Не само защото е първа карта, Магът и Глупакът са следствие от него. Често сме свикнали да гледаме на Крал мечове като на окончателно решение на наболял проблем. Аз тук гледам на него дори като на отрязване на ненужна част/период от живота, скъсване с хора, решение за промяна, да си кажеш "писна ми" и да зачеркнеш нещо. След това продължаваш сам, разчиташ на себе си, намираш у себе си всичко, което ти е необходимо, за да вървиш по новия път пред теб (Магът и Глупакът - ще ги разглеждам като едно цяло). Нямаш представа какъв е този път, нямаш очаквания, нито страхове, но само това, че той е нов и необременен от миналото, го прави по-добър. Това е, което ми хрумва на първо четене
×
×
  • Добави...