Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • постове
    62
  • коментара
    103
  • прегледа
    58819

Един сън


Иво

1173 прегледа

По-предната вечер сънувах интересен сън.

Тръгвам на пътуване в друг град да се срещна с важни ученици на Учителя - двама от малкото все още живи. Единият от тях беше лечителя Петър Димков, а другия Георги Куртев. Имахме само два свободни дена.

Пътувахме май цяла нощ с кола, за да стигнем. Пристигнахме, но не намерихме лечителя там, където очаквахме. Разбрахме, че се е преместил в някакъв хотел и там приемал приятели и пациенти. Пристигнах в хотела и питах на рецепцията за него. Казаха ми, че бил много зает и нямало да може да ме приеме. Обясних, че идвам от далеч и е важно да се видя с него.

09230116_d.jpg

Първия ден го видях за малко, а на другия ден го посетих за повече. Беше много възрастен вече. Не помня подробности, но си спомням ясно, че се ядосвах, че нямам диктофон или лист, за да си записвам. Това, което говореше беше много ценно, истинско, дълбоко и докосващо. Мислех си също, че покрай тези важни принципни неща, които ми разказва, може би няма да ни остане време да го питам за един здравословен проблем, който имам. Така и стана... Говореше бавно, спокойно и уверено. Усещах от него топлота и приятелско, даже бащинско отношение към всичко. В думите му усещах вибрациите на един ученик на Учителя. Говори ми известно време и изведнъж смени темата и започна да ми говори за сънищата и важността им. Каза ми много ценни неща. Попитах го от къде знае това. Каза ми полуусмиханто - знаеш от кой. Имаше предвид Учителя.

За жалост не помня много подробности от съня. Само това, че единия ден имаше великолепен изгрев, и че също бяхме планирали да посетим Георги Куртев, който живее в някаква вила в покрайнините.

1 Коментар


Recommended Comments

Чудесно, чудесно!!!

Преди близо двадесет години, сънувах един мъж, облечен в бели дрехи, който се приближи до мен и ми каза: Поздрави от Изгрева!!!

Тогава не знаех нищо за това....След няколко дни, видях един мъж, който продаваше книги и той обясняваше нещо на една жена. Говореше и ....знаеш ли кой е Учителят Петър Дънов, знаеш ли кои са Белите братя... тогава за първи път чух за това!

И след това се заредиха срещи с братя и сестри , ученчество.............

Това е.

Линк към коментар
Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...