Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • постове
    24
  • коментара
    38
  • прегледа
    21143

Футбол?


Златна

782 прегледа

Какво ще кажете за футболната еуфория?Не знам друга област,в която така открито да се изливат емоциите.Световното е в разгара си.Вувузелите са полудели,зрителите-било на стадиона,било пред екрана-също.Какво зрелище,какви коментари!Какво кара толкова различни по пол,националност,вяра хора да изпадат в захлас пред тичащите след топката футболисти?А не е ли това начин да избягаме от оковите на ежедневието?Не е ли това обличане във форма и емоция на дълбоко скритото у нас желание за изява?

7 Коментара


Recommended Comments

Футболът е религия и то красива.

Футболът е борба на откритите хора, приели борбата :)

Само онзи, който не разбира от тази игра, си мисли, че е бягство е от ежедневието си. Футболът е и съдба, порови в историята на футбола.

Линк към коментар

Футболът ми прилича на замененото зрелище от Колизеума. Вместо гладиатори "11 милионера" тичат след топка и луди пари се хвърлят някой да се мисли за най-! Обезумяла тълпа крещи, изразходва енергия...:feel happy:

Щом има нужда от това-ОК. За някои това е живот. И аз гледам от време на време:P По-добре такива зрелища, отколкото насилие.

Линк към коментар

Тук не става дума за зрелища, тук сава дума за красота. Усилието да твориш, усилието да си най - добър, усилието да победиш, това е стремеж, това е да си човек. Борбата, нещо което сме забравили, е характерно за другите народи, само факта, че нямаме представители на световни първенства е показателен за това що за народ сме. Във футбола може да се види темперамента и отношението на другите нации към живота, а това е тъжно, защото когато се съпоставим с тях осъзнаваме, колко нещастни или нещастници сме ние - българите, тези от които е произлязло всяко начало.

Линк към коментар

Футболът е религия и то красива.

Футболът е борба на откритите хора, приели борбата :)

Само онзи, който не разбира от тази игра, си мисли, че е бягство е от ежедневието си. Футболът е и съдба, порови в историята на футбола.

Много емоционално мнение.Все пак-не се афектирай от представените гледища.Всеки човек има своя гледна точка.
Линк към коментар

Футболът е религия и то красива. Футболът е борба на откритите хора, приели борбата :)Само онзи, който не разбира от тази игра, си мисли, че е бягство е от ежедневието си. Футболът е и съдба, порови в историята на футбола.

Браво бе Мона !!!!! :sorcerer: :sorcerer:

Линк към коментар

Футболът ми прилича на замененото зрелище от Колизеума. Вместо гладиатори "11 милионера" тичат след топка и луди пари се хвърлят някой да се мисли за най-! Обезумяла тълпа крещи, изразходва енергия...:feel happy: Щом има нужда от това-ОК. За някои това е живот. И аз гледам от време на време:P По-добре такива зрелища, отколкото насилие.

Анче, не всички са милионери.:) Права си, че по - добре такова зрелище : футболът е заместител на войните, боевете, ако щеш и лова. Във футбола ( било реален или виртуален) харесвам борбата, неочакваните обрати, красивите изпълнения.

Линк към коментар
Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...