Jump to content
Порталът към съзнателен живот

maniuni's Блог

  • постове
    12
  • коментара
    16
  • прегледа
    8457

Нищо особено


maniuni

1243 прегледа

Малко гузна се чувствам да продължавам да се оплаквам, след всичко което написах последните дни, но в крайна сметка това си е моя дневник и явно ще го използвам най-вече за мрънкане. Все още се мъча много, май най-вече ме мъчи това, че постоянно се опитвам да променям нещата. Опитвам се по някакъв различен начин да погледна ситуациите, да се успокоявам. Отвреме навреме си напомням, че тази маска не е нещо, което ми пречи, а нещо което сама съм избрала да нося по някаква причина. Напомням си, че мога да споделя с мъжа ми всичко само да реша и че ако не споделям значи нямам нужда да споделя. Изобщо вече незнам какъв ми е проблема, но сигурно има някакъв за да продължавам да се тормозя, но някакси не мога да видя какъв е наистина. Много съм объркана от себе си. Все си мисля, че има някакъв начин, който ми убягва. Чувствам се виновна, че съм толкова погълната от себе си и се притеснявам, че само си измислям проблеми, но пък от друга страна защо да го правя просто така... Бях стигнала до извода, че трябва да се разейвам с някакви реални неща, за да не мисля толкова, но пък сега вече не съм сигурна, че в това има смисъл. Защо трябва да бягам от мислите си все едно за вредни или нещо ще ми стане. Омръзна ми да се плаша от себе си и да си мисля, че кой знае какво ще стане, ако си позволя нещо - какво имам да губя в крайна сметка... Чудя се дали и другите са така като мен, струва ми се че няма много хора, които да са така погълнати от себе си.

3 Коментара


Recommended Comments

Един брат посети Учителя. В частен разговор с него Той каза: Идването на Великите Учители става за освобождението на света. Аз ви показвам къде е пътят на Светлината, която носи Живот и няма да ви покажа малките светлинки. Когато се приближавам при хората, всякога съм чист. Чистотата е едно качество, което всички трябва да придобиете. Когато говоря за Слънцето, няма да очаквате щастие от мен, а от Слънцето. Завеждам ви при извора. Няма да очаквате щастие от мен, а от извора. Та когато ви говоря за някои работи, искам да ви заведа при Реалността, където няма скърби и страдания. А там, където има скърби и страдания, това е нереалното и човек, като не разбира Божиите пътища, страда.

Линк към коментар

Така е, усещането е все едно аз самата съм се променила заради това, че не се държа естествено. Въпреки това аз съм си все още тук, защото ако не бях нямаше да се чувствам зле.

Линк към коментар
Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...