neli91 Добавено Ноември 5, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 5, 2014 Здравейте! Имам проблем който много ме мъчи няма с кого да поговоря защото никой не ме разбира.Ходех с едно момче 3г той е по малък от мен със 3г,отначало имахме много проблеми със това защото родителите му не ме приемаха но с времето се успокоиха нещата, но тази година март месец той ми заяви че имал проблеми и че не му било до връзки и скъсахме изпаднах в ужасна депресия но не спрях да се боря говорихме много и след половин година до ден днешен сме заедно но проблемът е в това че той ме помоли да не казвам все още на никой за връзката ни искал да види как ще потръгнат нещата на мен това много ми тежи и не знам на какво се дължи понякога се държи много мило но има моменти във който не е същият не знам дали е объркан или се страхува от техните и не знам какво да правя и как да постъпя и дали си заслужава това криене.Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Ноември 5, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 5, 2014 Някой беше казал "Всяка една връзка, която се пази в тайна не си заслужава вниманието" Извадена от контекста може да звучи всякак, важното е ти как го чуваш. Ако мнението на родителите му е толкова важно за него, то това би било пречка не само в началото на връзката ви. От поста ти личи, че много искаш да бъдеш с този мъж,. В такива случаи човек е малко като заслепен, прави всичко възможно връзката да съществува без да се замисля, че в тези взаимоотношения не е сам, а са най - малко двама. Често човек в страха си да не загуби някой прави неща, с които го задушава и се получава обратен ефект - губи го. От друга страна ми направи впечатление израза " имам проблеми , не ми е до връзки" ...... сякаш тази връзка е още една тежест, която му пречи да си реши проблемите, а не партньорство, в което да открива съпричастност и подкрепа. Дали не се намира между "чука и наковалнята" в конфликт за който не вижда изход? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
neli91 Добавено Ноември 5, 2014 Автор Доклад Share Добавено Ноември 5, 2014 Благодаря ви много най накрая да поговоря с някого когото може да ме разбере всичко което прочетох е наистина така аз много се старая да запазя връзката ни и му го показвам по милион начини че е важен за мен.Забравих да спомена че има разстояние между нас той е от София а пък аз от друг град и като стане дума за този проблем той ми повтаря,че изчаквал да отида на София и да види как ще потръгнат нещата.И наистина аз мисля,че това все пак са му оправдания по скоро може би е това,че не се виждаме от колкото това,че е имал проблеми.Преди се отнасяше с уважение и през много трудности сме преминали заедно аз бях всичко за него,сега сякаш се държи резервирано има моменти коиито ми говори мило но само до там не виждам същата подкрепа както я имаше преди и нз на какво се дължи това карала съм го да поговорим и дали наистина техните не са пречка той отрича и нищо не ми казва и споделя.Има моменти които сякаш не съм никоя и все едно не сме заедно,казва ми че ме обича и,че иска да е с мен но аз мисля,че когато обичаш някого и искаш да си с него не го криеш не криеш лбовта си.. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Ноември 8, 2014 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2014 казва ми че ме обича и,че иска да е с мен но аз мисля,че когато обичаш някого и искаш да си с него не го криеш не криеш лбовта си.. Любовта е много силно чувство, предизвикващо едни от най - мощните емоции променящи живота ни. Единственото равно на него по сила чувство е Страха. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts