Jump to content
Порталът към съзнателен живот

психически или физически проблем ?

Recommended Posts

Здравейте ,

Преди около 4-ри години ми се насъбраха няколко болестни състояния почти на едно , появиха ми се хемороиди , ухапа ме кърлеж и според изследванията и докторите съм се заразил с лаймска болест , която почнах да лекувам с антибиотици , локално и венозно и в последствие започнах да имам проблеми с стомаха а между временно получих и бъбречна криза и изкарах едно камаче около 4 мм .
Аз сега съм на 32 години и тогава бях изпаднал в много "кофти" състояние понеже до тогава не бях боледувал сериозно ....
така в последствие според докторите и изследванията съм се изчистил от бактериите на лаймската болест и започна едно дълго и мъчително справяне с стомаха ми и хемороидите( този на думи толкова незначителен проблем ).
Ходих на доктор за стомаха и разбрах че с лекарствата които изписват се потушават малко симптомите , четях доста и по скоро осъзнах че моите симптоми са заради преживяните страхове и предпочетох да ме лекува времето и че с помоща на билки нещата ще позатихнат и мога да кажа към днешния ден нещата със стомаха ми са доста по добре макар и с леки отклонения . За хемороидите ходих на хирург специалист който ми прави неоперативната техника банд лигиране на два хемороида и според този метод за около до макс 2 месеца трябва да не усещам нищо, Но странния дискомфорт си остана поне за 6 месеца и при ходенето при лекуващия доктор отговорите бяха , "нищо няма би трябвало да не чувстваш нищо ".
Симптомите позатихнаха за около половин година и се почна пак , отидох отново при доктора, пак направи банд лигиране на един хемороид и от миналата година по това време до сега аз имам почти постоянно чувство на дискомфорт в ануса , мога да кажа с сигурност понеже след изхождане се подува леко че имам хемороиди , Но не са големи и би трябвало да не ги усещам .
Но съзнанието почти през целия ден е насочено на там и вече не съм сигурен имам ли проблем или .... нз и аз . Скоро гледах едно предаване с участието на този доктор който накрая сподели нещо в което се открих и аз като симптоматика наречено според него " анални невротици " които нямат хемороидални кризи но чувстват слаб постоянен дискомфорт , затова реших че може би е по добре да се насоча към Вас !
През тези години на страдание се промених доста , осъзнавам че може би ако не бяха ми се случили тези неща щях да вървя по друг път аз имах наченки на нещо повече от поредния продукт на системата , но бяха само наченки . Започнах да обръщам повече внимание на истинската ни същност , на природата , от къде произлизаме , къде се намираме, за илюзорния свят в който живеем продиктуван от лъжи и желанието на определени хора да властват .... и така нататък .
Казвам Ви всичко това за да добите най обща представа за проблема ми и затова какъв човек съм .
Все още не съм напълно сигурен дали проблема ми е психически или физически .
Ще се радвам ако имате някакви идеи за моето състояние !
Поздрави !

Линк към коментар

Сам си отговорил на въпроса....... Болестта се дава за да се промениш, дава се за да се осъзнаеш... Дава се да те събуди..

И сам си започнал да си задаваш въпроси, от къде идваме, на къде отиваме, кои сме ние, защо сме тук и т.н.

Наблягай на медитацията и търси, само в състояние на НЕ-УМ ще откриеш кой си. Успех! :rolleyes::)

Линк към коментар