Music is my life Добавено Февруари 3, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 3, 2015 (edited) Здравейте! Не знам откъде да започна...Попринцип от малка съм суеверна, но всичко започна преди 6 години, когато дядо ми почина. Имах обсесии и компулси, много ме беше страх от това дали хората ми се сърдят и все им се извинявах дори когато нямах никаква вина, бях много притеснителна (а и сега съм), избягвах контактите с хората, затворих се. Имаше периоди, в които се чувстах добре, а имаше периоди, в които се чувствах много зле. НО нещата се влошиха много, когато бях в 11 клас. От октомври до януари беше най-ужасният период от живота ми! Чувствах се тъжна, все плачех, нищо не ми се правеше, ходех на училище с апатия, но има и друго нещо. Тогава стана нещо с говора ми - говорех несвързано, не се сещах за думички, започнах да забравя...това след време се подобри. Много исках да ходя на психолог. Когато станах 12 клас пък имахме финансови затруднения и тогава ми беше зле, но за щастие имахме училищен психолог и ми помогна за някои неща. Опитах с книгите на Джон Кехоу, но и те не ми помогнаха. Сега нещата станаха по-зле, за съжаление...станах МНОГО нервна дори и най-най малкото нещо ме изкарва от релси, крещя, викам, обиждам близките си, ревнувам много, постоянно имам чувството, че някой ме наблюдава, много ме е страх от тъмното, имам чувството, че хората се опитват да ми навредят с нещо. Просто не мога да понасям хората, но пък се страхувам, че ще остана сама. Постоянно съм под напрежение и не мога да се успокоя, сутрин ставам много трудно, нищо не ми се прави просто нямам желание, а близките ми викат, че съм била много мързелива и това много ме обижда. Бързо ми омръзва, нямам мотивация, цел...понякога имам суицидни мисли, нямам настроение. Отблъсквам хората около себе си и ми е мъчно, но пък често изпитвам удоволствие от това. Междудругото много харесвам садо-мазото. МНОГО искам да се променя, но не знам как. Нямам възможност за психолог. Много Ви моля, мили хора, дайте ми някакъв съвет или нещо друго. Благодаря предварително! ПС: На 20г. съм ПС2: Много се извинявам за правописната грешка в заглавието Редактирано Февруари 3, 2015 от Music is my life Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Февруари 5, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 5, 2015 Здравей, какво ще се случи, ако не приемем извинението ти за грешката в заглавието? Но по-важният въпрос към теб е - каква музика си представяш, че звучи, когато поднасяш извиненията си? Ходила ли си на психиатър? Необходимо е да се прецени тежестта на суицидните мисли и по преценка да пиеш известно време антидепресанти. Забележи, че казвам временно - паралелно с тях работата с терапевт ще ти помогне да излезеш от това състояние. Проблема с говора персистира ли още? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Music is my life Добавено Февруари 9, 2015 Автор Доклад Share Добавено Февруари 9, 2015 Музика с нотки на агресия или нещо подобно Не, нямам проблеми с говора. Пила съм леки антидепресанти, но нещо не ми помагат. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Кермит Добавено Февруари 10, 2015 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2015 ОК, супер. Ще разбереш, че извинението ти е на място, когато вместо агресивна музика "чуваш" по-спокойна такава. В останалите случаи извинението ти е излишно. Хм, а каква е разликата според теб между леките и тежките антидепресанти? И какъв ефект си очаквала, та си разбрала, че не ти помагат? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts