Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Из Слънчеви Лъчи
 
© Христо Ватев

Из Слънчеви Лъчи


hristo_vatev
 Share


Из Слънчеви Лъчи
16.08.2006г, Рила
по време на снимане на филма: [url="http://www.beinsadouno.com/books.php?id=129"]Паневритмия - помагало за практически упражнения[/url]

Copyright

© Христо Ватев

Photo Information for Из Слънчеви Лъчи

 Share


Recommended Comments

Защо дамите са розови, сини и бледозелени наметки? Това ми е много интересно умишлено ли е и има ли тук някаква метафора?
Не съм запозната и не знам.
Link to comment
Аз също бях приятно изненадан от тези цветове в братския център ИДЕАЛ,Канада.Моето усещане е - дясното място е свързано с мъжкия принцип,а лявото с женския в човека.Това са приципи,не физичски полове.Мъжкия е ЯН-център,женския-ИН,периферия.От това ,навярно произлиза смисъла на този приятен начин да се подчертае многообразието на света,в който пребиваваме.Женския принцип винаги ни дарява с голямо изобилие на проявление-форми,чувства,мисли.Чрез него ние се впускаме в приключението,наречено -Живот.Да опознаем изявата на Бога,но...... НО,ние никога не трябва да забраяме от къде идваме и накъде отиваме-мъжкия принцип,да не се изгубим в гората от малинка на малинка,и от гъбка на гъбка [img]http://www.beinsadouno.com/board/public/style_emoticons/default/smile.gif[/img]
Може ли да вмъкна е малко допълненийце...

[url="http://www.paneurhythmy.us/video_pan_NL.shtml"]http://www.paneurhythmy.us/video_pan_NL.shtml[/url] тук има и други нюанси,на братята и сестрите от Франция.

Ами това е,така ги виждам аз тия работи... от мойта гледна точка,потопена в една безкрайната Радост,с която Бог ни е дарил.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...