Jump to content
Порталът към съзнателен живот

pesho7

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Местоположение
    Varna

pesho7's Achievements

  1. Тези неща съм си ги тълкувал сам, просто за тези аспекти дето питах ми беше интересно дали може да се каже нещо ? Питам, защото съм разглеждал и на други хора с много аспекти, пък имат само един брак . Дали това правило не работи за карта на жена само, защото такива наблюдения имам ? И дали не става дума и за връзки, а не само бракове ?
  2. А не се ли гледаха тези ? Major aspects Sun Sextile Jupiter 3°50 Sun Opposition Uranus 3°28 Sun Trine Ascendant 2°46 Moon Square Mercury 1°02 Moon Sextile Venus 5°10 Moon Square Mars 3°31 Moon Trine Saturn 1°22 Mercury Conjunction Mars 2°29 Mercury Quincunx Saturn 0°20 Mars Square Jupiter 4°59 Mars Quincunx Saturn 2°09 Jupiter Trine Uranus 0°22 Neptune Sextile Pluto 0°30 И как се тълкуват тези работи ?
  3. Здравейте пак . Зачетох се за сигнификаторите на брака и ми стана интересно какво може да се очаква : картата Имам цели 4 аспекта на Луната с планети и 2 аспекта, които сключва управителят ми на 7-ми дом с планети . Колко точно са сходящите и като гледате картата ми има ли място за притеснение т.е дали има предпоставка за повече от един брак или нещо друго предизвикателно ? Поздрави ..
  4. princessa Мерси много за разясненията, които направи защото са много точни и на място .
  5. Похвално е това, което казваш направо . Според майка ми това е часът на раждане, но сестра ми е Рак с асц. Близнаци и приликата като емоции и мислене е поразителна в прекалено много случаи . А спорът просто ми е в кръвта, защото мога да си споря с часове и винаги търся начин да оборя събеседника и не приемам загубата . Като цяло връзките и приятелствата ги възприемам много сериозно и определено съм взискателен към партньорките си. Занимавам се с информатика и програмиране . Като човек съм определено много емоционален . Гадната Луна в някои моменти доста се набърква и съм направо нетърпим . Според калкулатора дори и след 10-20 минути Слънцето ми е още в Близнаци, но пак казвам много е слабо, пък и е в домът на Рака . Забелязал съм, че скорпионките ги забелязвам най-много и най ме привличат . На какво се дълви този факт ? Кой от проблемните ми аспекти влияе най-негативно в/у връзките ? Благодаря предварително .
  6. Здравейте Интересувам се отскоро от темата и ми е интересно какво ще кажете за картата ми като цяло : Знам, че имам доста гадни аспекти като цяло, но ми интересно да кажете според картата с какво ще се занимавам като професия, да видим дали си съответства с това, което се занимавам и ме влече в момента ? От известно време нямам никаква сериозна връзка и имам ли сигнификатори за безбрачие или многобрачие по принцип и трябва ли да се тревожа ? И защо не си усещам почти слънчевият знам ? Разбирам се най-добре със Скорпиони и донякъде с Деви . Много странно ..? Благодаря .
×
×
  • Добави...