Jump to content
Порталът към съзнателен живот

shopkata

Участници
  • Общо Съдържание

    111
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

shopkata's Achievements

  1. ,Това за улегналите години ми хареса....... Може би си права за видоизменяне на комуникативните способности...Скоро и Мик Джагър каза ,че за разлика от младите му години ,вместо с 2 жени и бутилка водка си ляга с катетър и термафор да му топли караката....Ма той все пак върви към 70-те, а за млади години визираше неговите 40....Но все пак е МИК
  2. Само да добавя -че утре 17/03 се празнува Свети Патрик, духовния водач на ирландци +келтите.И би трябвало келтския кръст да рабооти със страшна сила.
  3. Ако ми пзволиш ,бих коментирала тази подредба. Смятам ,че става въпрос за интроверт и то доста нестабилен и нерешитерен като действия.Мисля също така ,че мъжът има някаква обремененост от миналото си, в смисъл (предполагам в детството) някой го е подценявал или чисто психологически казано "кастрирал".Освен това ,мисля ,че този мъж има някакъ проблем в чисто сексуален аспект.Даже май сериозно го стряска това.Често май разочарова хората около себе си и, като че ли е склонен на интриги.не едостатъчно отговорен ким себе си и околните.Би било добре да започне да работи работи със себе си .
  4. Ами Жур,на так зададен въпрос аз лично малко трудно се ориентирам.Ти искаш ли той да се е отказал от тебе? Мисля ,че не и от там идва неяснотата в отговора на картите.Опитай се да зададеш въпрос на който отговорът ,ако е да да не носи негативно значение ,ако ме рзбра каво искам да кажа. Честита Баба Марта и от мен с голямо закъснение ,но имах много дълговременен проблем с компютъра ми.
  5. Хриско, къде са насочени амбициите ти -ти си знаеш ,но си амбициозен и мисля ,че е за сметка на нешо друго .Имам впредвид ,че сънищата ти като цяло са пълни с фалична символика , нещо което може да те ''принизи ''и ''унижи''и предизвиква агресора в тебе. Това имам впреввид като казвам ,че се опитваш да игнорираш ,заглушиш ,победиш '' звярът'' в тебе за сметка на идеала ти за духовно развитие който може да се окаже опустошителен в един момент .Луцифер не знам да е щастлив и доволен със себе си и от себе си...Иам още някои хипотези , но мисля ,че ще навляза в твърде лични пространств ,но ако те интересува мнението ми може и на лични. поздрави и приятен ден.
  6. Надявам се знаеш другото име на '' Светлоносеца''? В такъв аспект е добре ,че не си бил толкова ''целенасочен''.Доста си амбициозен, дано не е обаче за сметка на нещо друго....
  7. Здаравейте и от мен тук Мога да се опитам да поразсъждавам ,ако ми позволите. Tака на първо четене мисля ,че влизаш в контакт с женската си половина -АНИМАТА ,kоято май-се оказва по светлата ,част от теб ( това е шегичка).В смисъл готов си да я интегрираш в себе си и от това доста бариери и прегради ще престаната да бъдат такива, ще се справяш с лекота с препятствията. Интегрирайки Анимата, ставаш по-завършен кръг , по-близо до съвършенството което всъщност е стрмежа на повечето осъзнаващи се и пътуващи към себе си индивиди.Освен това има и много еротика в този сън, в смисъл сексуалени символи които ставаt тмного ярки след прелитането ти нада стената ( за мен собствените ти бариери правила).Гнездо ,= лоно, някъде където можеш да се скриеш приютиш ,топло ,сигурно място,утроба , чанта= тъмно, сигурно ,кух място ,побиращо ,поглъщащо,съхранявайки нещо /неща= утроба. Валяк- агресивно ,мачкащо ,заплашителен=фалос. А специялно за Африканския спортист ,мисля ,че просто си доловил или прихванал някакъв фон оклоло теб и съзнанието ти е надградило история и я вмъкнало в контекста. На мен често ми се случва когато спя на телевизор.
  8. За мен магът е твойто поведение- държи "ножа и халяба" и борави с тях .Има потенцил има и средства. Въпросът е как ги е използвал ,какви сигнали е дал ,излъчил. Дали това което се афишира е същото което е в действителност . Дали сигналите са правилно разчетени....Отшелникът ( предполагам ,че може би ти си изглежадала дистанцирана в нейните очи с което тя се е почувствала отблъсната ) е следствие на първото, а дяволът е нейното алтернативно поведение в следствие на неправилно излъчени и разчетени сигнали.
  9. Тази подредба ми изглежда като закон от логиката: предикат ->слествие->алтернативи. Post hoc ergo Propter hoc. След това следователно поради това
  10. Исакм и аз да споделя нещо от моя емоционален дневник което наистина е разтъсващо из основи но в положителен аспект. Колесницата + 4 меча объната=поемане към пътя на свободата и събуждане от летаргията.
  11. Ми няма как да не се съглася с един от твойте варианти , чрез Мониния опит ,че той не е мисли да те "дава"на някой друг по простата причина ,че смята че е "инвестирал" доста в тази връзка ( дали време, дали пари ,дали емоции ти си знаеш), а пажа чаши мисля ,че са твойте страхове и съмнения в случая. Всъщност приемам картите като минало настояще и бъдеще + причината защо се задава въпроса,но това е само моя догатка.
  12. За мен също е видно ,че е на ниво идея все още и мисля,че картите ти казват ,че когато сериозно решиш може да се "възползаваш" от всички знания и умения на императорското семейство и ще се осъществи.
×
×
  • Добави...