Jump to content
Порталът към съзнателен живот

i_ivanovabg

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

i_ivanovabg's Achievements

  1. Привет, постоянно преглеждам всички видове форуми по темата, питам и разпитвам, била съм и при трима астролози за съжаление все още нямам яснота и получавам много противоречива информация, коя дата да избера.Стигнах до там че съм готова да подпиша, който и да е ден пък после да си направим тържеството, въпреки, че се губи част от празника ако го направим между другото .Дори единя астролог прилагайки принципите на елективната астрология без да ги съгласужа с роьденните ни дати, ми даде един ден с интервал от 10 минути, в който да подпиша.......става въпрос за 17.04 между 12.40-12.50.На всички други дати ж интервала април-август брака ни според него е обречен на най-различни неприятности или отчуждаване!!!!Дано не се натрапвам, но като видях какво си написала, реших да се обърна към теб. Аз съм родена на 17.07.1980 в 4.05, а моя приятел на 02.08.1073 към 19,30 сигурнисме че асцедента е Водолей.Искаме да е през топлата част от годината и по възможност да не е между 11.06-11.07, покрай баловете също е сложно....Ще съм ти много благодарна ако ме посъветваш!Благодаря предварително!! Хей, така не си ли разваляш малко празника също - тези сложни търсения на дата ... И не мисли, че би могло да е трудно заради балове или друго нещо - все ще има подходящо място и за вас. Хайде, затвори очи и си се представи като булка, как си облечена, какво е времето, кой месец е според теб ... Не знам..........топло е и е хубаво.....има слънце .......... май или юни дълго врене игнорирах май заради юужди предрасъдаци, а сега се на него се връщам , но може би съм повлияна от външни фактори, в руски сайт намерих 26.05 като подходяща дата и ми звучи добре, както и 27 и 28.....е тържеството при това полжение ще е на 30.05, добре ми звучат и 15.05 и 16.05 .... т.е интуицията не сработва, а може би за нас дата няма да има голямо значение .........и все пак след толкова взиране и усилия ми трябва нещо за да се успокоя
  2. Здравейте Атлантида, писах до Диана Илиева и после видях, че питаш участничка за конкретни дати...ще съм ти благодарна ако имаш възможност да ме посъветваш и ти!!! Допреди срещата с астролога, за когото споменах съм мислила и за 15.05 граждански и на 16.05 църковен брак,в случая не става въпрос за интуиция, а по-скоро за стъкмистика, между елементарните ми познания за небесните тела от форумите и съобразяването със земните )) Благодаря предварително!
  3. Привет, постоянно преглеждам всички видове форуми по темата, питам и разпитвам, била съм и при трима астролози за съжаление все още нямам яснота и получавам много противоречива информация, коя дата да избера.Стигнах до там че съм готова да подпиша, който и да е ден пък после да си направим тържеството, въпреки, че се губи част от празника ако го направим между другото .Дори единя астролог прилагайки принципите на елективната астрология без да ги съгласужа с роьденните ни дати, ми даде един ден с интервал от 10 минути, в който да подпиша.......става въпрос за 17.04 между 12.40-12.50.На всички други дати ж интервала април-август брака ни според него е обречен на най-различни неприятности или отчуждаване!!!!Дано не се натрапвам, но като видях какво си написала, реших да се обърна към теб. Аз съм родена на 17.07.1980 в 4.05, а моя приятел на 02.08.1073 към 19,30 сигурнисме че асцедента е Водолей.Искаме да е през топлата част от годината и по възможност да не е между 11.06-11.07, покрай баловете също е сложно....Ще съм ти много благодарна ако ме посъветваш!Благодаря предварително!!
×
×
  • Добави...