Jump to content
Порталът към съзнателен живот

desinka_mesinka

Участници
  • Общо Съдържание

    13
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Последни Посещения

1923 посещения на профила

desinka_mesinka's Achievements

  1. М/у др само като информация да попитам, знам че за миг бягам от тематиката,но забелязвам понякога, че на Келтският кръст, макар и много рядко ми излизат неща и действия, които не са конкретно свързани с въпроса, който се задава, а картите показват нещо различно - друга ситуация на същата тематика примерно ако въпроса е: "лъже ли ме..... за... еди кое си?" картите показват лъжа, но тази лъжа е в друга ситуация, не се свързва с въпроса , но е със тематиката - лъжа. Или др вариянт също ми се е случвал - когато питам за нещо в миналото, а картите сякаш изменят времето и показват неща, които дефакто не определят миналото, а се случват в бъдеще и ги научавам в бъдеще. Не знам дали съумях да се обоснова пражилно, но забелязвам това времево отклонение от много време и ми е чудно защо се получава така?
  2. Благодаря ви за мението и помоща ви наистина ми беше от полза, да имало е утеха, имало е задоволство на емоционална основа За Дявола има толкова много мнения и инстинкта в нас и злото и л1жата иа какво ли още не, бих казала, че е една от най-трудните карти за интерпретация и ако я гледаме само от един аспект няма да е правилно спямо нас самите, вярно е все пак, че всеки вижда картите по свой начини си ги тълкува по свои разбирания, но дали Дявола е в блгоприятен аспект за инсинта или лош, дали е съдник на злите дела или е провокатор смятам, че според колните карти може най-добе да се определи.Деяна ти казваш 5пентакли с Дявола, честно да ти кажа падала ми се е тази комбинация и адски ме плаши, за мен това е сигурен материялен или душевен упадък, или сигурен знак, че съответния човек за когото се пита си има любовник или любовница, въпреки, че в предимно картата е свързана с матерялното и неговата загува, в някой интерпретации 5 пентакли значи карта на съпруга и съпругата попаднали в много тежки условия, приятел в нужда се познава или любовник, любовница.Тази комбинация ме сртесира от край време понеже това за мен е сигурен знак за изневяра. Не знам вие какво ще кажете по този въпрос .
  3. Да, всъщност има грешка за която се припомня нон-стоп и то аз я припомням и съдя за това, истината се крие от мен, но аз я знам и затова мисля, че Слънцето значи осветяване на истината виждане на нещата такива, каквито са а не лъжовни мисли и илюзии, а много си права за обвиненията от страна на Страшния съд. Обвиненията ми имат основание и последва разобличаване,може би за да не последват обвинения от които човек се страхува при такова обстоятелство той предпочита да освети нещата да каже истината. И аз мисля така като теб, че е като прокуратура, като съдене на някого. Благодаря ти.. Че грешките са простени, простени са, явно са на някаква емоционална основа или изблик на емоция може би безразсъна, човек се е почувствал или много тъжен или много щастлив и свободен за момент желаел е да се почувства по-добре емоционално да се зарадва сам себе си някак и грешка е станала, което мен лично много ме дразни и затова съдя грешката. Но наказващ, защо наказващ, нямаше ли да е по-удачно ако Дявола беше вид наказание за делото, което е извършено, ако приемемосвен това, че той значи злоба, злото,обхванатостта от тях, перверзност, неблагодарност, че Слънцето е доброто, истината, Рая,Собствената истина, радостта и детскотоневинното вътре в нас, а Дявола-злото вътре в нас, което ни е обхванало, лъжата с оято си служим, наказанието за извършеното зло дело, Дявола също има властта да съди и то да съди справедливо, но неговата сила е подтискаща, разрушаваща ценностната система и затова може би той съди злите, некоректните хора за лошите постъпки, все пак нали заради тях ние отиваме при него . Най-вероятно пред мен чвекът е чист и невинен и казва истината, и прошката идва в резултат на самопризнания.
  4. Слънцето се намира на 3та позиция , на първа е Асо чаши а 2ра - Страшният съд. Аз ако си го тълкувам, смятам, чв определеният човек за който питам има някакви емоции, които му влияят като цяло не само върху самата среща, Страшният съд е препядствието, което изразява възраждане на нещо старо , или минанолото, пробуждащо се в емоционален план, човек е влюбен и точно в момента на срещата тези чувства се завръщат със голяма сила, всичко първично само за миг се надига в нас и осъзнаваме, какво сме желали какво сме изпуснали, какво сме направили, а Слънцето на 3та позиция явно значи просветлението, осъзнаването на истинността на нещата, осветяването на емоциите, тяхното осъзнаване може би към отминал човек, към отминали неща, които сме обичли истински. Поне аз така си го тълкувам Благодаря за предните карти м/у др. твоето пояснение нап1лно ме удовлетвори, наистина си права за блокирането и заблудата.
  5. Ако Сигнификатора е неправилен може ли това да влияе на отговора, Голям аркан или малък се ползва и зависи ли от силата на въпроса какво се поставя , до сега не съм ползвала този метод на гадаене. Но определено ползвам този вариант, за който говориш
  6. Аз лично искам да попитам Деяна защото ме обърка малко да си призная като картите не се тълкуват единчно а с подкрепата на околните как когато гледам на Келтски кръст да тълкувам картите, нали имат строго определена позиция, но те там се тълкуват по единично и тогава става бъркотия при положение че всяка карта си има по няколко значения и както си я разбирам аз може и да греша напълно. П.С.: стига сте се карали всеки си има неясноти в главата както и аз така и други и искам само малко от помоща ви.
  7. Да всъщност знам че не се задава въпрос и знам че нещата са наистина сложни, но все пак понечих да пробвам, интересното при моята подредба е че аз попитах за минал период и съм изомена как излизат някой неща (неща случили са се) като например това че му предлагах да се съберем а тои ме отстраняваше като частта с пажа на чашите (предполагам че може все пак да значи и момиче с малко по мъжки характер или просто момиче) но наистина не ми е ясно за какво в последствие се паднаха луната(обърната),8 пентакли и императрицата и го тълкувам като реалната причина за отстраняването ми и много ми е чудно ако наистина е така каква е тя. Всъщност през цялата подредба ставаше въпрос за самия него и за какво точно той е правил през този минал период съдейки по сложената наи горе определяща карта Магьосника. Аз съм съгласна и с вашето мнение и то в голям процент и ако поставим нещата така че съм предлагала обновяване а съм отблъсната то каква е причината?
  8. бих попитала комбинацията Луната(обърната) + 8 пентакли + Императрицата какво точно означават като комбинация при положение че в съседство преди тях ми се дават 5 мечове + Паж Чаши + Страшният съд + 9 чаши. Има ли вероятност да означава че аз лично правя любовно предложение, за подновяване на любовна връзка с човек, които е зает с работата си, и изисквам съгласието му а той ме отстранява, поради това че е зает с работа а чувствата са само от моя страна и аз поемам инициативата за тях? Моля някой който има желанието да ми анализира тази комбинация да помогне. Принципно става въпрос за любов и МНОГО ме притеснява дали този работещ мъж ме отблъсква не заради работата си в начален етап(което неизменно е факт), а заради това примерно, че е започнал любовни отношения с друга жена и принципно точно тогава се е занимавал с нея за да ме отбъсква? п.с: Това е принципно гадание с 40 карти които са на редове и този ред ,който описвам е част от това. По 7 карти на ред, тълкувам период от година, като става въпрос за любовният живот на определен мъж.
  9. Към Мона : - с риск да стане малко неудобно за теб ще поясня че твоите данни дадени за таро и тяхното значение са само една малка единци от това което представляват те в деиствителност. следващо за какво иначе човек би си гледал на тях при положение че не ги ползва егоистично, ако гледа на себе си. не виждам да си дала значения за обърнати карти да не говорим за големите аркани. чисто човешките проблеми могат да се проявят и чрез таро не е само до собствен избор нали затова са таро - за да покажат отношението на хора, събития как ти влияят и прочие, значи мен лично ме убижда факта че приемаш мнението което давам или споделянето ми изобщо като нещо егоистично и въпрос на собствен избор което ме навежда на мисълта че не си напълно внедрена в някой области от таро. без много цупене ще те посъветвам. ти ако се стараеш да помагаш и да дадеш правилни съвети нямаше да показваш колко много си сведоща по тази тема и да караш хората да вярват че можеш да им дадеш правилен съвет. принципно хората сами си решават, някой явно смята че заслужаваш внимание , аз пък ще кажа да внесеш малко пояснения във форума за таро като значения а не да ограничаваш хората със своите собствени разбираня. една таро карта може да има над 5 различни начина за тълкуване за всеки проблем при всеки отдделен човек, това че ти ги разбираш по един начин не означава че това е всичко, затова ако наистина се стараеш да помогнеш гледаи да не ограничаваш хората като напишеш 3 думи за всяка, напиши и позиции при които коя карта какво означава, напиши при обърната карта какво означава, интересно как им хора които си мислят че нещо говорят а всъщност само вятъра духа. може и малко по културно без излишни припирни да обясниш дали нещата са така или не, но това сега разбирам че мога да си го определя само аз вместо да карам някои да ми помогне с 2 мнение съжалявам за неудобството, надявам се че четивото което ти написах ще ти е от полза. P.S. никой няма да ти иска повърхностна информация да дадеш за нещо което за него е от голямо значение. отиваи там да събираш по 5 по 10 лв на сеанс и лека вечер ти желая.
  10. Въпросът ми чисто и просто беше "Дали партньора ми си е имал друга докато бяхме разделени?" и понеже този крал олицетворява скриване на нещо, прикриване, възможно ли е да значи че крие мен и да не споменава на никои че двамата имаме някакви отношения при положение че краля крие от всички до един определен момент?Възможно ли е да значи че има нещо което крие, но да не става въпрос за друга жена, а примерно за мен, тъй като когато се събрахме, никои не знаеше че въобще, излизаме до едно определено време,пък какво остава до любовните отношения. Ако честно казано тогава е криел нещо то може да са били надеждите и желанието отново да сме заедно, че все още ме обича,и неща свързани с това.Когато го питах дали иска да сме заедно пак той отричаше и правеше така че нщата да изглеждат все едно наистина не ме иска, а през цялото това време ме проверяваше как се държа и дали ще ревнувам отново, прикривайки колко му е зле. Дали то рано или късно ще излезе на яве, поне така разбирам от описанието в малките аркани дадени за него. Партньора ми крие от роднините си, приятелите си, познатите. Излизаме насаме двамата и не желае да ме представя пред новите си познати. Всички мислят че сме само приятели и нищо повече. Питам на келстски кръст принципно и крал чаши ми се пада като последна, а ако запитам дали крие нещо ми показва че това е заблуда, че се заблуждавам сама (седмица чаши), че виждам неща, които не са верни а са само във фантазията ми. Интересното е че има изключително много версии и значения на картите поне до колкото съм чела, и лично до сега съм смятала че крал чаши е верен мъж, чувствителен, който предимно слага бизнеса и семейството си на първо място и обръща на това изключително внимание. Има толкова много вариации, честно вече не знам на кои от тях може да се вярва и на кои не, някои са много объркващи. Честно казано той има намерение да ми предложи брак, но когато някои го попита отрича максимално с риск да стане скандал. Отрич, че мисли за това , че желае това, и не знам просто за кое от всичко може да ми спестява информация. В някой версии съм чела че това е мъж, който е на прага да предложи брак, но го крие за сега понеже е зает засега с бизнес (честно казано ако е това значение нещата се навръзват), на прага да стане и да се докаже като верен и любящ баща, за който най-важното нещо е семеиството, и ако някой се помъчи да нарани член от него , той може да стане много разрушителен. Все пак всеки от кралете може да прикрива нещо, дали само този крал може да лъже и крие или значи това най-вече когато картата се обърне и излезе негативното и значение. Понякога ми е излизало, че иска да предложи рак но моментът не е дошъл, и когато го запитам или стане дума за това, той изразява негативзъм. Може би страха ми от това дали крие момиче е толкова голям, че е повлияло като краен резултат. Един вид "ето ти това което търсиш, спри да питаш по 100 пъти".
  11. Прочетох вашият интересен разговор и ме заинтригува (що се касае до това дали картите показват вярно или не) дали е възможно принципно, когато питаш за един човек дали нещо е извършил, да ти отговаря с краина карта човек, който е извършил именно съответното нещо за което питам, но той да не е човека за когото се пита. Ставаше въпрос за честност и дали партньора ми ми споделя самата истина, но ми се пада Крал Чаши, което до колкото знам изразява много по-голям мъж, женен, с деца, а с партньора ми не сме на възраст за брак, нито сме женени, нито имаме деца. Има ли възможност тази финална карта да ме въвежда към действие на друг човек за да обърна внимание на неговите действия и примерно ако се продължава по същият начин в отношенията с партньора ми ще се случи същото както при този във финалната карта?
×
×
  • Добави...