Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Canka Peneva

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Canka Peneva's Achievements

  1. В този сайт съм направила петиция ако желаете да ни поткрепите я потпишете http://bgpetition.com/finansovi-i-obrazova...deca/index.html
  2. Надявам се тази инициятива да не остане само в Габрово , а и в другите градове да измислят хората начин как да ни подкрепят със събиране на подписи от града си както направих аз. По нататък се надяваме за среща с управляващите и подкрепа от цялата страна!!!!!
  3. Габровските родители настояваме за: 1. Повишаване на детските добавки минимум на 60лв. за едно дете и фиксирана дата за тяхното изплащане,но не повече от 5 календарни дни. 2. Детски добавки да получава всеки родител независимо от доходите си. 3. Учебниците на всички ученици до 13 клас да са напълно безплатни и еднакви за всички училища в страната - освен за профилираните. 4. Парите отпускани от държавата за едно дете в детските ясли,детските градини и училищата да бъдат повишени. 5. Във всяко училище и детска градина да има психолог,работещ на пълен работен ден.В учебната програма на училищата да бъде отделен по един учебен час седмично,в който децата да разговарят за своите проблеми със спезиалиста. Всеки,който се чувства съпричастен с тези искания,молим да ни подкрепи. Вече сме събрали над 500 подписа,имаме и подкрепата на кмета на Община Габрово.
×
×
  • Добави...