Jump to content
Порталът към съзнателен живот

marginal

Участници
  • Общо Съдържание

    9
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от marginal

  1. Ютюбовите видеа са ги резнали, има ли някъде другаде да са сложени (освен ВБОКС)? Мерси.
  2. Може ли да я видиме тая книга (с почти две годишно закъснение)?
  3. Аделаида, не се възбуждай толкова. "Нищо ново под слънцето" както имаше един такъв лаф. Тва за което си мечтаеш е открито и се прилага от десетилетия в Канада, казва се: хомо-сексуализъм. Той си има разбира се и свойте недостатъци, например, лесбийките в старанието си да подобяват на мъжете, често стават агресивни и мързеливи. Иначе, жените които търпят насилие се наричат мазохистки и аз не виждам кой какъв проблем има с това. Все 1, някой да ми дойде в къщата и да почне да ми дава път в живота, как не трябва да ям люто, щото според еди кой си вестник, било вредно за еди какво си.
  4. Има такива, които много им се иска да им правят това което ти изброи. Ако не се отнасяш така с тях, стават изключително лоши. Та, хора има всякакви.
  5. Че е по добре мъжа ти да е е темерут и да се държи еди как си с тебе, отколкото да те убие. И не само това, тука където живея, мъжа ти е с тебе докато има полза от тебе, след това те забравя и взима друга от която има повече полза. Семействата се крепят изкуствено най вече на това, че ако се разделят, на единия ше му / и струва прекалено скъпо. Не съм сигурен кое от двете е по добре, да имаш мъж темерут който те обича и държи на тебе, или лицемер, който би те захвърлил веднага, ако има някакво препядствие или по-изгодна сделка.
  6. Ми принцеса е права че българите не стават. Тука (в Монреал) преди около 10 години една българка беше убита от гаджето си който не беше българин, а албанец. Албанците са по-добри от българите ...
  7. Не знам, ма аз където съм, кви са скапани мъжете, ужас ... Не че жените са много стока де, ма мъжете са супер мазохисти, много ми се иска никога да не стана такъв ...
×
×
  • Добави...