Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ludy

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

ludy's Achievements

  1. Под приказката за сервитьора имах предвид, че всичко в този живот си има цена, която рано или късно трябва да платим (ние или децата ни). И тези които ми пращат разни неща (а аз знам, кой е) ще има мноооооооооооооооого да плаща. И за всичко друго което казваш съм съгласна, но какво имаш предвид под това да си направя боен сервитор??? Не трябва на злото да се отвръща със същото, защото така то става още по-силно, ако това си имал предвид!
  2. Много благодаря на всички, които писаха по темата. Специално благодаря на Кристиян за изчерпателния отговор. Доста неща ми се изясниха. Не съм убедена на 100%, че въздействието е от Рейки енергия, но така мисля. 3 години борба, но се постигна много. Никой не трябва да работи срещу свободната воля на човек. Все едно е да вървиш срещу Бог. Не искам да съм на мястото на тези хора, когато "дойде сервитьора да поиска сметката"! Взех Първо ниво за да помагам на себе си и семейството си. Нямам намерение да лекувам други хора, защото съм убедена, че лечителите са специални хора, избрани свише и дошли с тази мисия на земята. Още веднъж, много БЛАГОДАРЯ!
  3. Здравейте! Има ли някой информация по въпроса, дали Рейки се използва от някои с лоши цели? Например да принуждаваш някой да прави нещо, което не иска. И как може човек да познае такова въздействие и да се предпази. Аз имам първо ниво. Благодаря!
×
×
  • Добави...