Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ZMS

Участници
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

About ZMS

 • Birthday 09/13/1991

Profile Information

 • Пол
  Мъж

ZMS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. БожидарЗим, благодаря ти! Точно в такъв момент се намирам сега, макар че самият сън е от години. Точно днес свалих тази броня и реших да дам "крачка назад", за да мога да полетя по нова дестинация
 2. В живота имаш ли чувството, че нещо друго извън теб ти пречи да постигнеш целите и желанията си? Чувстваш ли някаква несигурност в резултат на това? Можеш да използваш самовнушение преди заспиване и да си внушиш да завършиш полета, въпреки всичко случващо се. В съня това е възможно, но просто трябва да го пожелаеш и да повярваш, че е по силите ти. Да ти кажа, не се сещам да има нещо, което да ми пречи да постигна целите си. Може би има нещо, понякога съм объркан и се получава, че веднъж искам да постигна едно, а после съвсем друго, но като цяло не виждам нищо, което да ми пречи.. Интересно е, от колко много време се занимавам със самовнушение и тн, а не съм се сещал да си внуша и да помоля за завършване на полета, което би могло да ми даде нови насоки за размисъл. Мерси за идеята.
 3. Както казах, страх от високото имам, но НЕ и страх от летене. А страха ми от високото се базира на това, че бих си умрял ако стоя на тънък и несигурен край на определена височина. Колкото до минал живот, от всички знаци, които съм получавал през живота си, всички сънища и тн, мога да заявя, че на 80% съм сигурен, че през последния си живот съм бил военен и по-точно парашутист. Навярно съм умрял някъде в дълбините на океаните, от което е и втория ми страх - от дълбочини над 3 метра. Това, което ми е е любопитното, защо и сега ме влече точно тази реализация - военен в парашутни войски. И е явно, че тези сънища със самолети значат и още нещо, което не мога да отгатна, а наистина бих желал.
 4. Здравей! Не, не съм разгадал идеята и знаците, които получавам чрез тези сънища. В седмицата, мога да кажа, че веднъж сънувам от този тип сънища. Казваш, че при теб са спрели, можеш ли да ми кажеш какво се е случило с теб, от периода, когато са спрели. Някаква промяна, нещо различни да си предприела или тн? :)

 5. Здравей, разгада ли сънищата със самолетите, продължава ли тази тема да ти се появява отново? Аз също много пъти от дете сънувам подобни разбиващи се самолети, но след миналата година това спря.

 6. Когато задаваш въпроси към Таро, бъди конкретен, това визирах :-) Поне на мен не ми става ясно за какво питаш. Ок, ще се опитам да ги задам по-точно. 1. В момента уча зад граница, по-конкретно Дания. Всичко е супер, но възнамерявам да прекратя обучението си и да се насоча към военния живот, който винаги е присъствал в съзнанието ми. Въпросът ми е какво показват картите за този мой избор? Дали ще има повече плюсове или негативи. Ако трябва да конкретизирам в период - от сега до края на август. 2. Какво показват картите при решение да остана тук и да продължа обучението си. Ако и тук трябва срок - до края на август или септември да кажем. Надявам се, че това е достатъчно конкретно. + бонус въпрос, само ако имате време за него - С какви хора ще се запозная до края на август? (ако не е достатъчно конкретен го пропуснете.)
 7. Здравейте, хора! Най-напред искам да се извиня. Знам, че има поне 2 теми, които отговарят като заглавие на моята питанка и бих могъл да я задам в някоя от тях, но понеже наистина търся отговор, си позволих да отворя нова тема с цел повече хора да я видят. През целия ми живот, най-често повтарящият се сън е свързан със самолет. Буквално, сънищата ми не са еднакви, действията се развиват на различни места, някои нормални, други странни, но крайният резултат в 95% от случаите е един и същ. Самолет, най-често военен, но понякога селскостопански или пътнически, пада, разбивайки се в земята или сграда, скала... Винаги има умрели! Аз в 90% от случаите НЕ съм в самолета, а наблюдавам от земята. Понякога сцените са просто картина от много други, но друг път(около 60% от случаите) аз и други хора отиваме до останките да търсим оцелени, да помагаме и тн. Какво значи този така често срещан знак в сънищата ми? Падащ, разбиващ се, избухващ самолет, а аз дори не съм в него, а наблюдавам всичко това... За да помогна на тези, които ще помогнат на мен с мнения и тн, ще споделя няколко интересни факта от моя живот: - Когато съм бил мъничко дете и майка ми ме е накарала да и нарисувам нещо, аз съм и нарисувал умрял гълъб със змия увита около единия му крак, която го е ухапала. - Имам страх от високо, но просто да стоя на ръб/на края на скала или тн. Иначе когато летя със самолет се чувствам изключително приятно! - Когато чуя звука от двигателите на самолет или хеликоптер, без значение нови или стари, винаги и до ден днешен отивам до прозореца или поглеждам нагоре, за да проследя полета му. Чувствам се много хубаво. Ясно ми е, че е нещо свързано с минал живот, което има или ще има влияние и в сегашния ми, но не мога да открия пълния смисъл, затова и се допитвам до вас, надявайки се вашите мнения да ме подсетят нещо, което не съм знаел досега.
 8. И аз ще се радвам да разбера за какво питаш Тоест, ще се радваш на отговора към въпросите ми, или просто не съм ги задал достатъчно ясно? Извинявай, но не успях да те разбера
 9. Ще се радвам да разбера какво вещаят вашите карти по следните точки: 1. Какво показват картите - ще остана ли където съм сега или ще се върна там, където в момента е съзнанието ми? (въпрос до края на юли) 2. Оставайки тук или връщайки се, какво следва за мен в професионален и личен план? (въпрос обхващащ юли-август-септември). Благодаря предварително.
 10. Благодаря ви за отговорите!
 11. Интересува ме силно, какво е значението на змията като символ в миналото? В интернет има малко информация, която е различна една от друга... Мерси предварително!
 12. Благодаря ти! Страхотни попадения имаш, а за някои неща съм леко изненадан, но вероятно и при тях си права, благодаря ти още веднъж.
 13. На няколко пъти през последната седмица се сещам за този мой сън, който имай на 11 ноември 2010. Така и не мога да го разбере... и едно допълнение, което едва ли е важно, освен вуйчо ми и дядо ми е бил рус на млади години. ЕДИТ: Като начин на сънуване, като усещане през самия сън, то определено този е сред най-значимите ми въобще! Влиза в личния ми топ 10 на най-важни сънища, пак казвам и като усещане през самото сънуване и като усещане и мисли за съня, след като съм се събудил.
×
×
 • Create New...