Jump to content
Порталът към съзнателен живот

MilenaIvanova

Участници
  • Общо Съдържание

    22
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от MilenaIvanova

  1. Саможертвата в името на ближния, това е героизъм. До колко го има ??? В стремежа си да бъдем герои пропускаме възможността да разберем какви сме...Духовния път е призвание не е кич, не е прищявка.

  2. Жаждата за внимание е свързана с нуждата ни за споделяне на емоции и чувства. Може да се породи и фатална зависимост. Всяка привързаност води до плен. Ние сме в плен на зависимостта ни за близост. Моето мнение може би не е много точно изразено, но се надявам да разберете смисъла.;)

  3. Просветен по мое мнение е човек докоснал се до вселенската мъдрост. Като слепец сложил очила. Степените ако има такива трябва да са свързани с количеството получена информация, но не само а и осъзната истина.

    Просветен = Научен = Прогледнал= Разбрал

    :3d_015:

  4. "Божествения език" е Словото, вибрацията. То се усеща, когато отворим сърцата си. То Е - глас без дума, слушане без звук...:feel happy:

    Съгласна съм с теб. :thumbsup:

    Според мен звуковия носител на думите които са различни в отделните езици въздействат различно, но съдържанието е водещото то достига до сърцето, а звука до мисълта.

  5. ами аз си мисля, че съм тръгнала по този път, но понякога се чудя дали нещо не се самозалъгвам.....

    хич не е лесно, надявам се да успея да го следвам...

    аз от малка съм по-различна ...в смисъл по-затворена, чувсвителна, не съм много общителен човек, предпочитам вътрешното изживяване на нещата....

    преди си мислех, че тези неща не са в моя полза....като бях малка се чувствах много зле, че не мога да съм като другите...мислех, че един вид съм ощетена, но сега като по-голяма осъзнавам, че съм се заблуждавала....няма смисъл да търся щастието извън себе си, чрез пари или други хора.....всичко е в мен...

    аз мисля, че моите първи крачки в духовния Път бяха преди около 2 години....

    тогава започнах да се интересувам от астрология, след астрологията дойдоха и другите интереси и теми....

    чудя се напоследък.....и ми е много трудно имам гневни периоди, които не мога да преодолея, а не искам да са част от мен и от живота ми....

    и незнам как да се справя с тях....:mellow:

    Намери причината за гневът си. :3d_133:

    Това е първата стъпка.

  6. Аз те разбирам повече от добре. Не трябва да се плашиш. Приеми всичко което ти се случва за нормално. Наблюдавай се и се вслушай в съветите на Орлин. Търси и ще намериш отговорите в себе си.

    :3d_053:

  7. Според мен съвпаденията са парченцата от пъзела на цялото. Така тези случайности на пръв поглед са част от един план. Този план за да се осъществи има разклонения варианти "Ако" нещата се разминат как въпреки всичко пак да се случат. Пример: Преди да се запозная с един човек който не живее в моят град се оказа, че сме били по едно и също време на едни и същи места и градове две години преди това. Обяснение има, но може би не трябва да го знаем, само може да гадаем:hmmmmm::3d_011:

  8. Точно във центъра на сърцето ти, Бог посява искра. Там тя тлее мъничка, мъждука колкото да не угасне. Тя е още бебенце. И ти започваш да се грижиш за нея с много внимание. Тя е малка и се нуждае от много любов - без любов не може да живее въобще... Казваш и: " Ще те обичам винаги! Каквото и да се случва, аз винаги ще съм до теб и ще те подкрепям и закрилям." Обгрижваш я, гушкаш я, милваш я - безусловно! Грижиш се да е чиста, не я тровиш с химикали и отрови, спестяваш и тревоги и кофликти. Казвате си красиви думи като: "Прекрасна си и те обичам точно такава каквато си! Благодарна съм че те има! Чувствам се съвършенно с теб!". И искричката ще расте красива и доволна, ще се радва ще бъде здрава и силна. Като всяко палаво дете, ще си играе, ще бъде своеволна. Всеки ден ще прави нещо ново или поне различно. Нужно е да и дадеш пространство, да може да почне да се изразява творчески.Ще става буен пламък и винаги ще е нова и интересна. Подкрепи този пламък, точно във центъра на сърцето! Той ще иска да си играете, да пеете, рисувате, да се смеете, да танцувате, да готвите, да пишете - всичко което ви носи удоволствие. Този пламък ще става все по-силен. Следвай го! Ще го обичаш, и той ще те заобича. Ще обичате заедно! Способностите ви ще са нужни и на тези около вас и те ще ви оценяват по достойнство. Така връзката с източника на творческата ти сила, ще става все по-голяма и силна, и пламъка ще се разгори още повече. Високо, високо - буен пламък до звездите! Точно от центъра на твоето сърце. Сърцето ми е центъра на моята сила. Аз следвам сърцето си!

    Много мило и топло изказване докосна сърцето ми!:3d_053:

×
×
  • Добави...