Jump to content
Порталът към съзнателен живот

MilenaIvanova

Участници
  • Общо Съдържание

    22
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от MilenaIvanova

  1. Саможертвата в името на ближния, това е героизъм. До колко го има ??? В стремежа си да бъдем герои пропускаме възможността да разберем какви сме...Духовния път е призвание не е кич, не е прищявка.
  2. Ветровете те отвяват в незнайна посока, неможеш да се задържиш. Отпускаш се затваряш очи и се предаваш и в миг огряна си от светлина ....

  3. Никой не може да ти отнеме това което ти се дава даром!

    1. Иво

      Иво

      Никой не може да ти отнеме, това което е предназначено точно за теб :)

    2. MilenaIvanova

      MilenaIvanova

      Благодаря за уточнението така прозрението е вече точно! :)

  4. В човека лежи страстта за борба за движение. Той има нужда от стремеж към определена цел. Според няма да му е много забавно, но ако се промени ....
    1. KirilChurulingov

      KirilChurulingov

      Ако на нашата планета, до времето на Христа, се явил един ангел на Любовта, и след Христа пак ще се яви този великият, и Любовта Му ще бъде по-голяма. Като се яви по-рано Христос, Любовта Му не беше тъй голяма, че да поправи света. Но този път, като дойде Христос, Любовта Му ще е по-голяма и ще може да оправи света" УЧИТЕЛЯ Петър Дънов

    2. MilenaIvanova

      MilenaIvanova

      Всички ние ще оправим света като проводници на тази Любов!

  5. Жаждата за внимание е свързана с нуждата ни за споделяне на емоции и чувства. Може да се породи и фатална зависимост. Всяка привързаност води до плен. Ние сме в плен на зависимостта ни за близост. Моето мнение може би не е много точно изразено, но се надявам да разберете смисъла.
    1. MilenaIvanova

      MilenaIvanova

      Целият свят е скрит в нас самите. Какъв ще е решаваме ние. Нека го направим по-съвършен! :)

    2. KirilChurulingov
  6. Просветен по мое мнение е човек докоснал се до вселенската мъдрост. Като слепец сложил очила. Степените ако има такива трябва да са свързани с количеството получена информация, но не само а и осъзната истина. Просветен = Научен = Прогледнал= Разбрал
  7. Съгласна съм с теб. Според мен звуковия носител на думите които са различни в отделните езици въздействат различно, но съдържанието е водещото то достига до сърцето, а звука до мисълта.
  8. Свободната воля е като птичка в кафез, която чака да бъде пусната. Но решетките са много и някой ние самите си поставяме с цел сигурност заради страха ни от неизвестното и необятното.
  9. Намери причината за гневът си. Това е първата стъпка.
  10. Аз те разбирам повече от добре. Не трябва да се плашиш. Приеми всичко което ти се случва за нормално. Наблюдавай се и се вслушай в съветите на Орлин. Търси и ще намериш отговорите в себе си.
  11. http://www.vbox7.com/play:e4ef9883

  12. Здравей! Който търси намира! :))

  13. Със сърце устремено

    с птичи поглед над света

    надбягвай ки се с времето

    понасяйки мига, очаквайки деня. :)

  14. Пламти като огъня, като реката проправяй и търси своят път, рей се като вятъра лек от товара на времето, моли се в упование и смирение на Бог и ще намериш отговора и омиротворение!
  15. Според мен съвпаденията са парченцата от пъзела на цялото. Така тези случайности на пръв поглед са част от един план. Този план за да се осъществи има разклонения варианти "Ако" нещата се разминат как въпреки всичко пак да се случат. Пример: Преди да се запозная с един човек който не живее в моят град се оказа, че сме били по едно и също време на едни и същи места и градове две години преди това. Обяснение има, но може би не трябва да го знаем, само може да гадаем
  16. Много мило и топло изказване докосна сърцето ми!
  17. Хубаво е, че давате цитати на чужди прозрения има какво да се научи от докоснатите с мъдрост. Интересно ми е вашето лично мнение за вярата и как я чувствате в себе си.
  18. Целта на духовния път според мен е да се освободи съзнанието от границите наложени от заобикалящия го свят за да може да продължи развитието си.
  19. Когато има цел (посока), личността отстъпва , а вярата е водещата сила по пътя за постигане на тази цел. Определящото е колко е голяма целта и колко е голяма Вярата ти.
×
×
  • Добави...